En byk kusurunuz ne?

Benim kusurumda bana değer vermeyen insanlara değer vermemdir ve hep değer verdiğim insanlar tarafından dışlanmışımdır

karşımdakinin kırılabileceğini düşünmeden patır patır içimde ne varsa dökmem..
fazla gerçekçi olmam,bir de asi olmam

hmm..Hemen surat asıyorum yanımdakini delirtiyor ve olaylar büyüyor...

-sınırlendıgımde dırek soylemıyorum veya kavga etmıyorum sabredıyorum sabredıyorum ... bu boyle gidiyorrr ve en sonunda çok kötü bi şekılde patlıyorumm ,ortalgı yakıp yıkıyorummm... çok fenaaa kalp kırıyorummm (bunu istemesemde bu boyle)

-arkadaslıklarda cevremdekıler için canımı verırım ,kendımı paralarım onların iyiliği için ancak o kişinin bi yalanı olsun (bana karsı durust olmadıgını anlarsam) bitiriyorum (bu kusur mu bılmem tabı)

Herkesi kendim gibi sanıp, inanmam ve aldanmam, daha da kötüsü kin tutmadığım için kendime kızıyorum

Katı ve kuralcıyım elimde değil değişemiyorum...
Kusurları bi görmezden gelsem daha rahat bir yaşamım olacak

Asaßiyim...GompLeksliyim.....Kindarım....Saßrımı ne zaman tutarım ßelli oLmaz....Affedici değiLim....Unutkanım....Olayına göre de hatırLarım....Dengem ßelli değildir....SinirLendigim zaman gözüm ßir $ey görmez, diLimin ßagı cözuLur...Kafamda ßazı olayları ßüyütürüm, kafam ßu yuzden me$gul olur stres yükLerim kendime....

çoğuu arkadaş söylemişş zaten aynı kusurları paylaşıyoruz bazı arkadaşlarla:):)
bende aynen herkesi kendim gibi görüyorum ve fazla değer veriyorum en sonunda olan bana oluyo ne kadar saf olduğumu anlıyorum ama tekrar tekrar aynı şeyleri yapıyorumm..
ben çok safımm

çenem çenem çenem çenem şu lanet olası çenem açıldımı bida çok zor kapanıo

[B]buğünlerdeki hırsımmm
ve hiçbirşeyi unutmamam
ayy unutsam negüzel olacak hergün yeniden uyanacagım
uyanır uyanmaz düşünceler hazır bekliyor beni.[/B]

ahh bendeki bu kin asla biri en ufak bişey yapsada öyle bi kinlenirimkii
asla yapılanları unutmamm

Mükemmelliyetçi olmam....Birşey ağzımdan çıktığı an yapılmazsa kendim yaparım.(Genelde erkeklerin yapabileceği şeyler)

en kötü tarafım bu huy sanırım
bana yapılan olumsuzlar karşısında başta susarım susarım
bi zaman sonra artık çok dolmuşum ,çok sinirlenmişimdir
bu ben de birikim olur ve sonunda çok kötü patlarım
en son söylicem sözleri en başta söyler yıkar geçerim çok incitirim
sonra çok çok üzülürüm ama söz ağızdan çıkmıştır birkere yarası zor kapanır
ne yazıkki çokta incinmişimdirki canım çok yanmıştırki bunu istemeden yapmışımdır

başakaa
çok mükemmelliyetçi olmam (kusursuz tam olmalı )
çok tez canlı olduğum için her işe "ben yaparım" derim,bu yüden bazen kullanıldığımı hissederim ama içimden gelerek yaptığım için kafaya takmam
planladığım bişiyin bozulamsından nefret ederim o günüm zehir olur zehir ederim istemeden çünki aklım orda kalır :)

sevdiğim huyumsa
bana yapılan
iyliğide asla unutmam ve karşılıksız bırakmam bana 1 adım gelene ben 10 adım giderim kafasına vur azından lokmasını al hesabı yumuşağımdır
ama yapılan kötülüğüde asla unutmam intikam almasamda içimde hep bir yerimde dururu o

ayni bıçak gibiyim sanırım
bi tarafım çok keskin bir tarafım tamamen kör :)tutmasını bilene

Son düzenleme:
çok çabuk parlarım sinirliyim galiba..ama hemen sönerim..kin tutmam..

kırıcı olacak derecede açık sözlüyüm..zaman zaman karşımdaki şok olur..

herkesi kendim gibi sanmam en en büyük kusurum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…