- 20 Mayıs 2023
- 1.717
- 979
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Ben çevirisini beğenmedim ztn orijinalin satışı yokmuş müstehcen fln bulunmuş herhalde yanlış hatırlamıyorsam bu değişmiş hali. O yüzden okudum ama içine çekmedi beni :/bence de olaya hiç bakmadığım bir açıdan bakmamı sağlamıştı
yayın ismi vermek reklama vs giriyor mu acaba? belki okuduğunuz yayından kaynaklıdır. çeviri çok önemliBen çevirisini beğenmedim ztn orijinalin satışı yokmuş müstehcen fln bulunmuş herhalde yanlış hatırlamıyorsam bu değişmiş hali. O yüzden okudum ama içine çekmedi beni :/
aaa filmi olduğunu bilmiyordum ben de bakarım <3İyi hatırlattın filmini de izleyecektim
germinal senelerdir kitaplığımda durur yayınevi kötü diye pek bakmamıştım ama bakmam gerekirmiş anladım..Duymamanıza şaşırdım ben de şu an
Siz bi okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız
Rus edebiyatinin boğucu etkisiBenzer kitaplara sinir olmamız beni mutlu etti.Anayurt oteli benim de hoşuma gitmemişti. stefan zweig de sevmiyorum mesela. Bana hitap etmiyor. Bizim milletin ince kitap sevdası yüzünden abarttığı şeyler gibi geliyor bana. Bir de Rus edebiyatından sıkıldım son zamanlarda. Özellikle Dostoyevskinin İnsancıklar kitabını okuduktan sonra oldu bu uzaklaşma
Bı bak oku bizi güncellegerminal senelerdir kitaplığımda durur yayınevi kötü diye pek bakmamıştım ama bakmam gerekirmiş anladım..
İsbankasi klasik kitabiydi . Filmi izlersem daha çok içine çekeceğini düşünüyorum. Sanıyorum erkek erkeğe mi aşıktiyayın ismi vermek reklama vs giriyor mu acaba? belki okuduğunuz yayından kaynaklıdır. çeviri çok önemli
şuanda elimdekini bitirmek için direniyorum..Bı bak oku bizi güncelle
Kız üzücü travmatik yok dedik ya jsjdjf bir kaç tanesi öyle diğerleri de öyledir kesin sen dram seviyorsun gibi geldi banaşuanda elimdekini bitirmek için direniyorum..
etkilendiklerimi de yazayım bari aklımda kaldığı kadarıyla
jane eyre, uçurtma avcısı, bin muhtelem güneş, körlük, şeker portakalı, gülün adı, çingene gelin, ben kirke..
ayy çok var yahu
hııı ozaman daha çok düşümem lazım zor hdhjfhjdbjhd dram benim göbek adım djhvh aaa birde yaşamak vardı yu hua djbfhbdjKız üzücü travmatik yok dedik ya jsjdjf bir kaç tanesi öyle diğerleri de öyledir kesin sen dram seviyorsun gibi geldi bana
Ece okumadim Şermin iyidir onun da magazinsel bı haberini okudum sogumustim sjdjdj yaşamak da dram sayılırhııı ozaman daha çok düşümem lazım zor hdhjfhjdbjhd dram benim göbek adım djhvh aaa birde yaşamak vardı yu hua djbfhbdj
öyle diyorsun da hep dram yazılmış
şermin yaşar okuyabilirsin ozman çıtır çerez kıvamında.. ece temelkuran da güzel keyifli okunuyor.
ece temelkuran bu da geçer keyifli bir kişisel gelişimdi..Ece okumadim Şermin iyidir onun da magazinsel bı haberini okudum sogumustim sjdjdj yaşamak da dram sayılırdiğer öneriler ne kadar travmatik bilmiyorum yazdım hepsini de araştırma alma aşamasında geçmedim
yaşlanmak istemeyen bir prensin dileğinin kabul olmasıyla, prensin yaşadığı ızdırabı anlatıyordu sanki bide öyle bir aşk da vardı sanırım evetttİsbankasi klasik kitabiydi . Filmi izlersem daha çok içine çekeceğini düşünüyorum. Sanıyorum erkek erkeğe mi aşıktiof unuttum kitabi ama verdiği etki güzeldi
Hangi yayınevi? Mutlaka bakmalısın. Ben Türk ve dünya klasikleri çok severim. Dünya klasiklerinden en sevdiğim Germinal olmuştur.germinal senelerdir kitaplığımda durur yayınevi kötü diye pek bakmamıştım ama bakmam gerekirmiş anladım..
Yayın evi olayı dorian gray içindi. Siz hangi yayın evini okuyorsunuzHangi yayınevi? Mutlaka bakmalısın. Ben Türk ve dünya klasikleri çok severim. Dünya klasiklerinden en sevdiğim Germinal olmuştur.
Yine bilmediğim kitaplardanEn cok etkilendigim kesinlikle Badem agaci ( Michelle Cohen Corasanti) aklima geldikce huzunlenirim.
Ayrica Lucinda Berry den Kusursuz cocuk
İş Bankası Hasan Ali Yücel serisiYayın evi olayı dorian gray içindi. Siz hangi yayın evini okuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?