En çok etkilendiğiniz kitap?

Benzer kitaplara sinir olmamız beni mutlu etti. Anayurt oteli benim de hoşuma gitmemişti. stefan zweig de sevmiyorum mesela. Bana hitap etmiyor. Bizim milletin ince kitap sevdası yüzünden abarttığı şeyler gibi geliyor bana. Bir de Rus edebiyatından sıkıldım son zamanlarda. Özellikle Dostoyevskinin İnsancıklar kitabını okuduktan sonra oldu bu uzaklaşma

Ben hepsini okudum. Ama çok da okumaya gerek yokmuş. Şeker portakalının anısını bozmamak için okumasaydım keşke diyorum. Martin edeni de 1 haftadan kısa sürede bitirirsiniz. Anlatımı o kadar güzel ki. Yeri bende çok ayrıdır.

en çok etkilendiğim değil de Hüseyin Rahmi Gürpınar-Cadı kitabını çok beğenmiştim. cehalet ve korku insanı toplumu nasıl yanlış yerlere sürüklüyor onu anlatıuor

Atomik alışkanlıklar öfke dansı ve sezgisel yeme
Jane eyre çalıkuşu kendine ait oda semerkant puslu kıtalar atlası ince memed taş kesilmek tanrılar okulu körlük sıfır noktasındaki kadın kurtlara koşan kadınlar ve benim adım kırmızı benim en sevdiğim kitaplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…