- 18 Ekim 2014
- 8.091
- 38.202
- 748
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Bence gözünüzü korkutmasın sizi içine çekince akıp gidiyor bitmesin istiyorsunuz bu seferSizin kitabı okumama sebebim 550 sayfa olarak direk elenmiş o yüzdenşimdi baktim da sayfa çok olunca direk eliyorum ben
Bence gözünüzü korkutmasın sizi içine çekince akıp gidiyor bitmesin istiyorsunuz bu sefer
İyi hatırlattın filmini de izleyecektimDorian Gray'in Portresi, Nietzsche Ağladığında. İki kitap da beni çok etkilemişti
Bronz serisi ve Beyaz leke.
Tabi. Küçük çocuğun başına gelmeyen kalmıyor. Hala aklımdadır tecavüz bölümü. Çok karanlık adamın kafasıAy o kadar mı yaniben 1 kitabını okumuştum mentali zorlamamisim yine
Benzer kitaplara sinir olmamız beni mutlu etti.Ne diyor ya bu ne diyo diyerek sonuna kadar zor geldim vermek istediği mesaj neyse bana hiç geçmedi :) kitaba o kadar sinirlendim ki arada olur bana bugittim sattım ahahah mesela Anayurt otelini de çok sinirlenip yirtmistim aaa ne diyo ya bu diyerek edebi eser olduğunu düşünmüyorum hep de trendlerde mesela. Cesur Yeni Dünyaya da çok sinir oldum Deli etti beni
Ben hepsini okudum. Ama çok da okumaya gerek yokmuş. Şeker portakalının anısını bozmamak için okumasaydım keşke diyorum.Hakan gunday konusunda haklısınız.. şeker portakalı serinin iki kitabını okudum diğerlerini bir türlü fırsat bulup okuyamadım. Ve Martin Eden o kadar kalinsin ki... Seni görüyorum ama dokunamiyorum çok saçma diyorum o kitap için kitaplık bekçim benim
Listemde hep. Okuyacağım inşallahkurtlarla koşan kadınlar
Dili ağır mikurtlarla koşan kadınlar
evet, dili biraz ağır biraz da sembolik. Hızlı okunacak bir kitap olmadığından sindire sindire hikayelerle anlaşılır oluyorDili ağır mi
benim de hep listemdeydi, okumaya başladıktan sonra neden bekletmişim dedim :)Listemde hep. Okuyacağım inşallah
en çok etkilendiğim değil de Hüseyin Rahmi Gürpınar-Cadı kitabını çok beğenmiştim. cehalet ve korku insanı toplumu nasıl yanlış yerlere sürüklüyor onu anlatıuorMerhaba, duygusal dram kitaplar şöyle dursun uçurtma avcısı gibi, Canan Tan kitapları gibi. Onun haricinde bakış açınıza katkı sağladığını düşündüğünüz, herkese tavsiye ettiğiniz kitap önerileri için yorumlara bekliyorum
dorian gray’in portresi çok garip bir kitaptı yaDorian Gray'in Portresi, Nietzsche Ağladığında. İki kitap da beni çok etkilemişti
Alıp okuyacağım,en çok etkilendiğim değil de Hüseyin Rahmi Gürpınar-Cadı kitabını çok beğenmiştim. cehalet ve korku insanı toplumu nasıl yanlış yerlere sürüklüyor onu anlatıuor
bence de olaya hiç bakmadığım bir açıdan bakmamı sağlamıştıdorian gray’in portresi çok garip bir kitaptı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?