Nasıl başlıcagimi ne dicegimi bilmiyorum beynimden vurulmuş gibiyim .Eski konularımda defalarca sevgilimi anlattım aldatti ayrıldık onu anlattım .Ağladı yalvardi pişmanım dedi kendine zarar verdi affettim değişir belki dedim belki mutlu oluruz dedim 2 hafta önce çok kötü bir trafik kazası geçirdi motorla ve sağ bacağı çok kötü durumdaydı hastanede yattı ağladım gittim eve geçti koşa koşa yanına gittim ama gözünde hiçbir şey yapmiyordum .Sabah gel kahvaltı yapalım dedi gittim ve sonra tesadüf eseri telefonundaki mesajları gördüm arkadaşı bi kızdan bahsetmiş oda sorup durmuş meğer kaza gecirmese o gün o kızla sinemada olucakmis başta ınkar ettı yalan söyledi bağırdı cagirdi kız beni biliyor benimle ilgili yazıları gördüm .En sonunda konustugum tüm kızlar seni biliyor hepsi kaşar ne yapim dedi .evet onlarla öpüstum sevistim ama seni seviyorum dedi her erkek aldatır dedi şimdi bitiyor mu dedi ve 4 ay önce verilen her söz her şey yine yalan oldu resimlerimi sildi her şeyi sildi ve bak bu kadar basit dedi .Biliyordum değişmez kimse bir kere yandı canım daha ne kadar yanar ki diyordum beter oldum