• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Dipteyim

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Nasıl başlıcagimi ne dicegimi bilmiyorum beynimden vurulmuş gibiyim .Eski konularımda defalarca sevgilimi anlattım aldatti ayrıldık onu anlattım .Ağladı yalvardi pişmanım dedi kendine zarar verdi affettim değişir belki dedim belki mutlu oluruz dedim 2 hafta önce çok kötü bir trafik kazası geçirdi motorla ve sağ bacağı çok kötü durumdaydı hastanede yattı ağladım gittim eve geçti koşa koşa yanına gittim ama gözünde hiçbir şey yapmiyordum .Sabah gel kahvaltı yapalım dedi gittim ve sonra tesadüf eseri telefonundaki mesajları gördüm arkadaşı bi kızdan bahsetmiş oda sorup durmuş meğer kaza gecirmese o gün o kızla sinemada olucakmis başta ınkar ettı yalan söyledi bağırdı cagirdi kız beni biliyor benimle ilgili yazıları gördüm .En sonunda konustugum tüm kızlar seni biliyor hepsi kaşar ne yapim dedi .evet onlarla öpüstum sevistim ama seni seviyorum dedi her erkek aldatır dedi şimdi bitiyor mu dedi ve 4 ay önce verilen her söz her şey yine yalan oldu resimlerimi sildi her şeyi sildi ve bak bu kadar basit dedi .Biliyordum değişmez kimse bir kere yandı canım daha ne kadar yanar ki diyordum beter oldum

Yok ya, bence daha da acı çekebilirsin, inanıyorum yani. Konularını saymayı bıraktım zaten, adam tanıdığın tanımadığın ne kadar kadın varsa beraber olacak sonra durulacak, sen de o zaman diyeceksin ki, benim erkeğim kimseye bakmaz (çünkü beraber olabildiği kadar kişiyle beraber oldu) sonrasında zaten mutlu çayırlıklı yumuşacık bulutlu hayaller falan, beyaz atlı matlı. :KK14:

Nasıl başlıcagimi ne dicegimi bilmiyorum beynimden vurulmuş gibiyim .Eski konularımda defalarca sevgilimi anlattım aldatti ayrıldık onu anlattım .Ağladı yalvardi pişmanım dedi kendine zarar verdi affettim değişir belki dedim belki mutlu oluruz dedim 2 hafta önce çok kötü bir trafik kazası geçirdi motorla ve sağ bacağı çok kötü durumdaydı hastanede yattı ağladım gittim eve geçti koşa koşa yanına gittim ama gözünde hiçbir şey yapmiyordum .Sabah gel kahvaltı yapalım dedi gittim ve sonra tesadüf eseri telefonundaki mesajları gördüm arkadaşı bi kızdan bahsetmiş oda sorup durmuş meğer kaza gecirmese o gün o kızla sinemada olucakmis başta ınkar ettı yalan söyledi bağırdı cagirdi kız beni biliyor benimle ilgili yazıları gördüm .En sonunda konustugum tüm kızlar seni biliyor hepsi kaşar ne yapim dedi .evet onlarla öpüstum sevistim ama seni seviyorum dedi her erkek aldatır dedi şimdi bitiyor mu dedi ve 4 ay önce verilen her söz her şey yine yalan oldu resimlerimi sildi her şeyi sildi ve bak bu kadar basit dedi .Biliyordum değişmez kimse bir kere yandı canım daha ne kadar yanar ki diyordum beter oldum
Geçmeyecek hiç birşey yok aldatmasina rağmen tekrar onunla olduğun için suclayamiyorum seni ama bu saatten sonra ne yaparsa yapsın affetme..

Bir kere yapan hep yapar .En dipte değilsin kurtulduguna sevin bence. Onun için bu kadar basitse senin içinde öyle olsun

ya nedense benim en yakın iki arkadaşım aldatıldı ve sevgililerinin yalvarmaları üzerine geri döndüler.. çok konuştum ama tek dedikleri şey aşığım hala falan filan nasıl bi boksa şu aşk çözemiyorum.. size gelince sizinkisi baya yüzsüzmüş.. bence yapmanız gereken şeyi siz de gayet iyi biliyosunuz size gerçekten değer veren kişiyi hayatınıza alın ALDATAN bir şerefsiz hiç bir şansı hak etmez.. Allah sabır versin size bugünleri de atlatırsınız üzülmeyin yeterki sizi üzen insanlardan vazgeçmeyi bilin :)

Her erkek aldatmaz tatlım, çok şükür ki şerefli, onurlu, haysiyetli sürüyle erkek var bu dünyada ! Acı tecrübeler yaşayarak artık öğrenmişsindir aldatan erkeğin affedilmemesi gerektiğini. Çünkü 10 kere şans versen 11.ye, 100 kere şans versen 101.ye gene aldatır. Boşver şu haysiyetsizi birde kendini savunuyor utanmadan. Seviyorum diye yalan söylüyor iğrenç mahluk.. Acından ölsende affetme. Af-fet-me !

Bazen insan 1 kere aldatır ama 2.sefer yapmaz. Ama seninkinin davranışlara bakılırsa daha kotu şeyler olacak. Ayrıl.

Dünyanın kendi pipisi etrafında döndüğünü sanan erkek arkadaşınıza sizi her aldattığında şans veriyorsunuz.

"Bir kişi sizi bir kez aldatıyorsa bu onun hatasıdır. Bir kişi sizi ikinci kez aldatıyorsa bu sizin aptallığınızdır."

Her erkek aldatmaz konu sahibi ... Bu bir karakter meselesidir . onun karakterinde hafif bir fay hattı var diye her erkek sallantıdan zarar görmek zorunda da değil. Kısaca bul yenisini üzmene değmeyecek birisi belli ki kendisi . açtığın konuları okudum hatırlıyorum az çok . Arkadaşları onu affet diye yalvarmıyor muydu sana aynı zamanda yeni sevgili bulması için alt yapı yapmayı ihmal etmiyorlarmış . inşallah bu sefer doğru düzgün biriyle karşılaşırsın ki . Doğru insanla karşılaşabilmek yanlış insanlardan uzaklaşman gerek.

Aldatan her erkegin, arkasina sığındığı bir sözdür bu "her erkek aldatır."
Bu adam bu lafın arkasına sığınarak sadece karaktersizligini saklamaya çalışmış.
Ve sen onu bir kez affettin, ikinci aldatilisinin vizesini verdin ona.
Doğal ortamına sal bence bu herifi. Ne halt yiyorsa yesin.

Nasıl bir tip ya önüne gelene yürüyor herhalde! Bir de sanki çok halt gibi kızlar kaşar havasına girmiş.Çok sinir bozucu bir tip yerinde olsam bir daha yüzünü bile görmek istemezdim.Acı çekmeye karşı bir zaafınız varsa bilemem tabi.:KK14:

Benim arkadasımda aynı durumu yasadı.Resmen aynısı bizde öncelerde bir daha bu cocuk bunu aldatırsa bu kız ölür acısından cok kötü olur gibisinden seyler söyledik ama kız bize gösterdi ki bir olay diger günlerde ilk günkü gibi acı vermiyor zamanla acılıgını yitiriyor alısıyorsun.Ve kız bir kac ay sonra artık ondan tamamen vazgecti.Unuttu degil tabiki unutamadı ama onu sevmiyor artık kendine baska erkek arkadas arıyor daha iyi onu üzmeyecek biri.Sende bir daha acını umursama cünkü birkac ay sonra bu gün seni nasıl üzüyorsa o kadar üzülmeyeceksin asla affetme.Belkide uzun bir süre sonra iyiki bir daha onu affetmemisim bosuna üzülmüsüm onun icin vs diyeceksin.Cunku acın gecicek veya alısıcaksın ona.Her erkek aldatmaz.Sende umarım o aldatmayan erkeklerden biriyle karsılasırsın

Back
X