Aklım almadı minicik bebeği gece nasıl yalnız bıraktınız anne baba ?
Dünyada ki bütün çareler tükendi mi ?
Bu kadar sıkıntılı olacağını ve ayrı olacağımızı tahmin bile edemedik ve bn artık yoruldum evladım şuan yanımdaEvi de yeni almissiniz. Düşünmediniz mi hiç bunları alırken?
Tsk ederim destek için ..Bu kadar ağır eleştiriye gerek yok bence, kadın zaten çok üzgün. belli ki çok ciddi borçları var ki böyle bir yola başvurmak zorunda kalmışlar. yoksa kim ister bu şekilde ayrılmayı? geçinemeyip çocuğa bir süt bile alamayack durumda kalmak bir yandan tek kişi borç ödeyip bir yandan çocukla perişan olmak daha mı iyi? ayrıca çocuk yabancı yerde değil babaannesinde..
bazı eleştiriler yersiz abartılı.
konu sahibi, iyi kötü atlatmışsınız ilk yılları.bence işten ayrılmayın, herşey ateş pahası.çocuğun ihtiyaçları başlı başına devasa masraf. evet çocuk şu an yanınızda değil ama en azından iki maaşla hiçbir şeyi eksik kalmıyordur. evde çocuga bakarken borç ödeyip bir de koca eline bakmak cehennemi yaşamak gibi bir şey.
Inş bir sene sonra arabamiz olacak işte o zaman bebegimi getirebilecem ama benim sabrim ciddi kalmadı2,5 yaşındaki kızım dışarda geçen günün ardından eve gelince “oh be, eve geldik” diyor. Dışarda korkup, tedirgin olduğunda “eve gidelim” diye tutturuyor. Mahallede gezerken “hangisi bizim evimiz?” diye soruyor. Anne-baba-çocuk veya her kimden oluşuyorsa ailelerin evlerinde yaşadıklarını biliyor. Ev kavramı çocukta güven duygusu yaratıyor, rutinini oluşturuyor.
Hayat şartları zor kabul ediyorum ama içinde bebeğimle, çocuğumla yaşayamayacaksam ne yapayım ben o evi? Keşke etraflıca düşünseydiniz bu işi.
1 yıl daha mı ayrı yaşayacaksınız? Çocuk hayatının en önemli yıllarını anne-babadan uzak geçirecek, gerçekten çok üzücü..Inş bir sene sonra arabamiz olacak işte o zaman bebegimi getirebilecem ama benim sabrim ciddi kalmadı
Yeni ev aldik
Inş bir sene sonra arabamiz olacak işte o zaman bebegimi getirebilecem ama benim sabrim ciddi kalmadı
Bende beraber yaşamayı düşünüyorum1 yıl daha mı ayrı yaşayacaksınız? Çocuk hayatının en önemli yıllarını anne-babadan uzak geçirecek, gerçekten çok üzücü..
Evinizi kiraya verip o süre zarfında eşinizin ailesiyle yaşayın veya yakından ev tutun. Başka çözümü yok. İlerde çok pişman olursunuz.
Ev araba değil konu başka borcumuz var ve calismama sebep o yoksa sadece ev borcu olsa esim hallederdiEvdi,arabaydı derken olan çocuğa oluyor.
Evladıma kendim bakmak istiyorum bu benim en doğal hakkım diyorsunuz amenna.
Siz kendi hakkınızı böyle savunurken, çoçuğunuzun da anne-babasıyla kendi evinde uyuması en doğal hakkıydı diye düşünmeden edemiyorum.
Çocuk sahibi olmak çok ciddi bir karar.
Önünü, arkasını düşünmeden,çocuk için en temel şartları sağlamadan ebeveyn olunca, sonuçları da böyle ağır oluyor.
Daha fazla bir şey yazmak istemiyorum çünkü kırıcı olmaktan korkuyorum.
Biz zaten beş sene yapmadık ev alalım dıeYerinizde olsam arabaya vereceğim parayı sabah gelip akşam gidecek güvenilir bir bakıcıya verirdim. Çocuk size en ihtiyaç duyduğu dönemleri sizden uzak geçirdikten sonra ev ve arabanın ne önemi var cidden. Gerçekten bebeğinizi doyuramayacak yoklukta olursunuz anlarım ama henüz anne olmamama rağmen ev aldığım için çocuğumdan uzak kalacağım düşüncesi bana çok üzücü geldi. Ev ve araba alana kadar çocuk yapmasaydınız keşke, madem sizin için bu kadar önemli.
Kayinvalidenizin evinde yaşayın o gelmem ben gitmem derse olmaz.Ev araba değil konu başka borcumuz var ve calismama sebep o yoksa sadece ev borcu olsa esim hallederdi
Çocuklarla çalışan ve sıklıkla çocukluk travmaları ile muhatap olan biri olarak bu konu beni çok üzdü ve fazla yorum yapmak istemiyorum.Ev araba değil konu başka borcumuz var ve calismama sebep o yoksa sadece ev borcu olsa esim hallederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?