En dogal hakkım

Birde cocugunuz suan anlamaz zaten bana düşkün diye teselli etmeyin kendinizi .
Buyudugunde aranizda uçurumlar olacak eger böyle devam ederse .

Vallahi harikasınız konu sahibinin konusu ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi. Ben de konuyu okuduktan sonra dönüp bir daha okudum çünkü sonuna doğru öyle bir cümle vardı o da alıştım ben bu bebişe acaba evlatlık falan mı diye tekrar tekrar okudum ve o bebişe çok üzüldüm. Ne olursa olsun annesinin yanında olmaya hakkı var.

Neden cocuğunuzu eve alıp gelmiyorsunuz yuh dedim bi anda bu bebişe çok alıştım derken sanki yabancı birinden bahsediyorsunuz

Kayınvalidenizde neden suç olsun kadın torununa bakıyor birde niye ev düzeni bozsun anne olarak siz kendi evladınızla bir arada olmanın yolunu bulacaktınız.

Konya da nerdesiniz de aranızda o kadar mesafe var onu çözemedim bende çalıştım kızıma annem baktı eşim sabah uyurken kızımı anneme bıraktı akşam aldı kalmadı hiç ananede annemin işi olduğunda kv baktı orda mecbur kalıyordu ama bende yanına gidiyordum iki vasıta ile

Keske ev alirken kv nin yakininda bor ev alsaydiniz. Yada ev almak yerine araba alsaydiniz da cocugu alsaydinz. Simdi eminim ki bebek isteyenler isyan ediyorlardir ki haklilar.
Yada cocuk yapmasaydiniz. Kusura bakmayin ama bu yaptiginiz cok kotu.

Kimsenin dikkatini çekmemiş sanırım, siz çocuğunuzdan ‘ ben bu bebişe çok alıştım yanımda olsun istiyorum ‘ diye bahsetmişsiniz.
Siz bile gereken bağı kuramamışsınız insan evladından bu bebiş diye bahseder mi?
Çok merak ediyorum kayınvalideniz hayatta olmasaydı ne yapacaktınız sokağa mı atacaktınız çocuğu borcumuz var diye?
Aynı şartlarda bir sürü insan var borçlu dertli, kimsenin aklına çocuğunu başından atmak gelmiyor.
Size söylenecek çok ağır laflar var aslında. En hafifini söyleyip gideyim burdan , ne siz ne de eşiniz anne baba olmayı becerememişsiniz, sorumluluğunu alamayacağınız bir bebeği keşke dünyaya getirip de öksüz yetim gibi büyütmeseydiniz

Bildirimleri nasil kapata bilirim? Bu konudan bildirim geldikce bunaliyorum gercekten sinirlerim bozuluyor aglamak istiyorum

Belki benim de o yaşlarda bir evladım olduğu için konudan bu kadar etkilendim bilmiyorum ama ben o "bebişe" çok üzüldüm.

Madem sizin için ev-araba almak daha önemliydi o zaman istediğiniz maddi düzeye gelene kadar çocuk sahibi olmayacaktınız. 0-2 yaş güvenli bağlanmanın olduğu yaşlar, tamam çalışan bir anne olabilirsiniz ama bebeğinizi yatılı bir şekilde bırakmak nedir benim aklım almadı. Doğum izniniz bittiğinde bakıcı tutardınız, seneye zaten kreş yaşı gelecek, evinize yakın bir kreşe verirdiniz. En azından evladınız anne-babasıyla büyümüş olurdu.

Şimdi o uğraşıp didinip aldığınız ev ne işe yarayacak evladınıza "yuva" olamadıktan sonra...

Kızlar eşimle bu durumu hallettik evet keşke böyle bi durum olmasaydi
Ama kim istemez evladı ile kalan vaktini harcamayı zat3n 3 aydır da yanımda
Yaz gelince bu duruma çözüm bulduk şükür
Artık her zaman yanındayım
2020 'nin ilk ayında da işi bırakıyorum bu arada o zamana kadar da haftada 4 gün k valide de kalacaz 3 gün zaten evimizdeyiz izinliyim bir gün iki gün de esim allah 'tan esim evladima bırakabiliyor yanliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…