En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

Ozmn yarinda test yap carsambaya kadar belki pazartesi silik cikar gidene kadar testlerini tekrarla bence eger hala olmazsan carsamba gidersn cnm insallah hayirlisi olur hamilesindir insallah

Ozmn yarinda test yap carsambaya kadar belki pazartesi silik cikar gidene kadar testlerini tekrarla bence eger hala olmazsan carsamba gidersn cnm insallah hayirlisi olur hamilesindir insallah
Kizlar ovu testi koyu çıkınca hamilelik varmidir kimisi ovu testinden anlıyorMuş varmı öyle birsey

Valla senin yerinde olsam pazarteside gitmem tam emin olmak icin yarin tekrar test yaparim haftaya da kadin dogumcuya giderim o zaten hemen kan tahlili ister ultrasonda bakar keseyi bile gorur ins simdi kan versen tekrar kadin dogumcuya gidince oda ister sonra iki ddfa vermis olursun hemm stresede. Girersn normal bile olsa acaba artarmi azalirmi diye stres simdi sadece tadini cikar dinlen haftayada kadin dogumcuya git zaten hersey yolundaysa sanada dikkat etmen gerekenleri soyler folik asit zaten kullaniosndur onun haricinde bide sana bi tavsiyem esine annene fln soylede sakin herkese hamileyim deme hersey netlessin sonra guzel haberi verirsn kendi tecrubelerimden biliyorum

Doğru söylüyorsun aynen öyle yaptm zaten doktor evet hamilesin diyene kadar kimseye söylemek yok :) peki ben hassas test yaptm bat 26 normal test yapsam yarın olurmuş yoksa yine hassas mi yapsam acaba

Yarin sabah tekrarla cnm gerci ben olsam heycandan yapardim 2 3 tane daha seninki hassas testten ise ddogrudur belirtin neydi biraz bahsetsene

Insallah canim hamilesinde bana da dua et kabul olur insallah
Allahım isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldurur insallah cnm benim.belirtilerime gelincede yaklaşık 5_6 gündür göğüs uçlarıma çok aşırı derecede ağrıyor yani çamaşır bile ağrıtıyor ve akıntı var 2 gündüzde kasık agrim var hastalana akmis gibi ama inanırken bilmiyormuş bundan 3 4 gün önce rüyamda test yapıyormuş ve pozitif sabahta bi kuvvet sanki beni saat 6 da kaldırıp artık testi yapmam için bi anda kendime getirdi normalde yataktan çıkamayan ben yataktan fırladı resmen

Bende hic belirti yok ne akinti ne goguslerimde heralde bu ayda fos cikacak

Bende hic belirti olmadı, adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu.. Ama adet olmadım test yaptım adetimden 3 gun geçenden sonra pozitiv çıktı

Slm kızlar. Adet gecikmesi dışındaki diğer belirtiler sizi yanıltabilir hayal kırıklığına uğratabilir fazla takılmayın onlara. En önemlisi adet gecikmesi sabırla beklemek lazım.Zira diğer belirtiler hemen hemen adetle aynı diyebilirim.En azından bende öyle oldu.Bu ayda olmadı yine adet olacam diye beklerken bebek müjdesini aldım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…