- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
Öyle olacak napalım durmak yok yola devam :))Korkma Can'ım olmazsa öbür aya deneriz senle :))
Zaten korunmuyoruz ki o yüzden her an herşey olabilir :)))Öyle olacak napalım durmak yok yola devam :))
Aynen ya benim bu ay bu çalışmadan sonra tutması gerekiyor Allahım duy sesimi :)) 1 gün arayla oldu ve hep popomun altına yastık koyup uyudummZaten korunmuyoruz ki o yüzden her an herşey olabilir :)))
Ben normalde geceleri tuvalete çıkmam dün gece karnım ağrıdı hemen kalktım gittim herşey belirti Hahahahhaha :)) normal çişimizi bile belirti sayar olduk hamile olmadan önce akıl sağlığımız gidecek ben ona korkuyorum :))))Aynen ya benim bu ay bu çalışmadan sonra tutması gerekiyor Allahım duy sesimi :)) 1 gün arayla oldu ve hep popomun altına yastık koyup uyudumm
Değil de benim yüzümde sivilce hiç çıkmaz bu ay birkactane çıkmış ben onu bile belirti sayıyorumBen normalde geceleri tuvalete çıkmam dün gece karnım ağrıdı hemen kalktım gittim herşey belirti Hahahahhaha :)) normal çişimizi bile belirti sayar olduk hamile olmadan önce akıl sağlığımız gidecek ben ona korkuyorum :))))
Oda bi belirti sivilce çıktıysa kesin hamilesin :))))O
Değil de benim yüzümde sivilce hiç çıkmaz bu ay birkactane çıkmış ben onu bile belirti sayıyorum
Biz bu ay bide sadece yumurtlama gününde girdik öyle planlı olmadı umursamadığım için ama geçtiğimiz aylarda bariz şeyler yaşadım inanırmısın. Bu ay bi o kadar rahat bedenim demek ki çok stres yapmışım benO
Değil de benim yüzümde sivilce hiç çıkmaz bu ay birkactane çıkmış ben onu bile belirti sayıyorum
Ay onu bunu bilmem de pazartesi kadar adet olmazsam hayatımda bir ilk olacak Dr hamile değilsin derse yalan soyluyirsun diyecem :))Biz bu ay bide sadece yumurtlama gününde girdik öyle planlı olmadı umursamadığım için ama geçtiğimiz aylarda bariz şeyler yaşadım inanırmısın. Bu ay bi o kadar rahat bedenim demek ki çok stres yapmışım ben
Yok o psikolojik değil tatlım :)Ya ben bugun fark ettim benim göğüs uçlarım etrafı kahverengi olmuş benim göğsümün ucu bile yoktu buda psikolojik olamaz dimi ?
ben şuan 4+6 gunluk hamileyim yeniyim yani ama bir hafta önce hissettim kasık ağrısı ve miğde bulantım vardı. döllenmeden 10 gün sonra en erken hissedilmeye başlıyor tahminimce kendimden konuşuyorum.Kizlarrrr
Erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar???
Ayy bak buna çok sevindimmm yuppiiYok o psikolojik değil tatlım :)
Kız vallahi memem göğüs ucum kahverengi olmuş bugün fark ettimmmBeyin gücüyle memem kahverengi olsun :)))) çok zor ciddi ciddi varmı kız bişeyler
Benim belirtilerimle aynı ? Adetimin üstünden suan 4 gün geçti 2 ci gün test negatif ti hala adet olmadım sadece akıntım arada oluyor sence hamilemiyimBen bu sabah test yaptım pozitif çıktı benim belirtilerim: bata bir hafta kala su gibi akıntım oldu iki gün dün vücut ısım çok yüksekti göğüslerimde hassasiyet özelikle solda yanma hissi iştahsızlık gaz ağız kuruluğu sol kasıkta hafif ağrı
Canm benim ınslalah oyleyimdir ben kan testi yaptım 2 ci gündü eşim dedi 10 günün dolsun Dr gideriz o zaman kadar olmazsam eğer .. senin üstünden kaç gün geçti test yaptinİnşallah hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?