En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

Aynen ya benim bu ay bu çalışmadan sonra tutması gerekiyor Allahım duy sesimi :)) 1 gün arayla oldu ve hep popomun altına yastık koyup uyudumm
Ben normalde geceleri tuvalete çıkmam dün gece karnım ağrıdı hemen kalktım gittim herşey belirti Hahahahhaha :)) normal çişimizi bile belirti sayar olduk hamile olmadan önce akıl sağlığımız gidecek ben ona korkuyorum :))))

O
Değil de benim yüzümde sivilce hiç çıkmaz bu ay birkactane çıkmış ben onu bile belirti sayıyorum

O

Değil de benim yüzümde sivilce hiç çıkmaz bu ay birkactane çıkmış ben onu bile belirti sayıyorum
Oda bi belirti sivilce çıktıysa kesin hamilesin :))))
Kız bide dalga çekiyoruz felan hamileymişsin bide ne çok güleriz..
Tavsiye hamilelik ve belirtilerle dalga geçin.. Hamile olduğum ay her şeyi tiye aldım :))))

O

Biz bu ay bide sadece yumurtlama gününde girdik öyle planlı olmadı umursamadığım için ama geçtiğimiz aylarda bariz şeyler yaşadım inanırmısın. Bu ay bi o kadar rahat bedenim demek ki çok stres yapmışım ben

Ay onu
Ay onu bunu bilmem de pazartesi kadar adet olmazsam hayatımda bir ilk olacak Dr hamile değilsin derse yalan soyluyirsun diyecem :))

Ya ben bugun fark ettim benim göğüs uçlarım etrafı kahverengi olmuş benim göğsümün ucu bile yoktu buda psikolojik olamaz dimi ?

Beyin gücüyle memem kahverengi olsun :)))) çok zor ciddi ciddi varmı kız bişeyler

Kızlaar 4. Ayıma giriyorum ve bir haftadır mide bulantım başladı garip geldi bana ama bu şekilde belirti yaşayan var mı aranızda acaba

Ben bu sabah test yaptım pozitif çıktı benim belirtilerim: bata bir hafta kala su gibi akıntım oldu iki gün dün vücut ısım çok yüksekti göğüslerimde hassasiyet özelikle solda yanma hissi iştahsızlık gaz ağız kuruluğu sol kasıkta hafif ağrı

Benim belirtilerimle aynı ? Adetimin üstünden suan 4 gün geçti 2 ci gün test negatif ti hala adet olmadım sadece akıntım arada oluyor sence hamilemiyim

Benim batıma iki gün var benim de akıntılarım oluyor evet seninle aynı belirtilerimiz sen ne testi yaptın ben kan testini sanırım yarın yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…