En erken hamilelik belirtileri

ndk cım gerçekten saki ol bebekler sitresten çok etikeniyo

beni doktor 15 gün sonra çağırdı gel diye ama 20 günra giderim ben

Yaaaa Bende yumurta yapım plokistik yapıdaymış adetlerim düzenli:1hug: hormon tetkikleri oldum ilaç vermedi ,8 ay dene daha dedi anlamadığım mevzu ilaç vermesi gerekmiyormuydu işte bu hep içimi kurcalıyor...

ndk cım gerçekten saki ol bebekler sitresten çok etikeniyo

beni doktor 15 gün sonra çağırdı gel diye ama 20 günra giderim ben

git canım ihmal etme 20 gün sonra mutlaka git belki tahliller yapacaktır. nasıl doktorun iyimii? yemende değişiklik varmıı kilo aldınmı kıssssssss:CüvCüv:

kelebekk tebrik ederim canımmm, harika haber buuu. bian önce kesin sonucunu bekliyorussss...

ceylancımm bende aynen öyleyimm suratım asık boş boş bakıyorum bilgisayaraaa bitsin gün de evde dinlenelim istiyorumm

Yaaaa Bende yumurta yapım plokistik yapıdaymış adetlerim düzenli:1hug: hormon tetkikleri oldum ilaç vermedi ,8 ay dene daha dedi anlamadığım mevzu ilaç vermesi gerekmiyormuydu işte bu hep içimi kurcalıyor...

vallaha ceylancım benim doktorpko oldugumu gorunce direkt sana glukofen (seker ilacı) yazıyorum dedi bence en azından bunu yazması gerekirdi diye dusunuyorum yani ne malum ilerlemeyecegi adetlerinin duzensiz olacagı Allh ım korusun gecen bir arkadasa da vermemiş doktoru pkoluların paylasım alanında bende bir sor bakalım dedim o da tam soracakken sana glukofen vericem yazmıstım ama atlamısım onu demiş yani sende bir sor bakalım bir dahaki gidisinde ne diyor

Hımm soruyum canım peki korunmamız gerekecekmi bu ilacı içersem...

hayır canım gerekmiyor bu ilac yumurtanın kaliteli olusumunu saglıyormus pkoluların vazgecilmez ilacı glukofen diye bir arastırsana canım ayrıca isimleri farklı ama icerigi aynı ilaclarda var zaten gorursun bakarken

Ok bir araştırıyım niloşhhhhhhhhh:)))))tşk ederim ilk evlendiğimden beri gitmediğim doktor kalmadı çeşitli sebeplerden kimse demedi polikistik yapıda bu doktorum dedi ilaç vermedi o da

Geldim canım benim, temizlik yaptım birazcık. Nasılsın? Biraz daha iyi gibisin ama.

İyiyim canım ooo ne güzel darısı benim başıma cumartesi yapacağım temizlik ayy cumartesi olsa bir allahın izniyle belirsiz kalmaktansa hastalanmayı tercihimdir

Ceylancım glukofen bende içiyorum bu şeker hastalarının kullandığı bi ilaç bu ilacı kullanmak şeker hastası olduğun anlamına gelmiyor bu ilaç insülin direncini kırıyor ve yumurtlamaya yardımcı oluyor insülün salgısı fazla olanlarda yumurtlama olmadığı yada engellediği için bu ilaç öneriliyor

git canım ihmal etme 20 gün sonra mutlaka git belki tahliller yapacaktır. nasıl doktorun iyimii? yemende değişiklik varmıı kilo aldınmı kıssssssss:CüvCüv:

doktorum iyi canım yememde değişiklik var doymuyorum ya iki kilo aldım şimdiden bu gidişler fiil olucam

valla ben evlenmeden 56 kilioydum.. evlendim 63 oldum hamile kaldim simdi 68 civarlarina geldim off off ama olsun ben inatciyimdir zayiflarim.. bebisim saglikli olsunda

allahtan boyum uzun ama yinede çok fazla veremiyomda zaten adetlerimin düzensiz olması ve yumurtlayamama birazda kilodan kaynaklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…