evet canım 1.5 senedir deniyorum mayısta 3 yıllık evli olacagız tedavi olmaz olur muyum hic oldum prolaktinim yuksekti adetlerim cooooook duzensizdi sacma sapan bir doktorla vakit kaybettim baska dr a gittim polikistik over teshisi kondu simdi işte bildigin gibi ilac kullanıyorum pkoluların kullandıgı seker ilacı var duzensiz adetim gecen ay kendiliginden geldi yavas yavas iyiiye gidiyorum inşallahhhhhh
kelebekcim buyuk ihtimal hamilesin tebrikler canim.. :) yasasin bi hamile daha..BINGOO
ndk cım gerçekten saki ol bebekler sitresten çok etikeniyo
beni doktor 15 gün sonra çağırdı gel diye ama 20 günra giderim ben
Yaaaa Bende yumurta yapım plokistik yapıdaymış adetlerim düzenli:1hug: hormon tetkikleri oldum ilaç vermedi ,8 ay dene daha dedi anlamadığım mevzu ilaç vermesi gerekmiyormuydu işte bu hep içimi kurcalıyor...
Hımm soruyum canım peki korunmamız gerekecekmi bu ilacı içersem...
Geldim canım benim, temizlik yaptım birazcık. Nasılsın? Biraz daha iyi gibisin ama.
git canım ihmal etme 20 gün sonra mutlaka git belki tahliller yapacaktır. nasıl doktorun iyimii? yemende değişiklik varmıı kilo aldınmı kıssssssss:CüvCüv:
Bana kilodan bahsetmeyiiiiiiiiiinnnnnnnnn zaten fıçı gibiyim hamiş kalınca ne etcez
bilmiyoooommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?