En erken hamilelik belirtileri

pınarcım burdaki forumdan okumuştum geçen ay denedim yani afedersin orta parmağınla deniyosun orda döl yatağı var yani rahimin galiba arkadaşın biri öyle yazmıştı adete yakın aşağı düşüyormuş döl yatağı eğer hamileysen döllenen yumurtayı hazırlamak için yukarı çıkıyormuş yani vajinadan kontrol ediliyormuş bende geçen ay okumuştum ve denedim aşağıda ve elime geliyordu ama bu ay her geçen gün yukarıya çıkıyor bende anlamadım buraya yazayım belki bilen vardır dedim adetim sadece 1 gün geçti eğer hamileysem bu yöntem doğrudur arkadaşım bu kadar biliyorum

inşallahh hamilesindir. benim reglime 8 günüm var ama bugün 1 kere çok yoğun şekilde bir akıntı geldi.elimle baktığımda yapışkan dı.bugün yumurtam catlamış olabilir mi

pınarcım bildiğim kadarıyla yumurtlama döneminde evet akıntı yapışkan oluyormuş ama eğer iki parmağını açtığında uzamıyorsa yumurtlama günün yaklaşmış demekmiş uzuyorsa yumurtlama günündeymişsin

ya kızlar bende hamileyim ama benim hep başım ağrıo migrenim tutuo ama rahat bi hamilelik geçiriom daha yeni ama çopkm başım ağrıo sizinde ağrıo muydu

kıslar ben geldimmm ne var ne yok yeni arkadaşlar hoşşh geldinisssssss ::) saat 11 de çatlatma ğnemi vurulmaya gideceğizz hayırlısı inşallah dua edin nolurrrrrr

kıslar ben geldimmm ne var ne yok yeni arkadaşlar hoşşh geldinisssssss ::) saat 11 de çatlatma ğnemi vurulmaya gideceğizz hayırlısı inşallah dua edin nolurrrrrr

hoşbuldukk canımm..inşallah hamile kalırsın canımmm....allah kolaylık versin...

kızlar birşey sormak istiyorum kabızlık hamilelik belirtisi olabilirmi acaba???

genelde ishal hamilelik belirtisi oluyo ama kabızlığı bilemiyorum canımm. nezamandır deniyosun adetin geciktimi anlatsana başka nası belirtilerin var

cnm biz 15 aydır deniyoruz bu ay klomen kullandım yumurtlama günlerim yeni bitti bilemiyorum tuttumu diye sadece kabızlık var şu anda şimdi netten baktım hamilelikte progestan hormonu salgılandığı için düz kaslar yavaş çaışıyomuş...kabızlık olabiliyomuş...

canım inşallah olur, ama ilk ilaçlı denemende fazla ümitlenme sonra üzülmeni istemem. inşallah allah gönlüne göre verir. kaç yıllık evlisin?

ii geceler herkese.ben iki ay önce kürtajla aldırdım bebeğimi kalbi durdu.iki buçuk ayı geççmişti.hala kndme gelemedim.doktorum üç ay bekle dedi.yani ocakta başla dedi. ama ben dayanamadım çalışmalara başladım. :) bi ay bile çok uzun .sanki bebeğim yeniden olursa üzüntüm hafiflicek gibi.idrarda yaptım negatif çıktı.ama içimde hamileyim gibi gelio.en erken nezaman belli oluo idrarda bileniniz varmı?adetten önce.dayanmak öyle zorki.kürtajla alınan bebeğime hamileyken.göğüslerim ağrıyordu,akıntım çoktu,kasıklarım çok feci ağrıyordu.o yüzden hamile olacağım aklıma gelmedi.adet belirtisi sandım.bide ben de kabızdım.şuan akıntım var,sancım az var,bide göğüs ağrım az.adetime de bi hafta var.acaba en erken ne zaman belli olur on gün mü.yumurtlamadan sonra yani.

canım inşallah olur, ama ilk ilaçlı denemende fazla ümitlenme sonra üzülmeni istemem. inşallah allah gönlüne göre verir. kaç yıllık evlisin?

saol cnm ben ağustos ayında kullanmıştım klomen ama şehir değiştirdiğim için tedavim yarım kaldı bu ay tekrar başladım bide önceki kullandığımda 1 yumurtam olmuştu bu ay 2 tane oldu çatlatma iğnesi yapıldı...bende ümitlenmek istemiyorum her belirtiyi hamilelik belirtisi olarak görüyorum kafayı yicem bu ay daha temkinli davranıyorum....

bu arada 3 yıllık evliyim...

yumurtlamadan sonra 10- 12 gün arasıda kesin sonuç verir ama idrar testi çok sağlıklı testler değil yanılma payı yüksek kan tahlili yaptırıp içini rahatlatabilirsin. ama bence adet gününün geçmesini bekle sonra yap. bebeğine çok üzüldüm rabbim tez zamanda ikinci meleğini kondursun içine canım. dua edelim birbirimizee inşallah hepimizin olsun. sen bizden daha şanslısın 1 tane olmuş en azından olduğunu biliyosun. bizse ne yapsakta olmuyo işte:çok üzgünüm:

evet insan öyle oluyor, herşeyi belirti zannediyosunn. geçen ay benim inanılmaz belirtilerim vardı. ama sonu hüsran olduu. ben inanıyorum bu ay içimizden çok hamileler çıkacakk
gün aşırı ilişkii çalışmalara devam:lepi:

Merhaba kıslar bugün 8. gün ama hala adet olmadım ama idrarda negatif çıkıyo....

ayy çok güsell dilekolayy 8 gün geçmişş. idrar testine güvenme canımmm bugün de geçsin arın bi kan testi yaptır benceee. inşallah hamilesindirr, allah gönlüne göre versinnn

inşallah cnm yaa...allah dualarımızı kabul ederde gönderir meleklerimizi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…