o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki..sanki şimdi şüphelenmek bile beni mutlu ediyor...arkadaşlar dualarımızda birbirimizi analım..yarın idrar testi yapıcam inş..hamileyimdir..inş..:CüvCüv::CüvCüv:
canım allah razı olsun.bende tüüm bebek isteyenler için ediyorum..allah dualarımız kabul etsin:Saruboceq:lacivertyaz inş hamilesindir canım bu akşam senin için dua edicem hatta herkes için edicem :))
kıslar ben geldimmm ne var ne yok yeni arkadaşlar hoşşh geldinisssssss ::) saat 11 de çatlatma ğnemi vurulmaya gideceğizz hayırlısı inşallah dua edin nolurrrrrr
kızlar birşey sormak istiyorum kabızlık hamilelik belirtisi olabilirmi acaba???
cnm biz 15 aydır deniyoruz bu ay klomen kullandım yumurtlama günlerim yeni bitti bilemiyorum tuttumu diye sadece kabızlık var şu anda şimdi netten baktım hamilelikte progestan hormonu salgılandığı için düz kaslar yavaş çaışıyomuş...kabızlık olabiliyomuş...
canım inşallah olur, ama ilk ilaçlı denemende fazla ümitlenme sonra üzülmeni istemem. inşallah allah gönlüne göre verir. kaç yıllık evlisin?
ii geceler herkese.ben iki ay önce kürtajla aldırdım bebeğimi kalbi durdu.iki buçuk ayı geççmişti.hala kndme gelemedim.doktorum üç ay bekle dedi.yani ocakta başla dedi. ama ben dayanamadım çalışmalara başladım. :) bi ay bile çok uzun .sanki bebeğim yeniden olursa üzüntüm hafiflicek gibi.idrarda yaptım negatif çıktı.ama içimde hamileyim gibi gelio.en erken nezaman belli oluo idrarda bileniniz varmı?adetten önce.dayanmak öyle zorki.kürtajla alınan bebeğime hamileyken.göğüslerim ağrıyordu,akıntım çoktu,kasıklarım çok feci ağrıyordu.o yüzden hamile olacağım aklıma gelmedi.adet belirtisi sandım.bide ben de kabızdım.şuan akıntım var,sancım az var,bide göğüs ağrım az.adetime de bi hafta var.acaba en erken ne zaman belli olur on gün mü.yumurtlamadan sonra yani.
saol cnm ben ağustos ayında kullanmıştım klomen ama şehir değiştirdiğim için tedavim yarım kaldı bu ay tekrar başladım bide önceki kullandığımda 1 yumurtam olmuştu bu ay 2 tane oldu çatlatma iğnesi yapıldı...bende ümitlenmek istemiyorum her belirtiyi hamilelik belirtisi olarak görüyorum kafayı yicem bu ay daha temkinli davranıyorum....
bu arada 3 yıllık evliyim...
Merhaba kıslar bugün 8. gün ama hala adet olmadım ama idrarda negatif çıkıyo....
evet insan öyle oluyor, herşeyi belirti zannediyosunn. geçen ay benim inanılmaz belirtilerim vardı. ama sonu hüsran olduu. ben inanıyorum bu ay içimizden çok hamileler çıkacakk
gün aşırı ilişkii çalışmalara devam:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?