En erken hamilelik belirtileri

:çok üzgünüm:neden barıyonusski ufacık çocuğa 26 yaşındayım güzel olduğumu söylerler sibel cana bak beni gör ona çok benzetirler ama gel görki şu kilolar ufff boyum 1,70in üstünde 1,75 felan

:çok üzgünüm:neden barıyonusski ufacık çocuğa 26 yaşındayım güzel olduğumu söylerler sibel cana bak beni gör ona çok benzetirler ama gel görki şu kilolar ufff boyum 1,70in üstünde 1,75 felan

ben kızarım bağırırım senin en fazla 70 kilo olman lazımmmmm hemen kilo vermeye başlıyosun 30 yaşına gelince metabolizmanda yavaşlıcak sonra nolcakkk canım

klava:

valla benim boyumda 1.70 ama yinede 68 kilo simdi hamile oldugumda bile bana cok geliyor.. kendimi davul gibi hissediyorum ..normalde cok dikkat ederdim ama artik biraki verdim ne bulsam yiyorum copluk gibi.. kocisim diyo..ye ye bakalim dogurduktan sonrada yermisin.biliyo benim normalde nekadar kilo manyagi oldugumu.,,.ahh nerde o genc kizzligim 56 kilocuktum..uflesen kopardim

ben kızarım bağırırım senin en fazla 70 kilo olman lazımmmmm hemen kilo vermeye başlıyosun 30 yaşına gelince metabolizmanda yavaşlıcak sonra nolcakkk canım

klava:

evet canım aynen dediğin gibi daha önceden diyetisyene gittim ben oda 70 kilo olman lazım demişti o zamn güzel kilo vermiştim sonra bi saldım ki salış o salış ammaaan napiim offff üsmeyin beniiii:çok üzgünüm:

bende 1.60 boyundayımm şuan 58 kiloyummm, düğünden sonra 5 kilo aldımmm 53 tümmm. veremiyorum imkanı yokk şimdi çocuk düşünmeye başladım hiç rejim yapmıyorumm. ama çok isterdim 50 olmayııııııııııı ahh ulan ahhh. hamile olunca yuvarlak bişey olurum bende :)))

Son düzenleme:

üsülme be canımmm, verirsinn. yine gidersin diyetisyenee. şimdi bebişini düşünn. bebişten sonra sıkı biş diyete başlarıs hepberaberrkaydirigubbakcemile5

üzülme canımmmmmmmm sonuçta tamamen senin elinde olan birşey kilo vermek çok kolay sedece kendine hakim olacaksın ve kendine verdiğin sözü tutacaksınnnn bence bir an önce başla düzenli beslenmeye

hiç üzülme okadar kilolu değilsin ben 1.56 yım yanyayana geldiğimizde tepeden bakacaksın birde hamiş kaldımmı top olacağım

slm arkadaşlar uzun zamandır yazdığınız tüm bilgileri okumaya çalışıyorum öncelikle inş allah herkese hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip eder aranızda yeniyim benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim benim bi sorum olucaktı sizlere burda bi arkadaş döl yatağını kontrol ederek hamile olunup olunmadığını yazmıştı adete yakın döl yatağı aşağıya düşermiş eğer düşmezse hamile olabilirmişsin ben bunu okuduktan sonra kontrol etmeye başladım geçen ay gerçekten aşağıdaydı ve adet gördüm bu ay 10 gündür karnımda saplamalar ve kasılmalar hissediyorum aynı saplamalar döl yatağımdada oluyor ani sancı aşağıya doğru vurup gidiyor oturduğumda sol kasığım şişmiş gibi sancı yapıyor ama sadece sol kasığım dediğim gibi aşağı yukarı on gündür döl yatağını kontrol ediyorum her gün biraz daha yukarı çıkıyor hatta sabahları öğleye kadar tamamen kayboluyor adet günüm dündü bazen gecikmelide gelebiliyor ama eğer bu ay hamilelik çıkarsa arkadaşın dediği doğru o zaman çünkü daha önceki denemelerimde hep aşaüıdaydı ve adet oldum bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi bana şimdiden tşk ederim benide hamiş olmak isteyenler olarak aranıza alırsanız çok sevinicem bu arada bir oğlum var biz oğlumuza kardeş düşünüyoruz

Hoşgeldin aramıza inan ilk defa senden duydum nası atlamışım nasıl kontrol ediyorsun dölyatağını..İnşallah hamişsindir
Allah bağışlasın ne güzel avunacak bir tesellin var ama dilerim ki 2 .meleğinde olsun..

ndk olsa derdi bunu da mı deneyeceksin napıyım :))))))))
derya002 anlat hemen kontrol ediyim bugünler benim kritik günüm boşuna heveslenmem..

bu forumda vardı afedersin orta parmağınla kontrol ediyosun zaten aşağıda oluyo ve eline geliyo ama benim bu ay her geçen gün yukarıya çıktı anlamadım bende günlerim biraz daha geçerse test yapıcam dün adet olmam gerekiyodu ama adet için hiçbir belirti yok daha

jasmincim burdayım çıkmadım poliçe kesiyordum iyi akşamlar demeden çıkmam
Bİrazdan çıkacağım
Öpüyorum Kızlar..Tşk ederim derya002 aramıza hoşgeldin

bağımlılık yaparız inşallah hamişsindir en yakın zamanda mutlu haberini paylaşırsın

arkadaşlarr lütfen yardımcı olun çıldırcam..ben aranıza yeni katıldım..ve bu formu ççook seviyorum.arkadaşlar ben 2,5 senedir evliyim.pco hastasıyım ve evliliğimin 2 yılı vajinismusla geçti.vajinismustan psikolojik destek alarak kurtuldum çok şükür.ama pco dan kurtulmak o kdar kolay değil...benim sorum şu..reglimden 8 gün geçti ve öncekilerden değişik belirtiler var acaba hamile olabilirmiyim?kasıklarım ağrıyo,belim ağrıyo,çok halsiz oluyorum,karnımın içinde pıt pıt bişeyler atıyo sanki...iştahımda açıldı..sarı renkte akıntım var...test yapmaya cesaret edemiyorum çünkü çooooookkk istiyorum anne olmayı..ya yoksa diye yapamıyorum..içim coşuyo yüreğim kıpı kıpır nolur yardım edin.....:Saruboceq:

8 gün gecmiş neden hala test yapmadın ki
biz nerdeyse adet günü gelmeden yapıruz:sm_cool:

8 gün gecmiş neden hala test yapmadın ki
biz nerdeyse adet günü gelmeden yapıruz:sm_cool:

o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki..sanki şimdi şüphelenmek bile beni mutlu ediyor...arkadaşlar dualarımızda birbirimizi analım..yarın idrar testi yapıcam inş..hamileyimdir..inş..:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…