sengözlerimebaksanab
nası gidiyo çalışmalarrr, ne var ne yokkkk. daralıyom ben yaa offf şutarafagitti
valla gun asırı yapmaya karar verdik suan beklemedeyim adetim daha yeni bitti klomen kullandım o da bitti yumurtlama takibi yok yumurtlar mıyım olusur mu bilmiyorum ates olcmeyi deniyorum bu ay ilk kez bende bakalım işte karısıgım yani aynen bende daralıyorumm
nilüfercim bakalım hayırlısı tablonu koy kaçırmayalım
NDK birsey aklıma takldı mesela ben diyelimki 35 gunde bir adet oluyorum duzenli sekilde bu da 21. gne falan denk geliyor yumurtlama peki yumurta uyarıcı kullanınca klomen seninki gibi igne vs. bu yumurtlama aynı mı oluyor yoksa 14 15 civarı gibi mi oluyor
benimde bir yumurtam oluşmuştu bugün bakcaktı doktorum çatlatma iğnesi yapacaktı ama kendiliğinden atılmış dedi doktorumm. boşa gitii yani yumuoşummm :çok üzgünüm: gerçi çalışmıştık kızlar belki tutar dio ama bilmiom yaa bende karışığımmm
canım niye uzuluyorsun ya sonucta bu sperm 3 gun kalıyor canlı sende bos durmuyorsun tutacagı varsa zaten tutmustur bak bir arkadas hamile baska bir topikten yanlıs hatırlamıyorsam takip yaptırıyormus yumurtası cok buyumus catlatma ignesi vurmayalım belki kiste donusur demiş sanırım doktor umitli degilmiş ama demekki daha sonra kendiliginden catladı simdi hamile
yaaa hamile miiiiiiii, oyyyyyyyyy ne güsellll ya sanki ben hiç hamile kalamayacakmışım gibi düşünüyorum nedensee:çok üzgünüm: size de oluyomu böyleeee:çok üzgünüm: depresyona mı girdim acepp.
kızlar tatlı hamişşlerimiz çok karnınız ağrıdı mı başlarda........
aynen bana da oyle oluyor bir bakıyorum olacak gibi diyrum ama 1.5 senedir hayal kırıklıklarım aklıma geliyor yok nilufer nerde sende o sans sen daha coook beklersin diyorum ama herseyin hayırlsı kimi insan ayda 2-3 ilişkide hamile kalıyor bir kac kişiden duydum valla kısmet
Yok ya bu tehlikeli denemem de sizler için yolladım Aşkolsun ndkcim lütfen sakinleşirmisin bebişin tutunsa dahi senin bu stresin parmakları kayıp düşecek tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jasminnnnnnnnnnnn şu kıza bişe diyin
ayy bunuda alayım demeeeeeeeeeee:mymeka: kıs ne görsen yapmak istiyosunnn. boşver böyle şeylerii yaaa. ayyyyyy ben çok kötüyüm kıslarrr duramıyom yaa içim daralıyoo kuscam şimdi kafamçokkarıştı
1.5 senedir mi deniyosun canımm? kaç yıllık evlisinn. hiç tedavi olmadınmııışutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?