En erken hamilelik belirtileri

ayy çok güsell dilekolayy 8 gün geçmişş. idrar testine güvenme canımmm bugün de geçsin arın bi kan testi yaptır benceee. inşallah hamilesindirr, allah gönlüne göre versinnn

İnşallah canım Allah tüm isteyenlere versin inşallah tabii banada ama bu tek çizgi bütün umudumu yıkıyo yarın kan testi düşünüyorum ama olsaydı idrarda hafifte olsa bi çizgi olmazmıydı..?

merhaba arkadaşlar. bugün öğrendim hamile olduğumu iki haftalık. darısı isteyenlere. ilk hamilelik belirtimi anlatmak istiyorum çünkü bende bu sayfayı çok okurdum acaba hamilemiyim diye.
-genital bölgem karardı
-kabızlık
-sağ kasığımda batmalar
-sürekli uyku hali
-göğüslerim şişti ama adet olacağım zamanda şişerdi o şekild eşişti herhangi ir kararma yok
-ağzımda asitsi şeyler geliyordu ağzım ekşimiş halde
-içme doğdu heyecan var sürekli içimde
-karnımda şişkinlik ama adetim yaklaşırkende şişerdi adet olacağımı düşünmüştüm
-duygu yönünden aşırı hassasiyet herşeye ağlıyordum
-ağzım çok kuruyordu sürekli su içiyordum
-çok su içtiğimden idarara çok çıkıyordum
-sinirliydim
-bugünde buzdolabını açınca zeytin kokusundan tiksşindim ama tiksnti bugün başladı
-adetim 2 gün gecikti
-bu belirtiler olunca hemen test aldım ikinci çizgi belli belirsiz çıktı plikliniğe gidip hemen kan tahlili yaptırdım 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim. bus eincimi sizlerle paylaşmak istedim darısı hepinize

çok sevindim canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

betty bursada oturuyosun sanırım doktorun kim?memnun musun?

ceylan sen kaç yıllık evlisin ve ne kadar süredir deniyorsun?
Bu arada erken hamilelik belirtileri ile regl belirtileri birbiriyle aynı neredeyse...
Benim de adetime bir hafta var ama belirtilerim regl belirtileri gibi, karnımda şişkinlik, sağ tarafta ara ara ağrı, bel ağrısı, ve gaz problemi ama ilginçtir bu ay göğüslerimde pek bişi yok, amaaaan her ay bu belirtileri yaşıyorum ve şak! adet görüyorum, inanmayacağım artık...
tek ümitlendiren progesteron değerimdi, ama onu da arkadaşlarda biri 40 çıktı hamileydi falan deyince o da kesti beni...
bence bizimkiler istedikleri zaman gelecekler...

betty bursada oturuyosun sanırım doktorun kim?memnun musun?

cnm ben bursadaydım ama şehir değiştirdim şu anda bursada değilim....ama bursadayken acıbadem hastanesi cemile hanıma gidiyodum süper bir kadın çok memnumdum ama dediğim gibi şehir değişti doktorumda değişti.....

1.5 senelik evliyim 5 aydır meleğimizi istiyoruz tabii 1seneyi aşkın evlenmeden önce başlayıp yasmin kullandımkötükedihüsobende her ay belirtileri yaşıyorum bu ay farklı olarak ateş ölçme yöntemine başladımhayrlısı:1hug:

kızlar benim adetimden 6 gün geçti bugün test yaptırmaya gideceğim acaba şimdi yapttırmam kesin sonuç verirmi ??

kızlar benim adetimden 6 gün geçti bugün test yaptırmaya gideceğim acaba şimdi yapttırmam kesin sonuç verirmi ??

daha önceden böyle gecikmelerin olmadıysa büyük ihtimalle hamilesindirrrr:CüvCüv: yap canım çıkarrr hadi haberini bekliyoss

günaydın şekerlerrr, nasılsınıssss ceylan noldu hastalandınmı yoksaa

Ndkcim hastalanmadım ateşim çok yüksek dayanamadım test yaptım hem sizlere de diyim diye tek çizgi
Umutların ertelendiği cuma yaşıyorum evett..bu ay zaten umutlu değildim ama ateş ölçme yöntemi beni yanılttı..:1hug:

hihoyyyt naber ndk , bu gun bi akşam olsada tatile girsek artık dimi yaw-tatlicadiarzu-

günaydın canımm hoşhhgeldinnn:1hug: neden giremiyosunn yoğunmusunuzzz, durumlar nasılll. ben yarında çalışıyorum maaleseff :çok üzgünüm:

ceylancımmmm üsülmeee zaten bu ay pek umutlu değildinn. bidaha ki aya bomba gibi çalışmalara devammm:lepi: bidahaki aya topumuzz hamile kalacağızzzzzzzzzzzz:teytey::sm_cool:

dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum bende, inşallah rabbim nasib eder bana da anneliğiii, ve tabiki her isteyenee tez zamanda inşallahhh. bu iğneyi vurulduktan sonra karnım geriliyooo patlicak gibi oluyorumm.bu seferde olmassa bidahaki aya rahim filmi çekilecek :S

bence çok kısa bir süre 5 ay ama insan isteyince çok uzun gibi gelebiliyor, peki tahlillerini falan yaptırdın mı? FSH,LH,TSH falan...?

Günaydınlar nerelerdesin kaçak Özlettin kendini

caylanım :) nasılsın . ben kac gündür acayıp yoğunum. bizim sipariş kabuldeki arkadas istifa etti onun işlerini bana yüklediler. senağlama
ama tabi arada bir girip takip ediyorum sizleri. dün bi topic yapıştırdım bakabildinmi ona bu ada yağıyla ilgili. ?ben kullandım ertesi gün içinden nasıl iltahap aktı anlatamam canım. istersen bi göz gezdir ona.şakkıdı

ya kıslar ben böyle şeylerden çok korkiom nedensee, yani bebiş olur ona zararı olur diyee bitkileri falan kullanmaya elim gitmiyoo. çok pirpirikliyim belki ama ne bilim işte.
nasıl kullandın o yağı pedine mi damlattınn

hakkatten kızlar merajk etmeyin bidahaki ay toplu hamilelik yaşayıp toplu doğum yapıcaz ehueheueeeuehuu
valla internetteki ovulasyon tarihine göre gü günlerde çalışma yapmamız lazım. anlatmılştım ya küsmüştük biz eşimle ama bu sabah itibariyle kısa bir çalışma yaparak barıştık:))))))))))))))))))
bir kaç gün sıkı sıkı calışmamız lazım. bakalım yeni regl tarihime sanırım 16 gün falan var. ya kızlar bu hamileliği kafama koymadan önce sanki reglim ayda bir oluyordu ama kafama koyup ta regli takip etmeye başladıktan sonra sanki her hafta oluyormusum gibi zaman kısaldı ::::::) eşimde aynı. ay daha yeni oldun yine ne çabuk diyor :)

canım benim ümidini kesme. şükürler olsunki baska bi sorun yok. ama bana öyle geliyorki sen bu ay hamiş olacaksın:CüvCüv: arkandan da biz geleceğiz

patricia canım o dedğini bende okudum. ama hayatım ilişkiden sonra yapma sakın. ben hemşire bir arkadasa sordum. kesinlikle spermleri akıtır dedi. mantıklı düşün.içindeki iltihabı akıtıyorsa sperm orda nasıl kalabilir?

canım ndk cim . bitkileri bilinçsiz yemek içmek bazen evet zarar verebililr. ama bu yağı ne yiyor nede içiyorsun. sadece bir pamuga damlatıyorsun ve çamasırına koyuyorsun. o sadece keskin esansıyla içindeki iltahabı sokup atıyor. valla ben kendime kendi gözümle şahit oldum. bazılarında bir hafta kullanmak gerekiyormuş. tabi ovulasyon gününde bırakırsın canım ne olur ne olmaz. sadece reglden sonraki beş gün falan kullanmak lazım bence.:lepi: allahın gücüne gitmesin artık ucan kuştan bile medet umar duruma geldim. bu kadatr yoğun çalışmasm . doktora duzenli gidip bi yumurta takibi falan yaptırabilsem belki dahada kısa zamanda anne olabilrim ama maddi durumlar işten hemen ayrılıp doktor kontrolune girmeme izin vermiyorkı be canım. o yüzden arada bir gidebiliyorum. oda bazı testler hariç bi işe yaramıyor pek. ahhh ahhh bi zaman bulabilsemde yumurta takibi yaptırsam. sen yaptırıyorsun ya nasıl oluyor bi anlatabilirmisin. kan testi yapılıyor galiba hergün? öylemi. akşam saatlerinde yapılabiliyorsa bende yaptırabilirim ama sabahsa olmassssssssssssenağlamasenağlama

güzelgözlümmmmmmmmmmm, ağzın bal yesinnnnnnnn :))) inşallah canımmm ama tek başıma olmak istemiommm hepberaberrr anca beraber kanca beraberr hamiş olacağızzz.

patricia küsmüştünüs ya ogünler çabucak geçmiştir adetin yaklaşmıştır, ohh olsun kocişinee küserse böle olurr yok ona zamazingo falanlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…