ayy çok güsell dilekolayy 8 gün geçmişş. idrar testine güvenme canımmm bugün de geçsin arın bi kan testi yaptır benceee. inşallah hamilesindirr, allah gönlüne göre versinnn
merhaba arkadaşlar. bugün öğrendim hamile olduğumu iki haftalık. darısı isteyenlere. ilk hamilelik belirtimi anlatmak istiyorum çünkü bende bu sayfayı çok okurdum acaba hamilemiyim diye.
-genital bölgem karardı
-kabızlık
-sağ kasığımda batmalar
-sürekli uyku hali
-göğüslerim şişti ama adet olacağım zamanda şişerdi o şekild eşişti herhangi ir kararma yok
-ağzımda asitsi şeyler geliyordu ağzım ekşimiş halde
-içme doğdu heyecan var sürekli içimde
-karnımda şişkinlik ama adetim yaklaşırkende şişerdi adet olacağımı düşünmüştüm
-duygu yönünden aşırı hassasiyet herşeye ağlıyordum
-ağzım çok kuruyordu sürekli su içiyordum
-çok su içtiğimden idarara çok çıkıyordum
-sinirliydim
-bugünde buzdolabını açınca zeytin kokusundan tiksşindim ama tiksnti bugün başladı
-adetim 2 gün gecikti
-bu belirtiler olunca hemen test aldım ikinci çizgi belli belirsiz çıktı plikliniğe gidip hemen kan tahlili yaptırdım 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim. bus eincimi sizlerle paylaşmak istedim darısı hepinize
saol cnm ben ağustos ayında kullanmıştım klomen ama şehir değiştirdiğim için tedavim yarım kaldı bu ay tekrar başladım bide önceki kullandığımda 1 yumurtam olmuştu bu ay 2 tane oldu çatlatma iğnesi yapıldı...bende ümitlenmek istemiyorum her belirtiyi hamilelik belirtisi olarak görüyorum kafayı yicem bu ay daha temkinli davranıyorum....
bu arada 3 yıllık evliyim...
betty bursada oturuyosun sanırım doktorun kim?memnun musun?
ceylan sen kaç yıllık evlisin ve ne kadar süredir deniyorsun?
Bu arada erken hamilelik belirtileri ile regl belirtileri birbiriyle aynı neredeyse...
Benim de adetime bir hafta var ama belirtilerim regl belirtileri gibi, karnımda şişkinlik, sağ tarafta ara ara ağrı, bel ağrısı, ve gaz problemi ama ilginçtir bu ay göğüslerimde pek bişi yok, amaaaan her ay bu belirtileri yaşıyorum ve şak! adet görüyorum, inanmayacağım artık...
tek ümitlendiren progesteron değerimdi, ama onu da arkadaşlarda biri 40 çıktı hamileydi falan deyince o da kesti beni...
bence bizimkiler istedikleri zaman gelecekler...
kızlar benim adetimden 6 gün geçti bugün test yaptırmaya gideceğim acaba şimdi yapttırmam kesin sonuç verirmi ??
günaydın şekerlerrr, nasılsınıssss ceylan noldu hastalandınmı yoksaa
hihoyyyt naber ndk , bu gun bi akşam olsada tatile girsek artık dimi yaw-tatlicadiarzu-
1.5 senelik evliyim 5 aydır meleğimizi istiyoruz tabii 1seneyi aşkın evlenmeden önce başlayıp yasmin kullandımkötükedihüsobende her ay belirtileri yaşıyorum bu ay farklı olarak ateş ölçme yöntemine başladımhayrlısı:1hug:
Günaydınlar nerelerdesin kaçak Özlettin kendini
caylanım :) nasılsın . ben kac gündür acayıp yoğunum. bizim sipariş kabuldeki arkadas istifa etti onun işlerini bana yüklediler. senağlama
ama tabi arada bir girip takip ediyorum sizleri. dün bi topic yapıştırdım bakabildinmi ona bu ada yağıyla ilgili. ?ben kullandım ertesi gün içinden nasıl iltahap aktı anlatamam canım. istersen bi göz gezdir ona.şakkıdı
dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum bende, inşallah rabbim nasib eder bana da anneliğiii, ve tabiki her isteyenee tez zamanda inşallahhh. bu iğneyi vurulduktan sonra karnım geriliyooo patlicak gibi oluyorumm.bu seferde olmassa bidahaki aya rahim filmi çekilecek :S
caylanım :) nasılsın . ben kac gündür acayıp yoğunum. bizim sipariş kabuldeki arkadas istifa etti onun işlerini bana yüklediler. senağlama
ama tabi arada bir girip takip ediyorum sizleri. dün bi topic yapıştırdım bakabildinmi ona bu ada yağıyla ilgili. ?ben kullandım ertesi gün içinden nasıl iltahap aktı anlatamam canım. istersen bi göz gezdir ona.şakkıdı
ya kıslar ben böyle şeylerden çok korkiom nedensee, yani bebiş olur ona zararı olur diyee bitkileri falan kullanmaya elim gitmiyoo. çok pirpirikliyim belki ama ne bilim işte.
nasıl kullandın o yağı pedine mi damlattınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?