En erken hamilelik belirtileri

hadi yawsenağlama okadar küs kaldık ve bu sanah bir ilişki yaşadık ve ben yıne yag surdumsenağlama anam gittimi şimdi spermciklerimsenağlama

bence çok kısa bir süre 5 ay ama insan isteyince çok uzun gibi gelebiliyor, peki tahlillerini falan yaptırdın mı? FSH,LH,TSH falan...?
Yaptırdım dr.sonuçlara pek bişey demedi temiz ama yumurta yapım folikstik yapıdaymış...5 ay kısa süre de olsa insanın yüreğine meleğininin ateşi düştü mü inan ister 1 gün olsun

hadi yawsenağlama okadar küs kaldık ve bu sanah bir ilişki yaşadık ve ben yıne yag surdumsenağlama anam gittimi şimdi spermciklerimsenağlama

:1no2: bu aksam dan yıne calış artık fıstık. ama ilişkiden sonra kesinlikle yapma sakın. adet in. 5 günü başla normalde ve 5 gün filan devam et bırak. sadece bunu yap. diğeri cok sacma canım benim. o arkadas acıklamış yok bişe olmaz diye ama mantıkende sana anlamlı gelıyormu ilişkiden sonra yapılması..yınede karar senın . zaman gecmış değil. bundan sonra yapmadan dene.

selenaaaaaaaaa hoşhgeldin canımmmmmmmm:1hug:

patriciaam doğru diyosun ama ben yinede korkiomm, yani zamazingoları çıkarır demiş ya güzelgözlüm bende öyle düşünüyom işte. yumurta takibindeyim ben. ama kan tahlilleri yapılmıyo dediğin gibi. iğnelerim var onları hergün vuruluyorum 2 günde bir muayene ediyoo bakıyo yumurtalarıma büyüyünce çatlatma iğnesi yapıyoo bukadar. bide eşimden tahlil alındı. tabii ilk başta çok tahliller yapıldı bana da , ama onları başka hastanede yapmıştım.

Canım benim inceleyemedim enin profilden bakıyıımda bir inceliyim denemekte yarar var bugün keyifsizim ama yine umutlarım tükenmedi.....Aralıta inşallah kalacağız kasıklarım hala ağrıyor..

hoşbulduk ndk ayyy benimde adet günüme 3 gün kaldı sabırsızla bekliyorum kasıklarım ağrıyo ama diğer gebeliğimdede olmuştu böle ağrılar o yüzden bilemiyorum artık?

hoşbulduk ndk ayyy benimde adet günüme 3 gün kaldı sabırsızla bekliyorum kasıklarım ağrıyo ama diğer gebeliğimdede olmuştu böle ağrılar o yüzden bilemiyorum artık?

mrb selena, eger bu ay olabilir diyorsan kan testi yaptırsana. ama kandaki negatifi görebilecek gücün varsa bence yaptır. kararsız kalmaktan daha iyidir.hem belki pozitifi görür ve cok mutlu olursun

ceylancım anlayabiliyorum tabii ki onun nasıl birşey olduğunu moralini bozmaman için söylemiştim, biliyorsun ilk ay hamile kalma ihtimali % 20, sonra % 30 fala diye artıyor, sağlıklı bir kadın için dr.lar ancak 1 yıl sonra % 90 oranında hamile kalabilir diyor...sıkma canını...

dün bi arkadasım aradı. ay cok üzüldüm. hamile oldugunu bilmemiş. adetinin 16. günü bi daha kanama gelmiş. cok agrılıymış. oda mevsim değişikliği deyip agrı kesici içmiş. kesmeyince bi ikinciyi daha içmiş. dr a gitmiş sonra acaba niye 2. sefer adet oldum diye. dr da yerleşme kanaması gecirmişssindir. neden ilaç içtin diye kızmış. ama kanamamsı acılmış. normal adet gibi olmuş.dr iki defa kan tahlili vermiş. ilki yuksek sonra 12 lere inmiş. ve gebeliği farkında olmadan sonlanmış. cok agladı canım benim. o tam 2.5 senedir uğrasıyordu. eşinde ve kendinde hiçbişe bulamadılar. o da artık olmayacak diye oluruna bırakmıştı herşeyi. içim acıdı yaaaaa.

bak benim durumuma 6 yıllık evliyim, 14 aydır aralıksız deniyoruz, toplam aradaki 3-4 aylarla birlikte 2 sene doldu bile, eşimde 12 aralıkta asker en az neredeyse 6 ay yok, geçen ay erken luteinizasyon problemim vardı. Yaş oldu 31.Bunları benim durumum daha vahim anlamında söylemiyorum, herkes kendi yaşadığını bilir biliyorum, ama insan herşeye katlanıyor, ben 2. ayım da mızıldanmaya başladım ama tüm olumsuzluklara rağmen paradoksal bi şekilde şu an daha az acı çekiyorum...

ben de çok üzüldüm arakadaşına, ama bence ağrı kesici deildir sorumlusu, eğer öyle düşünürse suçluluk duygusu çok sarsar , millet hamile olduğunu bilmeden avuç avuç ilaç içiyor ki -antibiyotik gibi ağır ilaçlar- turp gibi çocuklar doğuruyor, bence arkadaşının ki doğal seleksiyon ve Allah ona daha sağlamını verecek inşallah...

çocuk düşünen insanların ilaç içerken 2 kere fazla düşünmeleri lazım bence, ben geçen ay ölüyodur az daha boğazlarımm davul olmuştu 1 tane hap içemedim bişey olur hamileysem diye. test yapıp emin olmadan içmeyin kızlar hapları.

mrb selena, eger bu ay olabilir diyorsan kan testi yaptırsana. ama kandaki negatifi görebilecek gücün varsa bence yaptır. kararsız kalmaktan daha iyidir.hem belki pozitifi görür ve cok mutlu olursun

yaşadıklarımdan sonra mutlu olmayı çok istiyorum ama negatif çıkarsada çok üzülücem kendi rağbetine bıraktım eğer olmazsam adet bayrmadan sonra test yaptırmayı düşünüyorum ( o zamana kadar nasıl bekliceksem) :uhm:

seninle aynı şeyleri aynı zamanda yasıyor gibiyiz. ben de 5 yıllık evliyim. 14 aydır habı bıraktım. yasım 30 oldu. zaman gecirmekten cok korkuyorum. bir sorunum yokmuş. ama eşimde varmı bilmiyoruz. cesaret edipte gidemiyor bir türlü.
eşine hayırlı teskereler. umarım sende bende bütün kızla hepimiz hayırlısıyla gebe kalabileceğiz. umudu yitirmemek gerekli. :teytey:

canım bian önce eşini ikna etmen gerekli, benim eşim de çok stres yapıyodu ama korktuğu gibi olmadı tahlil vermek. ikiniz gidersiniz sen labaratuvara söylersin eşim tahlil vercek diye eşin görünmez kutu veriyolar zaten alırsın eşine verirsin lavaboda verir. sen teslim edersin ben öyle yaptım.kimsenin dikkatini çekmediği için çok rahatladı. eşinden tahlil şart.

evet kızlar bende hamileliği düşündüğümden itibaren asla ilaç kullanmadım.bazı agrı kesiciler dikkat ettiyseniz kanama miktarını artırır. özellikle de beyaz asprın kullanılmamsı gerektiğini duymuştum. o direk düşüğe sebep oluyormuş aklınızda bulunsun.

aksam yine bunu konuştuk canım. tamam diyor. ama gitmiyor. hani diyeceğimki cocuk istemiyorda gitmiyor diye. ama arkadaslarımızın cocuklarını görüpte eve geldiğimizde filan bizimde olsun ne güzel olur gibi sözler söylüyor. bence onda sorun cıkmasından korkuyor. hanı türk erkeği erkekliğinde sorun varmış gibi algılıyorya bu olayı.
bende bayramdan sonra dr la konusup onu ikna etmesini söylemyi düşünüyorum. yada ben rahim filmi filan cektireyim. mecbur kalsn gitmeye diyorum. amaaaaaaaaannnnnnnn. cok karısık bi durum yani.sizce ne yapmalıyımsenağlama

ben eskiden adet dönemimde beyaz asprin içersem eğer kanamadan duramazdımm. okadar çoğaltırdıkiii bekarken içerdim karnım ağrıyınca doktorum asla içme dedi kanı sulandırdığı için kanamayı arttırıyormuş.

Mrb kızlar ben geldim bugün pek fazla giremem yoğunum maaşlar dağıtılacak banka işlemleri falan var o yüzden. Kızlar bana dua edin noluuuuur akşama kontrolüm var inş. Yumurtalar büyümüştür kıvama gelmiştir noluuur dua edin off ya şu alttan bakma işi beni çok irkiltiyor hala alışamadım

Iyiyiz valla kizlar nedense bugun ben bomba gibiyim bi enerji var neden bilmem acaba hafta sonu yaklasti diyemi.. valla ozledim evimde oturmayi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…