patricia canım o dedğini bende okudum. ama hayatım ilişkiden sonra yapma sakın. ben hemşire bir arkadasa sordum. kesinlikle spermleri akıtır dedi. mantıklı düşün.içindeki iltihabı akıtıyorsa sperm orda nasıl kalabilir?
Yaptırdım dr.sonuçlara pek bişey demedi temiz ama yumurta yapım folikstik yapıdaymış...5 ay kısa süre de olsa insanın yüreğine meleğininin ateşi düştü mü inan ister 1 gün olsunbence çok kısa bir süre 5 ay ama insan isteyince çok uzun gibi gelebiliyor, peki tahlillerini falan yaptırdın mı? FSH,LH,TSH falan...?
hadi yawsenağlama okadar küs kaldık ve bu sanah bir ilişki yaşadık ve ben yıne yag surdumsenağlama anam gittimi şimdi spermciklerimsenağlama
canım ndk cim . bitkileri bilinçsiz yemek içmek bazen evet zarar verebililr. ama bu yağı ne yiyor nede içiyorsun. sadece bir pamuga damlatıyorsun ve çamasırına koyuyorsun. o sadece keskin esansıyla içindeki iltahabı sokup atıyor. valla ben kendime kendi gözümle şahit oldum. bazılarında bir hafta kullanmak gerekiyormuş. tabi ovulasyon gününde bırakırsın canım ne olur ne olmaz. sadece reglden sonraki beş gün falan kullanmak lazım bence.:lepi: allahın gücüne gitmesin artık ucan kuştan bile medet umar duruma geldim. bu kadatr yoğun çalışmasm . doktora duzenli gidip bi yumurta takibi falan yaptırabilsem belki dahada kısa zamanda anne olabilrim ama maddi durumlar işten hemen ayrılıp doktor kontrolune girmeme izin vermiyorkı be canım. o yüzden arada bir gidebiliyorum. oda bazı testler hariç bi işe yaramıyor pek. ahhh ahhh bi zaman bulabilsemde yumurta takibi yaptırsam. sen yaptırıyorsun ya nasıl oluyor bi anlatabilirmisin. kan testi yapılıyor galiba hergün? öylemi. akşam saatlerinde yapılabiliyorsa bende yaptırabilirim ama sabahsa olmassssssssssssenağlamasenağlama
caylanım :) nasılsın . ben kac gündür acayıp yoğunum. bizim sipariş kabuldeki arkadas istifa etti onun işlerini bana yüklediler. senağlama
ama tabi arada bir girip takip ediyorum sizleri. dün bi topic yapıştırdım bakabildinmi ona bu ada yağıyla ilgili. ?ben kullandım ertesi gün içinden nasıl iltahap aktı anlatamam canım. istersen bi göz gezdir ona.şakkıdı
hoşbulduk ndk ayyy benimde adet günüme 3 gün kaldı sabırsızla bekliyorum kasıklarım ağrıyo ama diğer gebeliğimdede olmuştu böle ağrılar o yüzden bilemiyorum artık?
dün bi arkadasım aradı. ay cok üzüldüm. hamile oldugunu bilmemiş. adetinin 16. günü bi daha kanama gelmiş. cok agrılıymış. oda mevsim değişikliği deyip agrı kesici içmiş. kesmeyince bi ikinciyi daha içmiş. dr a gitmiş sonra acaba niye 2. sefer adet oldum diye. dr da yerleşme kanaması gecirmişssindir. neden ilaç içtin diye kızmış. ama kanamamsı acılmış. normal adet gibi olmuş.dr iki defa kan tahlili vermiş. ilki yuksek sonra 12 lere inmiş. ve gebeliği farkında olmadan sonlanmış. cok agladı canım benim. o tam 2.5 senedir uğrasıyordu. eşinde ve kendinde hiçbişe bulamadılar. o da artık olmayacak diye oluruna bırakmıştı herşeyi. içim acıdı yaaaaa.
dün bi arkadasım aradı. ay cok üzüldüm. hamile oldugunu bilmemiş. adetinin 16. günü bi daha kanama gelmiş. cok agrılıymış. oda mevsim değişikliği deyip agrı kesici içmiş. kesmeyince bi ikinciyi daha içmiş. dr a gitmiş sonra acaba niye 2. sefer adet oldum diye. dr da yerleşme kanaması gecirmişssindir. neden ilaç içtin diye kızmış. ama kanamamsı acılmış. normal adet gibi olmuş.dr iki defa kan tahlili vermiş. ilki yuksek sonra 12 lere inmiş. ve gebeliği farkında olmadan sonlanmış. cok agladı canım benim. o tam 2.5 senedir uğrasıyordu. eşinde ve kendinde hiçbişe bulamadılar. o da artık olmayacak diye oluruna bırakmıştı herşeyi. içim acıdı yaaaaa.
mrb selena, eger bu ay olabilir diyorsan kan testi yaptırsana. ama kandaki negatifi görebilecek gücün varsa bence yaptır. kararsız kalmaktan daha iyidir.hem belki pozitifi görür ve cok mutlu olursun
bak benim durumuma 6 yıllık evliyim, 14 aydır aralıksız deniyoruz, toplam aradaki 3-4 aylarla birlikte 2 sene doldu bile, eşimde 12 aralıkta asker en az neredeyse 6 ay yok, geçen ay erken luteinizasyon problemim vardı. Yaş oldu 31.Bunları benim durumum daha vahim anlamında söylemiyorum, herkes kendi yaşadığını bilir biliyorum, ama insan herşeye katlanıyor, ben 2. ayım da mızıldanmaya başladım ama tüm olumsuzluklara rağmen paradoksal bi şekilde şu an daha az acı çekiyorum...
seninle aynı şeyleri aynı zamanda yasıyor gibiyiz. ben de 5 yıllık evliyim. 14 aydır habı bıraktım. yasım 30 oldu. zaman gecirmekten cok korkuyorum. bir sorunum yokmuş. ama eşimde varmı bilmiyoruz. cesaret edipte gidemiyor bir türlü.
eşine hayırlı teskereler. umarım sende bende bütün kızla hepimiz hayırlısıyla gebe kalabileceğiz. umudu yitirmemek gerekli. :teytey:
canım bian önce eşini ikna etmen gerekli, benim eşim de çok stres yapıyodu ama korktuğu gibi olmadı tahlil vermek. ikiniz gidersiniz sen labaratuvara söylersin eşim tahlil vercek diye eşin görünmez kutu veriyolar zaten alırsın eşine verirsin lavaboda verir. sen teslim edersin ben öyle yaptım.kimsenin dikkatini çekmediği için çok rahatladı. eşinden tahlil şart.
evet kızlar bende hamileliği düşündüğümden itibaren asla ilaç kullanmadım.bazı agrı kesiciler dikkat ettiyseniz kanama miktarını artırır. özellikle de beyaz asprın kullanılmamsı gerektiğini duymuştum. o direk düşüğe sebep oluyormuş aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?