En erken hamilelik belirtileri

bence doktorunla önceden konuş eşim tahlil vermek istemiyo bide siz söyleyin de. eşinle birlikte gidin doktorun söylesin hemen verin desin ogün vermek zorunda kalsın. rahim filminden ben çok korkuyorum sen maaşallah çektireyim diyosunnn a.s.

dualarımız seninle canım. eğer stres yapmadıysan büyümüştür. stres ve sigara etkiliyormuş duyduguma göre. o iş olacagı zaman gerilmemen lazım. bebiş için diye düşün ve relax ol. :1hug:

Güzel gözlüm valla hiç stress yapmadım desem yeri var bugüne kadar çok rahattım ama bugün heyecan korku stress ne ararsan var yani

evet canım dr söylesin. haklısın valla. rahim filmini cok arastırdım netten. abaratılacak yanı yokmuş hayatım. agrı fılan olmasın diye dr sana önceden agrı kesici yapabiliyormuş. ama sen dr a söyleyecekmişssin tabi. içine küçük bi kamera sokup göbekten içerde ne var ne yok cıkıyormuş ortaya. korkma canım benim. tüp tıkanıklğına bakmak içinde renkli bi sıvı iğneyle veriyolarmış o sıvı ilerlerse sonuna kadar tüpler acıkmış. ilerlemez de takılıp kalırsa tıknık oluyormuş. hatta birçok bayan bu işlemlerden sonra kenliğinde hamile kalabiliyormuş. o sıvı ne ise artık bazen küçük rahatsızlıkları giderbiliyormuş.

Geç Dölennme olablir Baharcan kan testi yaptırsana..benim 9 gün geçse gtmediğim dr.kalmaz am ddüzenli şaşmıyor..Belirtilerin neler

Canlarım ben rahim filmini çektirdim anestezili olarak korkuyorsanız bu şekilde çektirin çok rahattı benim ne ağrı ne sızı ne kanama hiç bişey olmadı

Kızlar 9. gün ve hala adet olmadım ama hala idrar testi negatif...

Günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmm
canım senin adetlerin düzenlimi normalde daha önce hiç gecikti mi ve belirtilerin var mı hiç ? Eğer daha önce gecikmediyse bence kan testi yaptır böle stres yapmaktan kurtulursun

Güzel gözlüm çok üzüldüm arkadaşına umarım bişey olmaz bebişine şuanda durumu ne valla korkumdan adet olsamda içmiyorum hap..

Benim hala midem bulanıyor kızlar parmaklarımı bile oynatmak istemiyorum bugün...Aksinede bayram önü herkes araç sig,ortası yaptırıyor..Evime gitsem dinlensem..

Canlarım ben rahim filmini çektirdim anestezili olarak korkuyorsanız bu şekilde çektirin çok rahattı benim ne ağrı ne sızı ne kanama hiç bişey olmadı

canım nerde yaptırmıştın sen? kaç para tuttu? doktorunun olduğu hastanede mi yaptırdınn? anlatsana birasss. bazı doktorlar anestezi ye karşıymış yapmam diyomuş, sen nerde yaptırdın

Güzel gözlüm çok üzüldüm arkadaşına umarım bişey olmaz bebişine şuanda durumu ne valla korkumdan adet olsamda içmiyorum hap..

canım sonlanmış gebelik. cok üzgündü. cok alıyor ben ne yaptım diye. ama bir yöndende içi rahatlamış diyorki demekki bebişim olabilir bunu yasadım bizzat diyor.

Valla kızlar hep düzenliydi şimdiye kadar belirtiler var gibi giyindim şimdi gidiyorum kan testine eve dönünce hbr vericem

Valla kızlar hep düzenliydi şimdiye kadar belirtiler var gibi giyindim şimdi gidiyorum kan testine eve dönünce hbr vericem

tamam canımm hayırlı haberlerini bekliyoruzzz.

güzelgözlüm demekki çocuğu olabiliyor be güsel onu anladı en azından dimii. her şerde bir hayır vardır. bizim gibi çelişkide değildir şuan en azından. ben sanki hiç çocuğum olmicakmış gibi düşünüyorum hepo kendimi hayal edemiyorum yani hamile olarak:çok üzgünüm:

selam kızlar nasılsınız?
guzelgozlum esin spermiogram yaptırmıyorsa dusundugunuz gibi doktora gidin o oylesin hemen gittiginizde belki mecburiyetten yaptırır fakat 3 gun cinsel perhiz yapmanız gerekli boyle birsey planlıyorsan uc gun ilişkide bulunmayın

kaydirigubbakcemile:mymeka::mymeka: Ndkaa dovicem seni ha.. nedemek hic cocugum olmicakmis gibi geliyor.. olacak demelisin..sen boyle umutsuz olursan tabii olmaz.. sende anne olcaksin.. isteyen herkes olacak ama vakti saati var..bak yumuosun atlamis.,.demekki allah gostermesin kotu biseyin yok,, herseyin normal.. daha kotu sonuclarda bile anne olanlar var..sabir melegim biraz yaa :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…