aksam yine bunu konuştuk canım. tamam diyor. ama gitmiyor. hani diyeceğimki cocuk istemiyorda gitmiyor diye. ama arkadaslarımızın cocuklarını görüpte eve geldiğimizde filan bizimde olsun ne güzel olur gibi sözler söylüyor. bence onda sorun cıkmasından korkuyor. hanı türk erkeği erkekliğinde sorun varmış gibi algılıyorya bu olayı.
bende bayramdan sonra dr la konusup onu ikna etmesini söylemyi düşünüyorum. yada ben rahim filmi filan cektireyim. mecbur kalsn gitmeye diyorum. amaaaaaaaaannnnnnnn. cok karısık bi durum yani.sizce ne yapmalıyımsenağlama
Mrb kızlar ben geldim bugün pek fazla giremem yoğunum maaşlar dağıtılacak banka işlemleri falan var o yüzden. Kızlar bana dua edin noluuuuur akşama kontrolüm var inş. Yumurtalar büyümüştür kıvama gelmiştir noluuur dua edin off ya şu alttan bakma işi beni çok irkiltiyor hala alışamadım
bence doktorunla önceden konuş eşim tahlil vermek istemiyo bide siz söyleyin de. eşinle birlikte gidin doktorun söylesin hemen verin desin ogün vermek zorunda kalsın. rahim filminden ben çok korkuyorum sen maaşallah çektireyim diyosunnn a.s.
Güzel gözlüm valla hiç stress yapmadım desem yeri var bugüne kadar çok rahattım ama bugün heyecan korku stress ne ararsan var yani
Kızlar 9. gün ve hala adet olmadım ama hala idrar testi negatif...
Canlarım ben rahim filmini çektirdim anestezili olarak korkuyorsanız bu şekilde çektirin çok rahattı benim ne ağrı ne sızı ne kanama hiç bişey olmadı
Canlarım ben rahim filmini çektirdim anestezili olarak korkuyorsanız bu şekilde çektirin çok rahattı benim ne ağrı ne sızı ne kanama hiç bişey olmadı
Güzel gözlüm çok üzüldüm arkadaşına umarım bişey olmaz bebişine şuanda durumu ne valla korkumdan adet olsamda içmiyorum hap..
Valla kızlar hep düzenliydi şimdiye kadar belirtiler var gibi giyindim şimdi gidiyorum kan testine eve dönünce hbr vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?