kaydirigubbakcemile:mymeka::mymeka: Ndkaa dovicem seni ha.. nedemek hic cocugum olmicakmis gibi geliyor.. olacak demelisin..sen boyle umutsuz olursan tabii olmaz.. sende anne olcaksin.. isteyen herkes olacak ama vakti saati var..bak yumuosun atlamis.,.demekki allah gostermesin kotu biseyin yok,, herseyin normal.. daha kotu sonuclarda bile anne olanlar var..sabir melegim biraz yaa :çok üzgünüm:
350 ytl ye çektirdim anestezili olarak çok şükür sonuçlarımda iyi bendeki tek sorun yumurtlayamama
seninle aynı şeyleri aynı zamanda yasıyor gibiyiz. ben de 5 yıllık evliyim. 14 aydır habı bıraktım. yasım 30 oldu. zaman gecirmekten cok korkuyorum. bir sorunum yokmuş. ama eşimde varmı bilmiyoruz. cesaret edipte gidemiyor bir türlü.
eşine hayırlı teskereler. umarım sende bende bütün kızla hepimiz hayırlısıyla gebe kalabileceğiz. umudu yitirmemek gerekli. :teytey:
KIzlr merhaba ben de bu sitede bazen kayboluyorum...Bu forum u ilk kez gördüm çok sıcak buldum...
Beni de aranıza alın.. Kendi çabamızla 4 aydır denıyoruz bu ay da olmazsa 5 olucak.. 16 Aralık liste için de ekleyın benı....İnsallah artık sağlıkla meleklerimiz gelir...
Bir de NDK ya çok selamlar " annem gel şeker vercem" sözünü çok begendim kendi kendime diyorum ben de gelsinler şeker vercez :)
tubayok hoşgeldın aramıza sende benım gibisin 5.aya girdik
tubişin papucu dama atılsada taze fasulyenin atılmaz :))))))))))
Suzancım ahaa bir tatlı annemiz daha nasılsın küçük fasulye nasıl:))
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
günaydın kızlar bende akşam katıldım aranıza ama daha önceden bütün yazdıklarınızı okudum bendede belirtiler var sol kasık ağrısı göğüsler harita gibi adetim bi gün geçti ama geçti diyemem ya çünkü arada gecikme yapıyor biraz önce dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı off yaa hiç de adet olucakmışım gibi belirti yok((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?