En erken hamilelik belirtileri

Kızlar ben doktora özel muaynaneye gidiyorum ama rahim filmimi esenler güney hastanesinde çektirdim kendi özel doktorum girdi film çekmeye ve bi iki doktor. Daha.önce doktorumda bana kokmama gerek olmadığını anestezinin gerekmediğini çok az ağrılı bi işlem olduğunu söyledi fakat ben ödleğin teki olduğum için doktorumu ikna ettim anestezili çekmeye.yanlız filmi çekmeden önce doktorum elle muayne etti oda biraz benim canımı acıtmıştı film çok rahat geçti zaten 15 dk falan uyuyosun kalktığımda hiç bişey hissetmedim sadece biraz acayip bi hassasiyet oluyo alt tarafta ve sonuçlarım temiz çıktı çok hafifte lekelenme tarzında kanama olmuştu ama filmden hemen sonra kalkıp alışverişe bile gittim

350 ytl ye çektirdim anestezili olarak çok şükür sonuçlarımda iyi bendeki tek sorun yumurtlayamama

olacak inşallahhhhhhhhhhhh,,,,,, ama tuhaf bi ruh hali bu bendekiii. mesela ablamın evleneceğini de hiç tahmin etmezdim küçücükken bile. hiç göremicem gibi gelirdii. şimdi ablam 32 yaşında hala bekar:çok üzgünüm: neyse yaa canımm olacakkk umutluyumm hep olcak diyorum bu ayy allah nasib etsinnn hepimisee senin gibi olalımmmm

güzelgözlüm bence vakit geçirmeden eşini ikna et, ben beniimkini ikna ederken "Bu biyolojik bişi, senin erkekliğinle ilgili değil, olumsuz bir durum çıksa benimkine göre çözümü daha olası..." gibi stratejiler kullanmıştım ve çok da ısrar etmemiştim..bi baktım bu kendiliğinden gitmiş testini yaptırmış...
ilk önce erkeğin durumuna bakıyolar kolay olduğu için...artık sperm sıfır olsa dahi dokulardan sperm elde edebiliyorlar, umarım hepimizin bekleyişleri hayırlı bir son bulur, teskere için de teşekkür...

Canım ssklı değil benimki. Ben özelden gittiğim için 350 ytl dediler bana ama sen istersen hastaneyi ara sor direk ben ssklıyım film çektirmek istiyom de belki daha indirimli olur sana. Benim bildiğim kadarıylabütün ssk geçen özel hastaneler yapmıyor bazıları yapıyor bazılarıda yapsa bile ssk geçmiyo diyorlar o yüzden iyice araştır sor telefon benim çektirdiğim hastaneye bilgi verirler zaten

Güzelgözlüm başısaolsun bir ömür boyu pişmanlığını içinden atamaz ne acı Düşmanımın başına bile vermesin

Eşiminde sperm tahlilleri ii çıktı sperm sayısı 112 milyon
hızlı hareketli 1. Saat %51 2.saat %33 çıkmıştı doktor sonuçlar iyi demişti

KIzlr merhaba ben de bu sitede bazen kayboluyorum...Bu forum u ilk kez gördüm çok sıcak buldum...
Beni de aranıza alın.. Kendi çabamızla 4 aydır denıyoruz bu ay da olmazsa 5 olucak.. 16 Aralık liste için de ekleyın benı....İnsallah artık sağlıkla meleklerimiz gelir...

Bir de NDK ya çok selamlar " annem gel şeker vercem" sözünü çok begendim kendi kendime diyorum ben de gelsinler şeker vercez :)

aha bi tubiş dahaa tubişimin papucu dama atılacak ohh canıma değsinnn:sm_cool:

canımcım hoşgeldin aramısaaa, ne kadarlık evlisinn inşallah olur be gülümmm. tedavi olmadın sanırım hiçç. sana sa yapalım şeker vercem gibii yerimseniben

tubayok hoşgeldın aramıza sende benım gibisin 5.aya girdik
tubişin papucu dama atılsada taze fasulyenin atılmaz :))))))))))

tubayok hoşgeldın aramıza sende benım gibisin 5.aya girdik
tubişin papucu dama atılsada taze fasulyenin atılmaz :))))))))))

oyy kıyamam tubacıkıma yaaa:teselli: o bisim baş tacımızz umut meleğimizz güsel annemizzzzzzz.

Kızlar çok sıcaksınız saolunnn, bu cetveli insallah bebeklerimiz olunca yaparız.. ben zaten sürekli gün sayıyorum ..psikolojm elden gıtcek sonra :))

8 aylık evlıyım işte 4 aydır istiyorum özetle.bilseydık boyle beklemek gerektigini ....evet daha doktora gıtmedım hiç.. 1-2 ay daha bekleyim diyorum...
hersey adetım zamanında gelıyor , bildigim kesin bir şikayet de yok.. şimdi doktora gitsem diyecek bana 1 yılı doldur gel diye çok çekindim ben de :)

Öteki tuba ile tevafuk olmuşuz..
adaşım en kısa zamanda sana da eşlik ederiz forum olarak insallah ...

hosgeldin tuba . burası bağımlılık yapıyor. bende bi girdim. çıkışı kaybettimkaydirigubbakcemile3 herkes cok iyi ve cok candan. birbirimizi görmesekte cok seviyoruz. hepberaber üzülüp yine hepberaber seviniyoruz. :teytey:

Suzancım ahaa bir tatlı annemiz daha nasılsın küçük fasulye nasıl:))

günaydın kızlar.
iyiyim ceylancım.küçük fasulye biraz uykucu olduğu için herhalde uyuyordur.ha bu arada artık küçük fasulye değil.bacaklar hariç 68 mm olmuş teyzesi.bir hafta önden gidiyormuş.
asprincim kutlarım canım.İnşallah hep böyle güzel ve mutlu haberler alırsın herzaman.
ceylancım sen testi biraz erken yapmışsın o teste güvenme bence.

günaydın kızlar bende akşam katıldım aranıza ama daha önceden bütün yazdıklarınızı okudum bendede belirtiler var sol kasık ağrısı göğüsler harita gibi adetim bi gün geçti ama geçti diyemem ya çünkü arada gecikme yapıyor biraz önce dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı off yaa hiç de adet olucakmışım gibi belirti yok((((((

canım daha once goguslerin harita gibi oluyor muydukaydirigubbakcemile3 eger olmuyorsa hamilelik olabilir cunku cogu arkadasımızdan boyle belirti duyduk hakkında hayırlısı canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…