En erken hamilelik belirtileri

bence bekel biras cnm canını sıkma hayırlısı inş hamişsindir ne kadarlık evilisn

Dün tubacik da dedirmedi senin kide taze fasulye olmuş Maşallah suzancım ateşim çok iyi gidiyor diye dayanamadım ama keşke yapşmaz olaydım okadar kötü etkiledi ki..İnşallah suzancım Bizlere dualarınızı esirgemeyin...

Gelgit hoşgeldin iyi değilim ben ama iyi olacağım :çok üzgünüm:Sen nasılsın hastalandınmı kaydirigubbakcemile5

ndk sizin sperm sonuçlarınız nasıldı değerlerini söylermisin

canımcım şuan hatırlamıyom ama sperm yoğunluğu 90.000.000 di. hareketli sperm %50ydi galiba hatırlayamıyomkii. ama doktorum görünce oo süperr dedi çok iyi dedii:lepi: benim herifin de koltukları kabardı tabiii kaydirigubbakcemile

tubayokk bi iki ay daha bekle sonra doktora git 1 senedir istiyoruz de kaydirigubbakcemile3

deryacımm 1-2 gün daha beklee hatta olmassan bayram dönüşü kan testi yaptırırsınn. idrar testiyle canını sıkma yine. inşallah hamilesindirrrr

Canım benim deryacık :)sende birilerin papucunu dama attırabilrsinkaydirigubbakcemile3
Nasılsın test yap o dölyatağı testini deneyim dedim anlamadım sabah bende tedt yaptım tek çizgi kızın kaç yaşında

kızlar merhaba
dün dr a gittim uyuz etti beni değişicem bu dr u...
bu lekelenmeler iyi değil dedi ultrasonla baktı tam gelişmemiş dedi 1 hafta geride kalmış dedi çok tırstım tabi ağlıcam tutuyorum kendimi dedim pztsi beta hcg 3114.17 idi normaldi dedim.. şimdide yapılsın dedi eğer o değerin altına düşmüşse yapabilecek birşey yok dedi.. inanamazsınız ne halde olduğuma ozaman..kan verdim test sonucu çıkana kadar 1 saat boyunca ara ara ağlayarak zaman geçirdim... test sonucunu aldığım da beta hcg 6338.66 çıktı o kadar rahatladım ki anlatamam.. dr a gittim bu fevkalede iyi dedi hasbam neyse progestan mı ne o ilacı verdi folik asit de al meyve bol ye birde istirahat et dedi..
ömrümden ömür gitti ama..
şimdi de diken üzerindeyim ya çok kötü şeyler düşünür oldum...:çok üzgünüm:

arkadaşlar sağolun daha önce harita gibi olmuyordu ama beklemek çok kötü gerçekten burası çok sıcak bi ortam on yıllık evliyim madlencim bi oğlum var hayırlısıyla oğluma kardeş düşünüyoruz ama ben biraz telaşlıyım kafama taktıkça hüsrana uğruyorum inş bu sefer öyle değildir çünkü hiç adet belirtisi yok daha hatta her ay sivilcem çıkardı o bile çıkmadı

dualarımız hep sizinle canım.birazdaha sabret ondan sonra yaparsın testini.belirtilerin var mı

Masustancım sen sterss yapma bol bol dinlen doktorun dediklerini yap rahat ol bebişin seni bırakmaz

Düşünme kötü şeyler lütfen hamişliğin tadını çıkar bugün başka bir doktora git bazı doktorcuklar inanıyorumki bebiş iyidr inşallah...Sen üzülürsen o da üzülür

Merhaba arkadaşlar,
size sormak istediğim birşey var,
çok sevdiğim bir arkadaşımın adet günü 5 gün geçmiş,
2 gündür test yapıyor. İkisinde de ikinci çizgi çok silik çıkıyor.
Dün akşam kan testi yaptırmış, önceki adet günüe göre 5 haftalık olması gerekiyor ama değer 55 çıkmış. Doktor ise 5 haftaya göre değer çok düşük negatif demiş. ama doktor kadın doğum uzmanı değil, acil doktoru.
Bu 55 değeri normal mi 5 haftaya göre?
Nasıl yorumluyorsunuz?

Lütfen yardımcı olun...
Teşekkürler

ya arkadaşlar bide her dk test yapmak istiyorum hatta negatif çıkınca testin içini açıp inceleme yapıyorum acaba çizgi oralarda biyerlerde saklanıyomu die kafayı yedim ya bu arada ifadeleri nereden ekliyoruz

canımmmmmmmmmm, kıyamam sana yaaa. ne sinir doktorumuşş yüreğine indircek seninn:mymeka: delimidir nedir yaww. dikkat et kendine dinlen canım yaa sinir oldum doktorunaaaaaaaakötükedihüso

deryacımm bitane bebişin olmuş ya yine olmayacak diye bi durumun yok çok şükürrrr. üsülmeee strestendir seninkiii inşallah en kısa zamanda kardeşler gelecek ikisin olacakkk :lepi:

masustan canım cok karısık seyler olmus uzuldum ya ama degerin iyi cıkmasına cok sevindim baska doktora git bencede baskasıyla devam et kendini uzme bebişine zarar canım rahat ol Allah ın izniyle saglıcakla alacaksın kucagına bebişini kendini yorma dinlen dr un dedigi gibi:1hug:

dualarımız hep sizinle canım.birazdaha sabret ondan sonra yaparsın testini.belirtilerin var mı

var biraz karın kaslarım ağrıyor,kasıklarıma arada bir sancı saplanıyor acıdan kıvranıyorum midem ekşiyor yarın belli olacak Hayırlısı buay çok fazla çalışamadık yani yumurtlama zamanı ama yinede miniminnacık umut vardı hala var diğer aylarım var Şükür ama yine de anlatamıyorum ki içmdeki fırtınaları..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama Ağlasam rahatlaım onu ble yapamıyorum bugün yutkunuyrum

Son düzenleme:
ya ndk ağzın bal yesin emi yanlış okumadıysam ikizin olucak yazmışsın ya bunu bana bikaç kişi daha söyledi benim dedem ikiz ve ben çok istiyorum ikiz içinemi doğdu kıss

masustan iyiki zamanında gitmişsin doktora ama dr değiştir derim ben dr sana rahatlatıcı sözler sölemesi gerekirken seni sitrese sokuyor

kıslar meraba benim adetime 4 gun var ve dünden beri karnımda akrıncalanam var sinir oldum
sanki kurt varmış gibi karıncalanıyo sizce hamilelik belirtisi olabilri aranızda o sorunu yaşayan varmı?

aslında ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri öyle ağır işler yapmıyordum
çoğu boş zamanımda hep uyuyordum çok uykum geliyordu yada uzanırdım
dinlenirdim de yani ama neden böyle oldu anlamadım korkuyorum ya giderse diye
ayrıca yarın uçağa binmem lazım... dr a dedim gittiğim yerde de bol bol dinlenebilirim dedim tmm ozaman dedi... istanbula gitmem lazım.. orda da dr a gidicem daha iyileri vardır
umarım tehlikeli birşey yoktur yaa... rahatlamam lazım bunun içinde kuaföre gidicim..
heryerde dinlene dinlene.. umarım sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…