günaydın kızlar bende akşam katıldım aranıza ama daha önceden bütün yazdıklarınızı okudum bendede belirtiler var sol kasık ağrısı göğüsler harita gibi adetim bi gün geçti ama geçti diyemem ya çünkü arada gecikme yapıyor biraz önce dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı off yaa hiç de adet olucakmışım gibi belirti yok((((((
günaydın kızlar.
iyiyim ceylancım.küçük fasulye biraz uykucu olduğu için herhalde uyuyordur.ha bu arada artık küçük fasulye değil.bacaklar hariç 68 mm olmuş teyzesi.bir hafta önden gidiyormuş.
asprincim kutlarım canım.İnşallah hep böyle güzel ve mutlu haberler alırsın herzaman.
ceylancım sen testi biraz erken yapmışsın o teste güvenme bence.
ndk sizin sperm sonuçlarınız nasıldı değerlerini söylermisin
günaydın kızlar bende akşam katıldım aranıza ama daha önceden bütün yazdıklarınızı okudum bendede belirtiler var sol kasık ağrısı göğüsler harita gibi adetim bi gün geçti ama geçti diyemem ya çünkü arada gecikme yapıyor biraz önce dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı off yaa hiç de adet olucakmışım gibi belirti yok((((((
Dün tubacik da dedirmedi senin kide taze fasulye olmuşMaşallah suzancım ateşim çok iyi gidiyor diye dayanamadım ama keşke yapşmaz olaydım okadar kötü etkiledi ki..İnşallah suzancım Bizlere dualarınızı esirgemeyin...
Gelgit hoşgeldin iyi değilim ben ama iyi olacağım :çok üzgünüm:Sen nasılsın hastalandınmı kaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba
dün dr a gittim uyuz etti beni değişicem bu dr u...
bu lekelenmeler iyi değil dedi ultrasonla baktı tam gelişmemiş dedi 1 hafta geride kalmış dedi çok tırstım tabi ağlıcam tutuyorum kendimi dedim pztsi beta hcg 3114.17 idi normaldi dedim.. şimdide yapılsın dedi eğer o değerin altına düşmüşse yapabilecek birşey yok dedi.. inanamazsınız ne halde olduğuma ozaman..kan verdim test sonucu çıkana kadar 1 saat boyunca ara ara ağlayarak zaman geçirdim... test sonucunu aldığım da beta hcg 6338.66 çıktı o kadar rahatladım ki anlatamam.. dr a gittim bu fevkalede iyi dedi hasbam neyse progestan mı ne o ilacı verdi folik asit de al meyve bol ye birde istirahat et dedi..
ömrümden ömür gitti ama..
şimdi de diken üzerindeyim ya çok kötü şeyler düşünür oldum...:çok üzgünüm:
kızlar merhaba
bu lekelenmeler iyi değil dedi ultrasonla baktı tam gelişmemiş dedi 1 hafta geride kalmış dedi çok tırstım tabi ağlıcam tutuyorum kendimi dedim pztsi beta hcg 3114.17 idi normaldi dedim.. şimdide yapılsın dedi eğer o değerin altına düşmüşse yapabilecek birşey yok dedi.. inanamazsınız ne halde olduğuma ozaman..kan verdim test sonucu çıkana kadar 1 saat boyunca ara ara ağlayarak zaman geçirdim... test sonucunu aldığım da beta hcg 6338.66 çıktı o kadar rahatladım ki anlatamam.. dr a gittim bu fevkalede iyi dedi hasbam neyse progestan mı ne o ilacı verdi folik asit de al meyve bol ye birde istirahat et dedi..
kızlar merhaba
dualarımız hep sizinle canım.birazdaha sabret ondan sonra yaparsın testini.belirtilerin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?