En erken hamilelik belirtileri

baharcım sakinn az kaldı o kadar sabretmişsin azıcık daha sabret..ne kadar kaldı şurda..

baharcım sakinn az kaldı o kadar sabretmişsin azıcık daha sabret..ne kadar kaldı şurda..

öyle evet canım hayırlısı olsun bakalım sonucu yazarım sizlere...hepinize bol hamişli günler ...umarım herkesin dileği olur...ama unutmamak lazım beterin beteride var...Allah herşeyin vaktini ve zamanını biliyor gerçekten...umarım içinizden istekli olanlar hamiş kalırlarda hepberaber seviniriz ...hihoyyyt :CüvCüv: :Saruboceq:

Allah hepimize herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin...

Kızlar yeni hamilelerin sayısı artıyor anladığım kadarıyla.... Darısı başımıza... ocak da kesın öğrenırız ınsallah

kızlar test aldım ama hala yapmadım kasıklarım ve karnım fena halde ağrıyo göüğüslerim dokununca acıyo ve şişler sabah belimde ağrı vardı ama şimdi pek yok sanırım kırmızılar gelecek

ay maviş demek öyle adet sancısı gibi yaniama pek belli olmuyo böle işler şimdi sen bi testini yap ama yarın sabah bitane daha yap pozitifde olsa negatifte olsa üzme canını bende gecen ay 4 gün gecirmiştim cok zor ya sanki karnındaki bebeği kaybediyosun okadar kendimi anne gibi hissetmişimki sorma umarım anlata bilmisimdir ne demek istediğimi

adacım sen napıyosun canım safak kac )))))))))))))))))))))

kusura bakma canam. sey de sey de ıste sayfalarda gezerken bırde bakmısım erkeklerı yatakta nasıl memnun ederız topıgındeyım eeeeeeeeee. lazımda gun asırı ılıskı olunca ınsan degısıklık ıstıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım bende ocakonu beklıyorum hayırlısı bakalım. ama ınsaallah senını guzel haberı alacagız bu ay
:Saruboceq::Saruboceq:

mavişçim nerelerdesin girmiyosun pek sonuncu gününmüydü bugün sonuncu gününse sabah yap test inş canım yaa inş olur bu sefer dualarım seninle

akrep kızz delüüü nerdesin :))) bebişin napıyo karnındaki :))))

ya ben çok kaptırmadım kendimi belirtiler var fakat çok umutlu değilim çünkü daha 2 günüm var bu arada 1 tane test var sadece onu yapıcam ama sabah idrarımlamı yapsam acaba

bendede basladı belırtıler ama psıkolojık daha 5 gun oldu. bes gunluk hamıle olsam bıle belırtıler olmaz herhalde. bu gıdısle belırtı belırtı dıye tırlatıp gıdecegım.......

ay insallah daya günler gecmiyo kızzz

vay demek öyle yerlere giriyon kıs hehehheheh tabi tabi sıkma herifi farklılık yap örendinmi bari bişiler :))))))))))))))))))))))9

ya ben çok kaptırmadım kendimi belirtiler var fakat çok umutlu değilim çünkü daha 2 günüm var bu arada 1 tane test var sadece onu yapıcam ama sabah idrarımlamı yapsam acaba

iki günün varsa sabret canım az daha aslında sabret diyene bak :))) ben 4 gün varken 5 test almıştım 5 inide aynı gün yapmştım neden çıkmadı diye sonrada ağlamaya başlamıştım :))) çok zor biliyorum

ya bugün ne yazdıysam kimseden cevap alamadım ((((((( birilerini bişey için kırdımmı ben nie beni kimse duymuyo yoksa yazdıklarımmı gelmiyo anlamadım ki ((((((

maviş keske 2 tane alsay dın ama dayanamazsınki gel şimdi yap testi ama 2 gün daha var test egatif cıkarsa canını sıkma bide yarın gelirkende test al 2 tane bi yarın akşam gene yaparsın bide sabah yaparsın zaman daha cabuk gecer bari

yok ya ıncı falan kullanın sıcaklık falan ya anlamadım zaten altınıza yastık koyun demıs onu sonra koyuyorum yok ya bosverın. ıncıylemı ugrasacagım bebek ıstıyorum ben bebek mavıscıgım dualarımızda senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…