En erken hamilelik belirtileri

kızlar benim biraz bulantım oluyor ve diğer adet zamanlarında kasıklarım çok ağrırdı.yine ağrıyo fakat sanki bişey batıyormuş gibi hissediyorum.yarını merakla bekliyorum.sizde de aynı şeyler oluyor mu?bu defa hamileyim diyebilecek miyim yoksa yine psikolojik mi

yok adacım yaa tmm bende ayaklarımı kaldırıyorum ama allah yazdığı zaman bazılarının üstten bile oluyo istemediği halde o yüzden allah bi zaman kararlamış o zamanı bekliycez

derya ben bugün rüya gördüm anlatımmı sana anlatmı dedin tamam anlatıyom ne bagırıyon :))))))))))))
şimdi benim oturma odasının tam ortasında soba kurulu ama yanmıyo canım sonra kayınvaldem geliyo sobamı yakıyo bende otur diyorum yok gidicem diyo soban yanmıyodu onu yaktım gidiyorum diyo bakıyorum saba yanıyo süper bi şekilde

acaba ocagımmı tütücek kız iyi drlerya hani sence

bencede deryacım ya arkadaslar var memlekette ıstemıyorlar korundukları halde hamıle kalıyorlar ben yastıkla yarım saat yatıyorum daha tık yok. ama galıba allahım bızı bununla sınıyor. zaten bu ayda olmazsa gelecek ay amuda kalkacagım.......

sen bılırsın mavısım ne zaman kendını hazır hıssedersen o zaman bak. bızım radarlar acık senı bekleyecegız hayırlısı olur ınsaallah........

ay ada cok komiksin kızz insallah olur canbebeciğin gelir insallah cok sitresli günler arkadaslar bu yorgunlugumuzu bebeklerimiz alır valla ya düşünemiyorum yaaa hamileyim dermiyiz yaaa sanki hep böle gidecekmıs gibi cok değişik bi piskolojideyim hep böle kalırım diye korkuyorum aaneeeee

sıze teyzemı anlatayım annemın bır yas buyugu.. tam onbes sene bebeklerı olmadı sonra allahın ısı annesı babası kazada olmus 30 gunluk bır bebek cıktı yollarına evlatlık aldılar. allah sankı kendı bebeklerı. sonra ne oldu bılıyor musunuz bebek dokuz aylıkken teyzem hamıle kaldı. sımdı ıkı cocugu var ucuncuyu dusunmuyor. deryanında dedıgı gıbı zamanı var herhalde. benım annende benı ıkı yıl beklemıs ıkı yılda babısın askerlık tam dort yıl. eeeeeeeeeee anasına bak kızını al demısler bende anneye benzemısım. ama onun kadar beklemem ınsaalah amın.

akrepcıgım bızımde bebekler olacak aaaaaaaayyyyyyyyy hamıleleık gıyecegım. oooffffff aserecegım. neler ısteyecegımı dusunmeye basladım bıle........

kızlar benımde yumurtlamamım oldugu gun dun geceydı. umarım tutmuştur lutfen sızde dua edın. testtı sızce kac gun aradan sonra kullanmalıyım???

adacım evet insallah ay ben zaten nazlıyım eşim yandıııı valla benim canım neler istemezki herifin şimdi kıcı yeri görmüyo ozamanda nöbet tutturrum alimallahh :))))))) hamilelikleri de giyeriz kızzz asılama yaptım cumartesi daha kalkmadım yatakda yazıyom size hamile oldugumu da ögrenirsem allaahhhhhhhhhhhhhhhh degmeyin keyfime teytey hehehehhe

semiramis canım insallah tutmustur hamile kalırsın insallah kac yıllık evlisin neden bebek olmuyodu bilgi verirm,s,n bide test için en az 10-12 gün bekle canım hadi hayırlısı ha bide aklıma gelmişken calısmalara devam canım sakın burakma calısmaları bi gün arayla hep yap cünkü yumurtlama 5- 6 gün sürüyo canım cinsel ilişkiye girdikten sonra eşine söle ayaklarından tutsun havaya kaldırsın sende belinin altına bi yastık koy daha iyi olurmus

kızlar benımde yumurtlamamım oldugu gun dun geceydı. umarım tutmuştur lutfen sızde dua edın. testtı sızce kac gun aradan sonra kullanmalıyım???
arkadasım ya yumurtlamanın dun oldugundan nasıl emın oluyorsun. bende sadece akıntı fazla oluyor tam emın olamadıgım ıcınde sımdılık gun asırı calısıyoruzCADIARZU

bende sıırteyım kız oturmaya gelsene aramızda pek yokmus. memlekete gıderken antep uzerı gıdıyoruz. ugrar bır cayını ıcerız artık. o zamana kadar bebeklerde olursa alllllaaaaaaaaaaaahhhhhhh deymeyın keyfımıze.

ama adacım hep böyle değilmi doktorlar bile nezaman adet oldun diyolar sonra sölebi bakıyolar yüzüne hıımmmm yumurtlama dönemindesin diyolar adetinle birlikte 14 gün sayıyosun dogru bence bu normal insanlarınki böyle gerci bakıyosunki sıvı daha katı ve sümüksü evet yumurtlama dönemimdeyim diyosun o sıvıyı doktorlar bile soruyo sümüksü gibi oluyo mu diye yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…