kız ada yanlıs anladın beni ben nebilim oranın carsaflı oldugunu hem banane hayatım benim demek istediğim hani burda herseyi konusuyoruzya cok özel seyleri birbirimizi tanımadıgımız için orahatlık varya bide görütügümüzde utancımızdan yuzumuzu saklıyomusuz dedim ilahi ada heheheheh:)))))))))))))
arkadasım ben 6 yıllık evlıyım bır oglum var 4 yasında ıkıncıyı ıstıyoruz :ecrin_bebek:sıpıral kullanıyordum onu cıkattırdım.dr bana yumurtalarımda tembelleşme oldugunu soyledı 6 ay deneyın olmazsa tedavıye baslayalım dedı tabı ben şok oldum 3 aydır denıyoruz ama daha regl gunumu beklemeden test alıyoruz sonuç negatıf:çok üzgünüm:semiramis canım insallah tutmustur hamile kalırsın insallah kac yıllık evlisin neden bebek olmuyodu bilgi verirm,s,n bide test için en az 10-12 gün bekle canım hadi hayırlısı ha bide aklıma gelmişken calısmalara devam canım sakın burakma calısmaları bi gün arayla hep yap cünkü yumurtlama 5- 6 gün sürüyo canım cinsel ilişkiye girdikten sonra eşine söle ayaklarından tutsun havaya kaldırsın sende belinin altına bi yastık koy daha iyi olurmus
arkadasım adet baslangıc gununden saymaya baslıyorsun 14.gun yumurtlamanın en cok oldugu gun dıye bılıyorum.tabı gun aşırı olucak Şenizarkadasım ya yumurtlamanın dun oldugundan nasıl emın oluyorsun. bende sadece akıntı fazla oluyor tam emın olamadıgım ıcınde sımdılık gun asırı calısıyoruzCADIARZU
canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. hala inanamıyorum ki hamiş olduğumahayırlı olsun allah analı babalı buyutsun hayırlı bı evlat olsun inşallah:1rolleyes:
hala inanamkla meşgulüm.nası oldu ben de anlamadım.ne kadar zor günler beni bekliyor derken.allah a şükür,çok ama çok şükür.allah tüm anne olmak isteyenlere bu güzelliği tattırsın inşallah.dualarım onlarla ve hayırlısıyla yavrumu doğurmaktagünaydın kızlar hayırlı olsun canım yaayanlız bu kadarcıkmı sevindim ben olsam ohoo siteyi ayağa kaldırırım vallahihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?