En erken hamilelik belirtileri

ben hamileyken çok fazla akıntım vardı.mide bulantım
ve göğüslerimde ağrım çok fazlaydı

ay ada gel kız gel insallah bak beklerim ha ikimizde burda iyi konusuyoz ama görüsmeye gelince carsaflarla kapatıyomusuz kız yüzümüzü heheheheheheh:))))))))))))))))))))))

yok arkadasım ben ıspartalıyım esım hayvan doktoru tayın ıısı yanı. ama burası hep carsaflı. sadece memur kesımı acık.

kız ada yanlıs anladın beni ben nebilim oranın carsaflı oldugunu hem banane hayatım benim demek istediğim hani burda herseyi konusuyoruzya cok özel seyleri birbirimizi tanımadıgımız için orahatlık varya bide görütügümüzde utancımızdan yuzumuzu saklıyomusuz dedim ilahi ada heheheheh:)))))))))))))

mavıscıgım ınsaalah hamılelık belırtısıdır. fazla ayakta kalma dınlen. akrepcıgım sohbetın cok guzeldı ama ben gıdıyorum artık. gunduzlerı pek gıremıyorum yarın aksam gorusuruz. sanada ıyı dınlenmeler. herkesı optum .....

maviş yap su testiya hayretsin nasıl sabrediyosun hem nekadar ki 3 ytl bişi tamam parasında değilsin ama biyap negatifte olabilir daha erken ama silikcizgide cıka biilir bi denesene ya nolurki nasıl elinde test dururken oturabiliyorsun sasırıyorum valla

ayyy allah benı napmasın.ne bıleyım kızım ben carsaflıların arasında olunca........... sen benı guldurdun allah da senı guldursun vallahı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.aslına bakarsan dusunsene yan yana oturup yumurtlama gunum bugun calısacagız. ayy reglım geldı falankonusur musuz. :içelim::içelim:

arkadasım ben 6 yıllık evlıyım bır oglum var 4 yasında ıkıncıyı ıstıyoruz :ecrin_bebek:sıpıral kullanıyordum onu cıkattırdım.dr bana yumurtalarımda tembelleşme oldugunu soyledı 6 ay deneyın olmazsa tedavıye baslayalım dedı tabı ben şok oldum 3 aydır denıyoruz ama daha regl gunumu beklemeden test alıyoruz sonuç negatıf:çok üzgünüm:

ha canım seni hatırladım sipiral taktıran kız seniiiiiiiiiii :)))))))))) evet canım yumurtalar tembelleşirmiş biraz tabi hemen tutmaz sende bunun için sabretmen gerek tabi spirali taktırıyoken bunları biliyodun demi allah oglunu sana bağıslasın insallah bi kardeş yaparsın ona ay ben de erkek cocuk istiyorum söle iyisinden insallah

arkadasım ya yumurtlamanın dun oldugundan nasıl emın oluyorsun. bende sadece akıntı fazla oluyor tam emın olamadıgım ıcınde sımdılık gun asırı calısıyoruzCADIARZU
arkadasım adet baslangıc gununden saymaya baslıyorsun 14.gun yumurtlamanın en cok oldugu gun dıye bılıyorum.tabı gun aşırı olucak Şeniz

günaydın kızlar hayırlı olsun canım yaayanlız bu kadarcıkmı sevindim ben olsam ohoo siteyi ayağa kaldırırım vallahihoyyythihoyyythihoyyyt
hala inanamkla meşgulüm.nası oldu ben de anlamadım.ne kadar zor günler beni bekliyor derken.allah a şükür,çok ama çok şükür.allah tüm anne olmak isteyenlere bu güzelliği tattırsın inşallah.dualarım onlarla ve hayırlısıyla yavrumu doğurmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…