En erken hamilelik belirtileri

kız eceizmir valla yeni duydum hamile oldugunu gercekten siteyi ayaga kaldırmamıssın demekki ay cok sevidim kız maşallah anlat durumları canım allah analı babalı büyütsün allah sana bagıslasın

ece gözün aydın olsun..Allah analı babalı büyütsün inşallah...

ece hayırlı olsun allah tamamına erdırır ınsallahhhh:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu tabıı darısıda bızlerın basına:tomato:

ya bendede spiral vardı ondanmı kalamıyorum şimdi tembelleştiyomu spiral acaba

deryacım teşekkür ederim iyiyim bugün kütahya'da kar var.Nedense böyle hiç bişey hissedemiyorum ruhsuz birgün geçireceğim sanırım

aaaaa yağdımı kar yaşasın burda yok daha :))) bak sen bu ay hiç kafaya takmıyosun gördüğüm kadarıyla ceylancım bu ay senin bebiş gelebilir gerçi bende şu an öyleyim ama nedense günler yaklaştıkça değişiyorum hemen stres basıyo kendimi dinlemeye başlıyorum :)))))kaydirigubbakcemile2

Deryacım hangi günü stres yapıyım muhtemelen geçen ay stresten geç oldum bu ay ne zaman olacağımı bilemiyorum o yüzden çok sakinim Stres yapınca oluyor mu ki?Allahın takdiri Diyip geçiyorum ve beynime hükmediyorum şuana kadar hiç belirti hissetmedim ve hissetmeyeceğim de..:1hug:

yok canım yaa ben yanlış anlattım galiba demek istedimki hani hamiş olanlar yazıyoya bu ay kafaya hiç takmadım ve hamişim diye sende bu ay takmıyosun seninde bebişin gelebilir bu ay demek istedim hani öncelikle hamiş kalmak için kafaya takmamak gerekiyomu ya yanlış anlattıysam özür dilerim bitanem yaa((((çok üzgünüm:

Selam,
aslında uzun zamandır aranızdaydım.ama yeni üye oldum.....hamile olanlar tebrikler.....hamile kalacaklar ha gayret......bizde 8 aydır deniyoruz......kariyer uğrunu ilk 2 sene istemedim..şimdide olmuyor iyi mi?kaydirigubbakcemile2

nazyazcım hoş geldin aramıza olmuyor olurmu hiç benim arkadaşım senin gibi kariyer için 4 sene bekledi ama oldu hatta beklerken doktora gitmişti ilerde bi problem olurmu diye hayır dedi doktor ama sen bu iki seneyi nasıl korunarak geçirdin o da önemli doktor arkadaşıma kendiniz korunucaksınız demişti

oluruna bırakmak.....bunu nasıl yaptığınızı banada öğretirmisiniz?hani yeni üyeyim ya..

ilk 6 ay doğum kontrol hapı sonra eşim korundu.....doktorda sende bir şey yok dedi ama eşimin spermlerinde çok ciddi olmasada problem var...amaaaaaan.....olacak birgün....

kızlar günaydın siz tabi şimdi beni merak ediyosunuzdur test yaptım sabah çizgi çıktı fakat çok silik hala inanamıyorum şoktayım eşimede gösterdim oda çizgi var fakat çok silik dedi akşama yada yarın sabah kan testi yaptırıcam izin alabilirsem bugün yaptırırım ama ben hala tam emin değilim olduğundan

aaaaaaaaaaaaaaaaaa vallaaaamııııı yaşasıııınnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt maviiiişşşşş hamileeeeeee duyan duymayana duyursuuunnnn çok sevindim canım yaaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt tebriklerrrrrhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…