arkadasım ben 6 yıllık evlıyım bır oglum var 4 yasında ıkıncıyı ıstıyoruz :ecrin_bebek:sıpıral kullanıyordum onu cıkattırdım.dr bana yumurtalarımda tembelleşme oldugunu soyledı 6 ay deneyın olmazsa tedavıye baslayalım dedı tabı ben şok oldum 3 aydır denıyoruz ama daha regl gunumu beklemeden test alıyoruz sonuç negatıf:çok üzgünüm:
dr oyle soyledı ama.senağlama benım ablamada aynı eyı soylemiş doktoru. cıkarttırdıktn sonra cok gecmeden ikiz annesi oldu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsuya bendede spiral vardı ondanmı kalamıyorum şimdi tembelleştiyomu spiral acaba
günaydınlar herkese ceylancım yeşildeniz nasılsınız bugün
deryacım teşekkür ederim iyiyim bugün kütahya'da kar var.Nedense böyle hiç bişey hissedemiyorum ruhsuz birgün geçireceğim sanırım
aaaaa yağdımı kar yaşasın burda yok daha :))) bak sen bu ay hiç kafaya takmıyosun gördüğüm kadarıyla ceylancım bu ay senin bebiş gelebilir gerçi bende şu an öyleyim ama nedense günler yaklaştıkça değişiyorum hemen stres basıyo kendimi dinlemeye başlıyorum :)))))kaydirigubbakcemile2
Deryacım hangi günü stres yapıyım muhtemelen geçen ay stresten geç oldum bu ay ne zaman olacağımı bilemiyorum o yüzden çok sakinim Stres yapınca oluyor mu ki?Allahın takdiri Diyip geçiyorum ve beynime hükmediyorum şuana kadar hiç belirti hissetmedim ve hissetmeyeceğim de..:1hug:
Selam,
aslında uzun zamandır aranızdaydım.ama yeni üye oldum.....hamile olanlar tebrikler.....hamile kalacaklar ha gayret......bizde 8 aydır deniyoruz......kariyer uğrunu ilk 2 sene istemedim..şimdide olmuyor iyi mi?kaydirigubbakcemile2
kızlar günaydın siz tabi şimdi beni merak ediyosunuzdur test yaptım sabah çizgi çıktı fakat çok silik hala inanamıyorum şoktayım eşimede gösterdim oda çizgi var fakat çok silik dedi akşama yada yarın sabah kan testi yaptırıcam izin alabilirsem bugün yaptırırım ama ben hala tam emin değilim olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?