En erken hamilelik belirtileri

:lepi:hiç öyle mi böylemi diye düşünme.....hayal kur...hamileysen kimlere nasıl haber vereceğini düşün.....çok güzel bir bebeğin olacak onu düşün...:)))))))))))))))))))):Saruboceq:

günaydın canlarımm nasılsınızz varmı gelişmelerrr??? bol hamişli bir gün geçiririz inşallahhhh

Canım benim dediğini anladım neden yanlış anlıyım ki Sadece bu ay çok ruhsuzum kendi adıma diyorum Sadece Allaha sığındım Bekleyeceğim Başka çaremin olmadığını söylemeye Çalıştım :teselli:

:lepi:hiç öyle mi böylemi diye düşünme.....hayal kur...hamileysen kimlere nasıl haber vereceğini düşün.....çok güzel bir bebeğin olacak onu düşün...:)))))))))))))))))))):Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizler aylardır öyle düşünüyoruz canım Dilerimki hamilesindir sağlıklı kucağına alırsın Buraya yeni üye olanlar hamiş olup gidiyorlar merak etme..a.s.

günaydın herkeze fadime ben bugün üye oldum sizleride tanımak iserim

Merhabalar hoşgeldin aramıza
Bağımlılık yapacağımızı şimdiden söylüyüm burası başka topic..Sana moral olsun yeni üyeler hemen hamiş kalma özelliğine sahip o yüzden üzülme hiç Eski üyelerden biriyim ..
Nekadardır meleğine kavuşmaya çalışıyorsun a.s.

arkadaşlar bende 3 aylık evliyim ve bende belirtiler var sürekli idrara çıkıyorum ve kasığıma sancı giriyor ve sürekli yemek istiyorum ama son 27 sinde regl oldum sizce nedir bu durum

ben dün rüyamda rahmetli dedemi rahmetli babaannemi ve rahmetli halamı rüyamda gördüm mavişin rumuz bebeğinide görmüştüm ölü diri getirir derler ben üçüde rahmetli olmuş canlarımı gördüm babaannem gelmişti önce arkadan dedem geldi ve dediki ben babaannene para getirdim onun arkasından halam geldi ve ben babaannenin cenazesine geldim dedi babaannem tekrar öldü ((( hayır olsun kızlar ama ben bugün iki hamiş daha bekliyorum 3 tane rahmetli olan canlarımı gördüm ama kızlar babaannem tekrar öldü sonra yaa ((( hayra yoralım hayır çıksın hadi ikinci üçüncü hamiş verin haberleri :)))

arkadaşlar bende 3 aylık evliyim ve bende belirtiler var sürekli idrara çıkıyorum ve kasığıma sancı giriyor ve sürekli yemek istiyorum ama son 27 sinde regl oldum sizce nedir bu durum

Psikolojiktir canım Daha çok yeni evlisin Allah bir yastıkta kocayın hiç telaş yapma kaydirigubbakcemile

erken hamilelik belirtileri nedir kızlar

öncelikle hoş geldin canım ben sana hamilelik belirtilerine fazla takılma derim çünkü herkeste farklı oluyor ve adet belirtilerine çok benziyor ben geçen ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ve adet oldum inş hayırlısı olsun tekrar hoş geldin

Maviş83 Kazık çakanlar Bir bir benim dediğim gibi pıtır pıtır dökülmeye başladık gelgit başta olmak üzere
Harika bir haber Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…