kızlar günaydın siz tabi şimdi beni merak ediyosunuzdur test yaptım sabah çizgi çıktı fakat çok silik hala inanamıyorum şoktayım eşimede gösterdim oda çizgi var fakat çok silik dedi akşama yada yarın sabah kan testi yaptırıcam izin alabilirsem bugün yaptırırım ama ben hala tam emin değilim olduğundan
Maviş83 Kazık çakanlar Bir bir benim dediğim gibi pıtır pıtır dökülmeye başladık gelgit başta olmak üzere
Harika bir haber Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
ne maviş83 hamile mi ???????????????
İşte en güzel haberrrrr[/QU gunaydın kızlar......... ayyyyyyyyyyyyyy mavıs hamılemı ya dun aksam yazıstık gece mavıs ruyama gırmıs demekkı buna cıkacakmıs cok sevındım mavıscıgım tebrık ederım:içelim: ya arkadaslar dun bır arkadas daha vardı esı aksam alacaktı sonucu o arkadasımızdan haber var mı. hep boyle olun vallahı sabahları guzel haber almak cok hosuma gıttı. ınsaalah her sabah bırınızın hamıle haberını alırım. herkesı optum ..........kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kazıklar gevşiyomu acabaa ne dersiniz kıslarrrrdelikafadulden ayyyy kendim kadar sevindimmm şoka girdimmmm mavişimm gel hadiiiii
ben dün rüyamda rahmetli dedemi rahmetli babaannemi ve rahmetli halamı rüyamda gördüm mavişin rumuz bebeğinide görmüştüm ölü diri getirir derler ben üçüde rahmetli olmuş canlarımı gördüm babaannem gelmişti önce arkadan dedem geldi ve dediki ben babaannene para getirdim onun arkasından halam geldi ve ben babaannenin cenazesine geldim dedi babaannem tekrar öldü((( hayır olsun kızlar ama ben bugün iki hamiş daha bekliyorum 3 tane rahmetli olan canlarımı gördüm ama kızlar babaannem tekrar öldü sonra yaa ((( hayra yoralım hayır çıksın hadi ikinci üçüncü hamiş verin haberleri :)))
Zuzu çıkar kandan ama regl 9-10 gün varmış daha belkide hala yumurtluosundur ondan olabilir inş tutmuştur kuşum ya:)
benimde bu ay geçen aya göre daha çok belirtim var ama umutlanmak istmiom belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?