En erken hamilelik belirtileri

mawişiiiimmmmm..çooook sewindiiimmm...hemen kan testi yaptırr da kesinleşsin,şüphemiz kalmasınn...

maviş hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:delikafaduldenaman allahım şoktayımmmmmmmmmmdelikafadulden ayy canımm inşallah doğrudurrrrrrrrrr

kazıklar gevşiyomu acabaa ne dersiniz kıslarrrrdelikafadulden ayyyy kendim kadar sevindimmm şoka girdimmmm mavişimm gel hadiiiii

kızlar bi durun hele çizgi var fakat çok silik heyecan yapmayın benide heyecanlandırıyonuz daha fazla kalpten gidicem şimdi.kan testi yapmadan sevinmek istemiyorum kızlar hele bi kesinleşsin

kızlar akşamki rüyamı yazmıştım demin hadi iki hamiş daha bekliyorum :)))) yokmu arttıran :))))

of kızlar yaa işler yoğun hava yağmurlu ayaklarım üşüyor dün gece alerji oldum her yerim şişti kaşınıyor kafamçokkarıştı çok fena yaa. dairede işler çok yavaş ilerliyo kafayı yicem. dün hastanede ilaç vermeden önce gebelik testi yaptılar tabiiki negatif çıktı zaten gebelik varsa bile pozitif çıkamaz adetim biteli 1 hafta oldu. ya ne bileyim insan yinede bi umut diyo ya. bu arada maviş hamileymiş çok sevindim darısı başımıza kızlar. dipteyim sondayım depresyondayıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm :a015:

ewett ewett mawişiimm mutlaka izin almaya çalışş..çatlarııızzz

Kıs maviş hadi inşallah tutmuştur canım ya bende bekliom kırmısıları inşallah gelmez.. 2 gündür ara ara sancılarım var hayırlısı ya sende belirtiler neler cnım

kızlar 3-4 gündür karnımda bi ağrı war..hiç bukadar uzun sürmemişti..belim de ağrıyo..gerçi belimde fıtık başlangıcı war belim ara ara hep ağrır ama karnım düşündürüyo beni..9-10 günüm kaldı..adet günüm geldiğinde hiç bekleyip stress yapmıyım diyorum,direkt kan testi yaptırıcam..neyse de çıkar enazından...günü geçmeden kanda çıkar demi??

Zuzu çıkar kandan ama regl 9-10 gün varmış daha belkide hala yumurtluosundur ondan olabilir inş tutmuştur kuşum ya:)

benimde bu ay geçen aya göre daha çok belirtim var ama umutlanmak istmiom belli olmaz

Kızlar dediğim gibi kan testi sonucunu görmeden tam sevinemiyorum çünkü biliyosunuz bikaç kişide yaşadık testte çıktı fakat hamiş değillermiş umarım ben hamişimdir size kısaca belirtilerimi anlatayım adetimden 10 gün önce falan kasık batmaları vardı özellikle ani hareket ettiğim zamanlarda oluyodu adetime 3 gün kalada belimde şiddetli bir ağrı kasığımda ara ara batmalar ve ağrı oluyodu göğüslerim şiş fakat sadece dokununca acı hissediyom ve bi uyku hali vardı özellikle akşam üstü bastırıyo aklıma geldikçe yazarım

Zuzu çıkar kandan ama regl 9-10 gün varmış daha belkide hala yumurtluosundur ondan olabilir inş tutmuştur kuşum ya:)

benimde bu ay geçen aya göre daha çok belirtim var ama umutlanmak istmiom belli olmaz

ewet ya yımırtlıyo da olabilirim demi?? amaaan ne zor şeylermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…