kızlar merhaba
dün dr a gittim uyuz etti beni değişicem bu dr u...
bu lekelenmeler iyi değil dedi ultrasonla baktı tam gelişmemiş dedi 1 hafta geride kalmış dedi çok tırstım tabi ağlıcam tutuyorum kendimi dedim pztsi beta hcg 3114.17 idi normaldi dedim.. şimdide yapılsın dedi eğer o değerin altına düşmüşse yapabilecek birşey yok dedi.. inanamazsınız ne halde olduğuma ozaman..kan verdim test sonucu çıkana kadar 1 saat boyunca ara ara ağlayarak zaman geçirdim... test sonucunu aldığım da beta hcg 6338.66 çıktı o kadar rahatladım ki anlatamam.. dr a gittim bu fevkalede iyi dedi hasbam neyse progestan mı ne o ilacı verdi folik asit de al meyve bol ye birde istirahat et dedi..
ömrümden ömür gitti ama..
şimdi de diken üzerindeyim ya çok kötü şeyler düşünür oldum...:çok üzgünüm:
ya ndk ağzın bal yesin emi yanlış okumadıysam ikizin olucak yazmışsın ya bunu bana bikaç kişi daha söyledi benim dedem ikiz ve ben çok istiyorum ikiz içinemi doğdu kıss
kıslar meraba benim adetime 4 gun var ve dünden beri karnımda karıncalanam var sinir oldum
sanki kurt varmış gibi karıncalanıyo sizce hamilelik belirtisi olabilri aranızda o sorunu yaşayan varmı?
kıslar cevappppppp
Diğer topic açılmış fakar orda böle bi uyarı yapmışlar kızlar bilginis olsun istedim
aslında ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri öyle ağır işler yapmıyordum
çoğu boş zamanımda hep uyuyordum çok uykum geliyordu yada uzanırdım
dinlenirdim de yani ama neden böyle oldu anlamadım korkuyorum ya giderse diye
ayrıca yarın uçağa binmem lazım... dr a dedim gittiğim yerde de bol bol dinlenebilirim dedim tmm ozaman dedi... istanbula gitmem lazım.. orda da dr a gidicem daha iyileri vardır
umarım tehlikeli birşey yoktur yaa... rahatlamam lazım bunun içinde kuaföre gidicim..
heryerde dinlene dinlene.. umarım sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi ya...
Kızlllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr,
Sanırım Gelgit hamile Hem ateşi yüksek hem de test yapmış ama tereddütte Ateş ölçme yönteminde okudum:))
ya arkadaslar diger topik acılmıs ama diyorlarki mrb yok slm yok nasılsın yok muhabbet yok eeeeeee sizde sahit oluyorsunuz misafirler genelde sizi takip ediyordum cok guzel sohbetiniz var uye olmaya karar verdim diyorlar hep yani bir bakımada misafirken uye oluyorlar anlamadımmm:uhm:
kıslar meraba benim adetime 4 gun var ve dünden beri karnımda karıncalanam var sinir oldum
sanki kurt varmış gibi karıncalanıyo sizce hamilelik belirtisi olabilri aranızda o sorunu yaşayan varmı?
kıslar cevappppppp
suzancım gebeliğin yaşını adet tarihine göre belirliyorlar değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?