En erken hamilelik belirtileri

Bundan sonraki paylaşımlarınızda bulunurken;
1.Misafir üyelerimizin (üye olmayan) bu bölümü görebildiklerini
2.Mesajlarınızın bilgi içerikli ve kalıcı mesajlar (paylaşımlar) olmasına dikkat etmenizi
3.Sohbet (merhabalar,iyi akşamlar,nasılsınız,günaydın gb) tarzındaki msj silineceğini
Hatırlatır,bundan sonraki paylaşımlarınıza dikkat etmenizi önemle rica edeceğim.
Sevgiler,kalıcı,güzel paylaşımlar dilerim

canım bol bol dinlen fazla ağır şeyler yapma.ilk 3 ay çok riskli.düşük ihtimali çok yüksek.kendine dikkat ettikten sonra herşey yolunda gidiyor Allahın izniyle.benimde rahim içinde kanama vardı şimdi 3 ayımıdoldurdum ve drum bazı şeylere izin verdi.sen canını sıkma sadece biraz dikkatli ol.

ndk Allah mı söyletti deryayı ikizin oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi gözlerin açılmıştır okurken..

ya ndk ağzın bal yesin emi yanlış okumadıysam ikizin olucak yazmışsın ya bunu bana bikaç kişi daha söyledi benim dedem ikiz ve ben çok istiyorum ikiz içinemi doğdu kıss

bilmem içimden öyle geçtiii, belkide allah söyletmiştirrr. inşallah olur canımmm neden olmasın kiii :lepi:

kıslar meraba benim adetime 4 gun var ve dünden beri karnımda karıncalanam var sinir oldum
sanki kurt varmış gibi karıncalanıyo sizce hamilelik belirtisi olabilri aranızda o sorunu yaşayan varmı?

kıslar cevappppppp

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. size anlatınca bir rahat oluyorum.. sağolun..
çıkmam gerekiyor :1hug:

valla canım geçen ay bendede olmuştu ama maalesef hamile değilmişimm. belki adet belirtsidir. biliyosun hamilelik le regl belirtisi hemen hemen aynılarr. bekle canımm bayramdan sonra iyi haberlerini alacağız inşallahh kaydirigubbakcemile5

ya arkadaslar diger topik acılmıs ama diyorlarki mrb yok slm yok nasılsın yok muhabbet yok eeeeeee sizde sahit oluyorsunuz misafirler genelde sizi takip ediyordum cok guzel sohbetiniz var uye olmaya karar verdim diyorlar hep yani bir bakımada misafirken uye oluyorlar anlamadımmm:uhm:

canım o kadarda kafaya takma bu ay bir hafta geride görülür gelecek ay tam haftasında görünür böyle her aydeğişiklik yaşarsın.şimdi mide bulantısıydı falan filan derken beslenme biraz eksik oluyor.biraz kendine gel bebeğin gününden de önde gider bak görürsün.ama sen drunu değiştir.benim drum öyle bir durumda bile öyle korkutucu konuşmadı.

Kızlllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr,
Sanırım Gelgit hamile Hem ateşi yüksek hem de test yapmış ama tereddütte Ateş ölçme yönteminde okudum:))

Çoğu kişi cana yakınlığımıZa geliyor ama demekki konu sorumlularına yeterilen şartlar böyle aslında mail atsakta nerede bir konu açılması gerektiğini öğrensek

Midem bulanıyor..

canım hamilelikte karnımızda kaşınma oluyor ama karıncalanma bende olmadı öyle bir belirti varsa bilmiyorum.İnşallah hamilesindir.

Gelgit hamişmiiiiiiiii:lepi: bizim haberimiz niye yokkkkkklava: nerde bu kıs gelsin bi fırça atayım:mymeka:

suzancım gebeliğin yaşını adet tarihine göre belirliyorlar değilmi

benim bildiğim drlar sattan itibaren hesaplıyorlar.ama ultrasonda kaç haftalık olduğu ortaya çıkıyor.yumurtlamada hamile kalmış birisi 2 hafta geride görünürdü yoksa iyiki şu ultrasonlar var.

Kızlar belirtisi olan arkadaşlar inşallah yanılmazsınız... hiç olmadığım için belirti yazamıyorum ama kızlar bi hamile kalalımm söz günü gününe belirti yazcam
..
Benim tek hamilelik belirtiim: hamileliğin sürekli aklımda olması eheuheu :)

Ay kardeş düşünen anneler ne şanslısınız Maşşallah.. Bizim de kardeş düşüncek günlerimiz gelir mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…