En erken hamilelik belirtileri

MAVİŞ cnm çok sevindim.Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder.inşallah kan tahlilindede kesinleşirde sende rahatlarsın.kaydirigubbakcemile5
ZUZU bence adet günün geldiğinde kan tahlilinde çıkar yaptırırsın o zaman.inşallah seninde haberini alırız cnm :Saruboceq:hihoyyytya bu arada bahar arkadaşımızdı eşi alıcaktı sonuçları ondan haber yok nerdesin baharrrrrrrrrr

ay inşallah kızlar ya..mawişin anlattıklarının aynıları bende de war...hadi hayırlısı bakalım..baharın negatifmi ki acaba :uhm: morali bozuk ta ondan mı gelmiyo

maviş çok sevindim..inşallah test yanıltmıyodur cnm..ayy darısı başımızaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizler aylardır öyle düşünüyoruz canım Dilerimki hamilesindir sağlıklı kucağına alırsın Buraya yeni üye olanlar hamiş olup gidiyorlar merak etme..a.s.

inşalllah ceylan bir hamile olsam ahhhhhhtaklalar atsakarnımda..maviş 83 dualarım seninle:1rolleyes:

Kısaca sizlere tedavimi anlatayım bende adet düzensizliği ve polikistik overe yatkınlık vardı şubat ayından beri tedavi görüyorum önce adetlerimi ilaç sayesindede olsa doktorum düzene soktu ve kistlerimi yok etti daha sonra gonapheneye başladım 2 ay gonaphene kullandım olmadı daha sonra rahim filmi çektirdim sonuç ii çıktı eşimdende sperm testi istendi oda güzel çıktı tek sorunum yumurtlama olmuyodu daha sonra gonapheneyi bulamadığım için klomen aldım klomende de bu 2. Ayımdı yani eğer Hamilesem tedavimin 4.ayında hamile kalmış oluyor

bende sizleri okuyarak sizinle beraber düşünüyorum herşeyi.....evdeki bebeği sanki kendi bebeğimmiş gibi düşünüp olumlu hormonlar salgılamaya çalışıyorum.....:)))

lütfen olumlu düşün ama kendini kaptırma...herşey çok güzel olacak....bebeğini kucağına alacaksın.....

son ikigün kızlar..nasıl geçer bilinmez....çıkmayacağını bile bile çekirdek gibi gebelik testi yiyorum...artık hobi haline geldi....ama yoruldum...birde filmlerde dizilerde herkes hamile bu aralar...hangi kanalı çevirsem bir hamile yada bebek....özellikle yapıyorlar sanki......

ayy evet herkes hamilee..çağla da hamileymiş ya..nasip kısmet ama bizede sıra gelsin artık yaaa:çok üzgünüm:

senağlamainşallahhhhhhhhhhh.....bende geçenlerde bir rüya gördüm hala etkisindeyim..hamileliğe işaretmiş.rüyamda yeni doğum yapmışım bebeğim yanımda eşimi bekliyorum.bebek ağlıyor bende emziriyorum.... bende belirti varmı onu bile bilmiyorum...çok belirtim olduğu geçen aylarda fos çıktı belirtiler..onun için işim rüyalara kaldı...

handan aynı zamandaymış kırmızı zamanımız...günler nasıl geçiyor yada geçmiyor:)))))

maviş bu habere ben de cok sevındım...Allah bebegını kucagında almayı nasıp etsın...sımdıde kan testı sonucunu beklıyoruz....hayırlısı olsun canım....darısı basımıza....yanı benım 2. cocuguma insallah...

dileğim herkesin annelik duygusunu tatması....BURADAKİ HERKES ANNE OLSUN İSTİYORUM

naz senının 2 gunun mu var.mavıste sanırım adetıne 1 gun kala test yaptı sılık cıktı...sen ne zaman test yapmayı dusunuyorsun...

anne olmanın bukadar zor olacağını 8 ay önce aklıma bile getirmezdim.ha deyince olacak zannederdim.ama ne tuhaf olmuyormuş....insanlar kazara nasıl hamile kalıyorki?ne olur bende kazara hamile kalsam..:))))))a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…