kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizler aylardır öyle düşünüyoruz canım Dilerimki hamilesindir sağlıklı kucağına alırsın Buraya yeni üye olanlar hamiş olup gidiyorlar merak etme..a.s.
Kısaca sizlere tedavimi anlatayım bende adet düzensizliği ve polikistik overe yatkınlık vardı şubat ayından beri tedavi görüyorum önce adetlerimi ilaç sayesindede olsa doktorum düzene soktu ve kistlerimi yok etti daha sonra gonapheneye başladım 2 ay gonaphene kullandım olmadı daha sonra rahim filmi çektirdim sonuç ii çıktı eşimdende sperm testi istendi oda güzel çıktı tek sorunum yumurtlama olmuyodu daha sonra gonapheneyi bulamadığım için klomen aldım klomende de bu 2. Ayımdı yani eğer Hamilesem tedavimin 4.ayında hamile kalmış oluyor
son ikigün kızlar..nasıl geçer bilinmez....çıkmayacağını bile bile çekirdek gibi gebelik testi yiyorum...artık hobi haline geldi....ama yoruldum...birde filmlerde dizilerde herkes hamile bu aralar...hangi kanalı çevirsem bir hamile yada bebek....özellikle yapıyorlar sanki......
benım bı tane paşam vargamyoncuiremsu ama ıkıncıyı ıstıyoruz ama 3 aydır tık yokalmina senin durumun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?