En erken hamilelik belirtileri

dedimya çekirdek misali gebelik testi harcıyorum günüm geçsin sonra yapıcam ben...ama beklemek çoooooooooooooooooooooooooook zor çok
allah paşanı sana bağışlasın...inşallah kardeş gelir en kısa zamanda...2 hamileleik daha kolay oluyormuş.yani daha kolay hamile kalıyormuşsun....

anne olmanın bukadar zor olacağını 8 ay önce aklıma bile getirmezdim.ha deyince olacak zannederdim.ama ne tuhaf olmuyormuş....insanlar kazara nasıl hamile kalıyorki?ne olur bende kazara hamile kalsam..:))))))a.s
eger bı problemın yoksa tamamen psıkolojık. her ılışkıden sonra acaba tuttumu fıkrı ınsanın beynını kemırıyorsenağlama

Şeniznekadar ilginç.birbirini hiç tanımayan bizler birbirimize nekadarda yakınız aslında...yada ben kendimi size çok yakın hissediyorum

aslınad bu ay hiç tutu mu?diye düşünmedim.....ama son 4 gün kala düşünmeye başladım.içim içime sığmıyor.bende bir problem yok amcak eşimin spermleri birazcık sıkıntılı doktor bu durumda hamile kalmana bir engel yok dedi...ama olmuyor işte...eşimede çok sızlanamıyorum...kırılsın istemiyorum çünkü.

bence sızlanmada zaten cnm..çok hassas konular bunlar bişey olmasada insan alınabilir kırılabilir..ama umudunu yitirme ya inş. hamilesindir..tabi bende:):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evettttttttt... kazıklardan biri çıktı galibaaaaa..:jeyyar:. mavişimmmmmm canımmm... hamişsin ayyyyy:CüvCüv: kız silikte olsa hamişsin bal gibi.....darısı bizeeeeeeeeŞeniz:lepi::lepi::ecrin_bebek:

evet biliyorum ve zaten hissediyorum...doktor 12.gün demişti....10 12 14 16 18 deniyoruz.... ayaklarım havada.....ama bu ay hiç saymadım.....sıkıldım çünkü.parmak hesabı yapmaktan..

ya zaman hiç geçmiyo dayanamıyorum...off bide bnm adetlerim 34 günde bir oluyo bana bu dönem daha da uzun gelio;düşünün sizden bikaç gün daha fazla bekliyorum =( umut edeiyorum Allah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşturur bizi...

kbacım hiç bir tepkim yok ilk zamanlar çok üzüldüm olmuyor diye baktım onunda moral sıfıra iniyor kendi içimde yaşadım..bir tek kız kardeşim biliyor durumu

kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var
adetim bugün 4. gün geçti. test yaptım ama test bir garip tek çizgi var net olarak görülüyor ama hani kırmızılık oluyo da sonradan bembeyaz oluyor ya gösterge sadece çizgi kalıyor. benimkinden hala kırmızılıklar var tek bi çizgi net ama sağında ve solunda kırmızı kırmızı harita gibi şeyler var daha tam berrak olmadı test. yapalı 1 saatten fazla oldu acaba idrar miktarını mı fazla kaçırdım. bu durumda testte yanılma payı olur mu? lütfen bana bilgi verir misiniz

selam kızlar. bende bu ayın 16 sında regl olmayı bekliyordum ama olamadım 20 sinde evde test yaptım negatif çıktı buradan okuduklarımla ümitlendim hani yanlış çıkmıştır diye. bugün kan testine gitcektim ama baktım gece regl olmuşum (( çok üzüldüm neden 1 hafta gecikti anlamadım baya baya belirtilerde vardı halbuki. beyin gücümle reglimi uzattım galiba. şimdi bidahaki ay ne yapıcam bilmiyorum hangi günü beklicem 16sınımı 23 ümü? çok mutsuzum ((

benim regl tarihim 24 ü yani yarın nazcım beklioz bakalım ben bu ay çok rahattım hiç düşünmedim bebek olayını hatta hala degilimdir die düşünüyorum yumurtlama dönemlerinde düzenli olduk ama ayaklarımı havaya felan dikmedim yapamıyorum öle yattım bi süre sadece 15 dk felan pek umutlu degilim ama hayırlısı artık:)

amiiiiin...denizcim elbet olacak rahim problemi olan insanlar bile doğum yapıyor....bizimde beboşlarımız olacak..misss gibi kokacak.....pamuk gibi olacak...:))))))))))))

ruzgarcım üzülme internette adet dönemi hesaplayıcılar var ordan hesapla bi dahaki tarihini yumurtlama dönemini ören canım üsülme ama..

kelebencim inş hamişsindir bence bi idrar testi daha yap yada direk kan yaptır o teste bi tuhaflık olabilir , bende dün ilk defa yapım dedim hiçbi çizgi çıkmadı heheh test bozuktu sanırım daha yapmıcam beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…