En erken hamilelik belirtileri

galiba teste gerek kalmadı kahverengi lekeler gelmeye başladı bu ay da bebiş yok kısmet artık napalım. umarım diğer bekleyenler hayırlı haberleri verirler

amiiiiin...denizcim elbet olacak rahim problemi olan insanlar bile doğum yapıyor....bizimde beboşlarımız olacak..misss gibi kokacak.....pamuk gibi olacak...:))))))))))))

yeni doğmuş bebek kokusuda pek güel oluyo yaw..bide kendi bebeğimiz olunca kimbilir ne güzel kokar o öle misler gibi...tarifi yok o kokunun yaaa

Kızlar merhaba, sabahtan beri gecmisi okuyorum ancak bitirebildim, sayfalar ne cabuk atlamıs böyle, masallah... Bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, sevindirik haberler veren mutlu hamisler sizinde gözünüz aydın, darısı bizlere olsun inşallah, Nazyaz yazdıkların beni cok etkiledi, lutfen moralini yuksek tut, vakti zamani geldiginde bizlerde bebislerimizi kucagimiza alacaz, bizde annelik duygusunu tadacaz, icimden bu sabah cok olumlu seyler geciyo, kızlar hepiniz olumlu dusunun lutfen, evrene olumlu mesaj gonderirsek bize geri donusumu de olumlu olacaktır. Hepinizi opuyorum...

allahım bir an önce sağlıkla huzurla mutlulukla beboşlarımıza kavuşmamızı sağla.....

amiiiiiin

Kızlar bişey sorcam hepinize bu ay 20 ve sonrası adet olacak arkdaşlar geçen ay kaçında oldunuz???? lütfen acil cevappp
Benim reglim 1 hafta öne gelir geçen ay 25 oldum bugün 23 ve benim 20 olmam gerekiyodu bu zamana kadar bi bir adetim gününü geçmedi kafamçokkarıştı hamiş olduğumu değilimde başka bişey olmasından korkuyommmmm

Hamişlik benim için mucize ötesi a.s.

canımm test bozuktur belki bitaneemm. başka yapma şansın yokmuu??? bende ikinci çizgiyi görürüm diye bissürü damlatıyom heppp:roflol: ama yokk yokk yokkk inşallah seninkide gebeliktirr bugün 3 ten az gebe haberi duymicaz ona göreeee:lepi:

selam arkadasım. benım ılk hamılelıgımde de senın gıbı 2 ay adet tarıhlerım uzadı sonrada MUTLU SON. olmustu arkadasımında 1-2 ay gecıktı oda hamıle kaldı. annemler hep derkı gecıken adet tarıhlerı hamılelık belırtısıymış vucut hamılelıge alışmaya calısıyormuş. ama batılda dusunceler olabılır.bızımkıdenk gelmışte olabılır

yağmurcn geçen ay 27sınde olmuştum bu ay 26sinde bekliyorum..önceki ay 26sında olmuştum...ama psikoloji çok etkiliyo bu tarihi

valla canım yardımcı olmak isterdim amam benim hep düzensiz maalefseff :çok üzgünüm:

neden senin için bi mucize olsun canımmm??? hepimiz için mucizee ama olumsuz buldum senii. neden bukadar eminsin olmayacağınaa???

hepimisin olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

handancım offff 2 ay önce 4 gün gecikti adetim ortağımın bile burnundan getirdim....kan testi yaptırdım tabiki negatif geçen ay normal zamanında geldi...beklemek zoooor..

yok canım yaa maalesef o güzel haber benden gelmicek benim kahveler gelmeye başladı gerisi de gelir. inşallah bekleyenlerden alıcaz güzel haberleri. bugün birisi hamileyim dese de keyfim yerine gelse...

Canlarım bizde erkekn infertılıtesi var ben 2.5 yıl hamile kalmadım ve tüp bebek yaptım ilk denemde ikizlere hamile kadlım ve malesef 5.5 aylık kaybettim erken doğumla. Doğumumun üzerinden 7 ay geçti ve doğumdan itibaren benim adetlerim düzeldir her ay mutlaka öne gelir 1 bilemedin 5 veya 4 gün geçen ayda 25 oldum bu ayda 20 olmam gerekiyo 10 gün öncek kasılşkarım ağrıdı olmadım geçtiğimiz cumartesi tam günü kasıklarım ağrıdı olcakmışm gibi yine olmadı...
Adetlerimin düzeni bozulmasından korkuyorum veya başka birşey vardır diye işte

o yüzden sordum geçen ayla bu ayki adet tarihiniz ovulasyon hesaplayıcınada adeete tarihlerimi yazdım son 3 ay ayın 20 olmam gerektiği yazıyorr :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…