amiiiiin...denizcim elbet olacak rahim problemi olan insanlar bile doğum yapıyor....bizimde beboşlarımız olacak..misss gibi kokacak.....pamuk gibi olacak...:))))))))))))
benim regl tarihim 24 ü yani yarın nazcım beklioz bakalım ben bu ay çok rahattım hiç düşünmedim bebek olayını hatta hala degilimdir die düşünüyorum yumurtlama dönemlerinde düzenli olduk ama ayaklarımı havaya felan dikmedim yapamıyorum öle yattım bi süre sadece 15 dk felan pek umutlu degilim ama hayırlısı artık:)
kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var
adetim bugün 4. gün geçti. test yaptım ama test bir garip tek çizgi var net olarak görülüyor ama hani kırmızılık oluyo da sonradan bembeyaz oluyor ya gösterge sadece çizgi kalıyor. benimkinden hala kırmızılıklar var tek bi çizgi net ama sağında ve solunda kırmızı kırmızı harita gibi şeyler var daha tam berrak olmadı test. yapalı 1 saatten fazla oldu acaba idrar miktarını mı fazla kaçırdım. bu durumda testte yanılma payı olur mu? lütfen bana bilgi verir misiniz
selam arkadasım. benım ılk hamılelıgımde de senın gıbı 2 ay adet tarıhlerım uzadı sonrada MUTLU SON. olmustu arkadasımında 1-2 ay gecıktı oda hamıle kaldı. annemler hep derkı gecıken adet tarıhlerı hamılelık belırtısıymış vucut hamılelıge alışmaya calısıyormuş. ama batılda dusunceler olabılır.bızımkıdenk gelmışte olabılırselam kızlar. bende bu ayın 16 sında regl olmayı bekliyordum ama olamadım 20 sinde evde test yaptım negatif çıktı buradan okuduklarımla ümitlendim hani yanlış çıkmıştır diye. bugün kan testine gitcektim ama baktım gece regl olmuşum(( çok üzüldüm neden 1 hafta gecikti anlamadım baya baya belirtilerde vardı halbuki. beyin gücümle reglimi uzattım galiba. şimdi bidahaki ay ne yapıcam bilmiyorum hangi günü beklicem 16sınımı 23 ümü? çok mutsuzum ((
Kızlar bişey sorcam hepinize bu ay 20 ve sonrası adet olacak arkdaşlar geçen ay kaçında oldunuz???? lütfen acil cevappp
Benim reglim 1 hafta öne gelir geçen ay 25 oldum bugün 23 ve benim 20 olmam gerekiyodu bu zamana kadar bi bir adetim gününü geçmedi kafamçokkarıştı hamiş olduğumu değilimde başka bişey olmasından korkuyommmmm
Hamişlik benim için mucize ötesi a.s.
:roflol:kba olsada koklasak biran önce
ndk ceylan nerde ya çok merak ettim
canımm test bozuktur belki bitaneemm. başka yapma şansın yokmuu??? bende ikinci çizgiyi görürüm diye bissürü damlatıyom heppp:roflol: ama yokk yokk yokkk inşallah seninkide gebeliktirr bugün 3 ten az gebe haberi duymicaz ona göreeee:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?