En erken hamilelik belirtileri

kızlar LÜTFEN ACİL CEVAP;
ben bu sabah sağlık ocağına gittim idrar testi için rengi çok kötüymüş öyle dedi ve negatif dedi 6 gün geçti reglmden yok birşey ve iltihap varmış bende özel bir sğlık merkezine gittim ve idrar yolları için
ne yanma var ne bişey tekrar test yaptılar birazdan almaya gideceğim sizce durum nedir
idrarın renginden böyle bir kanıya varılırmı??
idrar yolu enfeksiyonu regl gecikmesine neden olrmu??

KIzlar bu başlık değişirmi ? ay ben kaybedıyorum genelde..eğer başlık değişirse bana mesaj atın çağırın lütfen...

Bu mübarek cuma günü ve bayram öncesinde Hamile Kalın İNşallah

ÖZge çok saçma bildiğim kadarıyla hamile olan bir kişinin de idrarı koyu olabilir İltihabın belirtileri var olurmu öyle şeyyy

kızlar LÜTFEN ACİL CEVAP;
ben bu sabah sağlık ocağına gittim idrar testi için rengi çok kötüymüş öyle dedi ve negatif dedi 6 gün geçti reglmden yok birşey ve iltihap varmış bende özel bir sğlık merkezine gittim ve idrar yolları için
ne yanma var ne bişey tekrar test yaptılar birazdan almaya gideceğim sizce durum nedir
idrarın renginden böyle bir kanıya varılırmı??
idrar yolu enfeksiyonu regl gecikmesine neden olrmu??[]

kızlar ben kaçıyorum birşeyler yiyeyim.ondan sonrada temizliğe girişmem gerekiyor.malum bayram geliyor.görüşürüz.kendinize çok iyi bakın.

maviş83 sen hamile kalcaksın kesinnn. rahim filmin temiz çıkmış eşinde bişey yok yumurtlama sorunu da ilaçlarla çözülürr. senin problemin yok çok şükürr içimizen ilk sen çıkcaksın gibime geliyoo. dua ediyorumm. şu mübarek saatlerdee allah hepimizin yüzünü güldürsünnnnnnnnnn aminn

canlarım bişey sorcammm. ya ben otururken karnımın içinde sol tarafta sanki bişey yukarı doğru itiliyoo. kasıklarımdan karnıma doğru bi basınç oluyo oturduğumdaa. ilk defa böyle bişey duydum bunuda mı görecektikkkafamçokkarıştı dün oldu ilk defa bugün de oluyo yumurtlamayla ilgilidir demiii???

Kızlar gittim kan verdim geldim sonucu 3 te telefonla öğrenicem çok korkuyorum pozitif olsa idrardada silik çıkmazmıydı azda olsa...

ben durumumu anlatayımda sizlere.
dun akşam eşim test aldı tutturdu şimdi yap diye ben bu ay umudum da yok heyecanda neyse kızıyorum olmaz diye cıkmaz diye yaptım 1 dk bekledim cıkmadı.çöpe attım.sabah ilk idrarla test yaptım gözlerimden uyku akıyor ama anlatamam yaptım cıkmayınca çöpe ile atmadan yattım.10 dk sonramı ne eşim kalktı kenarda testi görünce bu çift dedi.ben cin gibi kalktım baktım silik çift ama belli yanı incelemeye gerek yok net silik diyeyim size.sonra çöpçülük yaptım :))) çöptekini çıkarttım akşamkını oda çift olmus.kırmızılar daha gelmedi.

baharcan sağlık ocağındamı yaptın testi.acele ediyorum ama malesef bayrama denk geldi doktora gidemeyeceğim pazarteside yaptıramam ancak hamileysem iğnelere başlamam gerek.o yuzden acele ediyorum

kusura bakmayın işte aklım burda onay almak için bnde sabırsızlıkla gitmesini gekledim kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…