En erken hamilelik belirtileri

gelgit seni heyecanlandırmak istemiyorum ama içime doğdu sen kesin hamilesin didip bir kan testi yaptırsana daha önce böle olduğu varmıydı

Gidip bir test daha yapsana hatta git kan testi yaptır benim elim ayağım dolaştı İnşallah hamişsindir..

gelgit seni heyecanlandırmak istemiyorum ama içime doğdu sen kesin hamilesin didip bir kan testi yaptırsana daha önce böle olduğu varmıydı

canım daha önce 2 kez hamileik yaşadım birinde idrarda cıktı 3 dk beklemiştim sanırım.ama 3 gun geçmişti adetim.dr e kan testi istedi erken diye.diğerinde 2 hafta sonara öğrendim idrarda direk keseyi gördü doktor kan falan istemedi.

inşallah kızlar hamileysem bundan sonra başlıyor benm sorun.belirtileri yazayım ama fazla takılmayın kızlar ben sehir dısına cıktım pazartesi gittim çarşamba döndüm.hava değişimi olabilir yani şimdide söyleyim

baharcan sağlık ocağındamı yaptın testi.acele ediyorum ama malesef bayrama denk geldi doktora gidemeyeceğim pazarteside yaptıramam ancak hamileysem iğnelere başlamam gerek.o yuzden acele ediyorum

Canım tıp merkezinde yaptırdım ben eşim memur anlaşmalı olduğundan oraya gittim 3 te arıcam sağlık ocağı varmı yakınlarda orada yaPıyo

canımm inşallah hamilesindirrr, çok heyecanlandım bende yaa ayy test yaptır bişi yaptırrrhihoyyyt

-1 haftadır aşırı wc ye cıktım(normaldede çıkarım)
-dişlerim 1 haftadır hassas(dişlerime özen gösteririm bakımsız değildir)
-karnımda üşütmüş gibi ağrı oldu
belirti diyebileceğim asıl 2 belirti;
-inanılmaz şiddetli bel ağrısı yasadım ama 2 gundur yok 3 gun süren bir ağrıydı.1 senedir bel ağrısı yasadığımı hatırlamıyorum.
-sigara içen biriyim ve sigaradan tiksinmeye başaladım.canım çekiyor ama içince midem bulanıyor

iyi yapmıssın ceylancım.
sağlık ocakları bazen ac karnına gel falan diyor.birde bugun yaptırsam cıkarmı bugun acaba olmazsa özele giderim napim.ama özelde olursa hamile değilsem verdiğim paraya üzülürüm:))) ayrı hayal kırıklığı ayrı.

hadi hayırlısı canım yaa, diğer gebeliklerin düşükle mi sonuçlanmıştı?

evet ndk düşükle sonuclandı.kan pıhtılaşması cıktı bende.acele etmemdeki nden bu.hergun bebe aspirini içiyorum ve tabi folik asit.gebe kalıncada hemen iğnelere başlamam gerek bunların yanında.

kızlar renk kötü olunca hamile olunmuyomu yani hamile olmak için idrar renginin açıkmı koyumu olması lazımmış benim çok açık rengi ve berrak normalde adete yakın koyulaşırdı

Çıkar bence bak hem çift çizgiyide görmüşsün bak 9 gün geciktim bende hala 2. çizgi yok boşuna kan verdim ama bi umut işte..

evde bir tane daha tets var yapsammıkı.sakın bana 4 saat bekle falan demeyin tutanam ben hiç gece bile kalkar yaparım.

idrar hem koyu hemde idrar yaparken yanma oluyorsa iltaplanma vardır canım.
ben eşimi arayayım bari

evet ndk düşükle sonuclandı.kan pıhtılaşması cıktı bende.acele etmemdeki nden bu.hergun bebe aspirini içiyorum ve tabi folik asit.gebe kalıncada hemen iğnelere başlamam gerek bunların yanında.

canım en sağlıklısı kan testini yapıp iğnelerine başlaman olacak. kan testi yaptır bence bian öncee senin durumun farklıı iğnelerin aksamasın:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…