gelgit seni heyecanlandırmak istemiyorum ama içime doğdu sen kesin hamilesin didip bir kan testi yaptırsana daha önce böle olduğu varmıydı
baharcan sağlık ocağındamı yaptın testi.acele ediyorum ama malesef bayrama denk geldi doktora gidemeyeceğim pazarteside yaptıramam ancak hamileysem iğnelere başlamam gerek.o yuzden acele ediyorum
canım daha önce 2 kez hamileik yaşadım birinde idrarda cıktı 3 dk beklemiştim sanırım.ama 3 gun geçmişti adetim.dr e kan testi istedi erken diye.diğerinde 2 hafta sonara öğrendim idrarda direk keseyi gördü doktor kan falan istemedi.
-1 haftadır aşırı wc ye cıktım(normaldede çıkarım)
-dişlerim 1 haftadır hassas(dişlerime özen gösteririm bakımsız değildir)
-karnımda üşütmüş gibi ağrı oldu
belirti diyebileceğim asıl 2 belirti;
-inanılmaz şiddetli bel ağrısı yasadım ama 2 gundur yok 3 gun süren bir ağrıydı.1 senedir bel ağrısı yasadığımı hatırlamıyorum.
-sigara içen biriyim ve sigaradan tiksinmeye başaladım.canım çekiyor ama içince midem bulanıyor
kızlar LÜTFEN ACİL CEVAP;
ben bu sabah sağlık ocağına gittim idrar testi için rengi çok kötüymüş öyle dedi ve negatif dedi 6 gün geçti reglmden yok birşey ve iltihap varmış bende özel bir sğlık merkezine gittim ve idrar yolları için
ne yanma var ne bişey tekrar test yaptılar birazdan almaya gideceğim sizce durum nedir
idrarın renginden böyle bir kanıya varılırmı??
idrar yolu enfeksiyonu regl gecikmesine neden olrmu??[]
iyi yapmıssın ceylancım.
sağlık ocakları bazen ac karnına gel falan diyor.birde bugun yaptırsam cıkarmı bugun acaba olmazsa özele giderim napim.ama özelde olursa hamile değilsem verdiğim paraya üzülürüm:))) ayrı hayal kırıklığı ayrı.
evet ndk düşükle sonuclandı.kan pıhtılaşması cıktı bende.acele etmemdeki nden bu.hergun bebe aspirini içiyorum ve tabi folik asit.gebe kalıncada hemen iğnelere başlamam gerek bunların yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?