En erken hamilelik belirtileri

arkadaşlar öncelikle bütün hamileleri tebrik ediyorum.Allah hepinize bebişlerinizi saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.ya benim adetimin bittigi daha 1 hafta oldu.ama 4 gündür aynı adet olacakmişim gibi karnım agrıyo ve sol kasıgimda batma var.anlayamadim ya.bu ay korunmasiz 2. ayımız.üstüne görme nasil bişi bilgisi olan varmi.acaba benim son adetim üstüne görmemiydi.CADIARZU

tek çiiiiiiizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii regl olayımda kurtulayım modundayım.....

cnm şimdi özel hastanelerin labratuarlarında bile ssk geçiyo çoğuna para bile vermiyosun verdiklerinde çok cüzzi rakamlar.sen bence özel hastaneye git direk tanıdık bildik bi doktora.sen nerde oturuyosun sana hastane önermekte yardımcı olabilirim belki?

çok enteresan ama hala içimde bir his var...adetim geçmediya herhalde ondan......avuntu işte

kızlar kısaca anlattım size hayat hikayemi belirtilerimi de yazarım müsait olunca

Naz üsülme kuşum hiç belli olmaz relax ol bak stres yaparsan hiçbişe olmuo lütfen dualarım sizinle sakin ol olacak olacakkkkkkk

canım ben esenlerde oturuyorum yardımcı olursan sevinirim

ya kızlar bişe dicem şimdi yeni dogum yapan arkadaşımla konuştum 2 aylık felan olmadan doktora gitme dio gerek yok zaten 2 ay olunca tekrar gelin die gönderiolar dio sizce ???

evet cnm biliyorum senin filim çektirdiğini belki adetin bitmişdir die düşündüm.sakın üzülme allahın izniyle sende ocak ayında hamile kalcaksın.

Handancım hemen bir doktor bul.....neolur ne olmaz.....birazcık sancın olsa arayacağın bir doktorun olmalı.hem keseyide 15 gün sonra görüyorlar diye biliyorum....

offffffffffffffffff duygularım karıştı.....2 gün önce keşke kar yağsa ve hamile olsan demiştim....şimdi ankarada kar yağıyor??????

bendede öyle bir umut var işte....umut fakirin ekmeği.....teşekkürler desteğin için:teselli:

o ekmek hepimizde war şekeriiimmm.. :CüvCüv:biz burda destek olucaz ki birbirimize,melekler teşekkür etsin geldiklerinde teyzoşlarına.. :CüvCüv:rabbim enhayırlısını bilir werir kullarına..inşallah enkısa zamanda sen de wericeksin bize müjdeyi..o yüzdeenn relaxxx hihoyyyt cümletennn kaydirigubbakcemile2

evet cnm zaten bende sana o yüzden dedim randevu alırken değerlerini söle die hemen muane etmiyolar çünkü.benim eşim medikal mümessil yani hastaneleri geziyo sürekli.sana özelden msj atarım.yada burdan öneri yapılıyomu bilmiyorumfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…