En erken hamilelik belirtileri

Naz canım kendini rahat bırak biras lütfen hiç ummadıgın anda hamile kaalabilirsin inşallah kuşum ama hep pozitif ol ya yapma böle 2009 da hamiş olcaz kıslar hepimizzz

Angel burdan önerebilirsin canım hastane adı doktor adı felan yani ssk gitmeme gerek yok dimi zaten test yapmıolarmış heralde öle dedi arkadaşım bana kafam karıştı ya

inşallahhhhhhhhh........iyiyim canım ben merak etme....alnımda sivilceler,bel ağrısı kasık ağrısı regl bekliyorum.....napalım ocak ayına nasipse...

handancım bilmiyorum nezamandır bebek istiyosunuz ama ilk denemeden önce hormon testleri filan yapıyolar yaptırmışmıydın canım sen..yaptırmadıysan büyük ihtimal onları yaparlar..özel hastaneler de fark alıp yapıyo..ona rağmenpek az buz tutmuyo ama tabi..

Zuzu canım 2.ayımızdı korunmasız doktora hiç gitmedim daha hamile kaldıktan sonrada yapıolarmı ya hormon testi felan kafam karıştı kıslar şimdi

kızlar selam ben gidemedim doktora daha eşimi bekliyorum kızlar sizlere bişey diycem ama beni sakın yanlış anlamayın sözüm meclisten dışarı hani diyorum şu relax lafını bıraksak artık güzel türkçemizin sabırlı ol lafı daha güzel değilmi bikaç yerde okuyorum relax ol diye bu lafı duyunca tüylerim diken diken oluyor

Pazartesi gidim diorum doktora kıslar önce ssk gidim testlerimi yaptırım sorna özele gidicem geçmi olur pazartesi sizce

merhaba handan...oncelıkle habere cok sevındım...benım 3.5 yasında oglum var.adetım 9 gun gectıkten sonra test yapmıstım...ondan 2 gun sonra doktara gıttım...bebek 6 haftalıktı.doktor keseyı gordu fakat kalp atısını duyamamıstı.alttan ultrasyonla ancak kalp atısını duyabılmıstık...yanı bence gec olmaz...yınede sen bılırsın tabııı:ecrin_bebek:

handanım ben geçen ay artık korunmayı bırakıyorum diye doktora gittim..dedim bebek düşünüyorum bırakıyoruz korunmayı..bebek düşündüğüm için bisürü test yaptırdı..hatta son 2 test wardı bunların acelesi yok ama mutlaka istiycem senden bu değerlerini de biilmem lazım dedi..bende hepsini yaptırdım aradan çıksın diye..hamilelikte tehlike oluşturmasından korktuğumuz wirüslere karşı wücudumun doğal bağışıklığı warmış dedi,..yoksa aşı filan wuruncaktım heralde..uzattım biraz ama,sana da yaparlar diye düşünüyorum..ama bilemicim tabi..

Son düzenleme:
handancım özeline msj attım.özel hastanelerin çoğunda 10 ytl muane.laboratuardada çoğunu ssk karşılıyo artık uygun oluyo yani.

en önemlisi kızamıkcık testi yapıyorlar....handancım 2 ay falan bekleme sakın git doktora.....

relax kolayımıza geliyo galiba canımm :)))) ama sabırlı ol daha güsel tabiii

kızılda olabilir...tam bilmiyorum ama bana yaptı doktoru.....rahimden kültür aldı...3-4 tane test yapıyorlar...

çok saloun kıslar ya vallahi siz olmasanız napardım çok az bilgim var bu konularda , o zamam ben bu cumartesi randevu alım gidim çok test ister pahalı tutarsa sskda yaptırır gider sonuçları gösteririm

ayyyyyyyyyy insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel......bu sabrın sonunda da güzel sonuçlar alan sizleri tanımak da......

çok saloun kıslar ya vallahi siz olmasanız napardım çok az bilgim var bu konularda , o zamam ben bu cumartesi randevu alım gidim çok test ister pahalı tutarsa sskda yaptırır gider sonuçları gösteririm

bizde birgün durumumuzu MUTLU yapabilecekmiyiz acabaa:uhm:

3 gündür karnım feci ağrıyodu..dün akşam korkunç bi mide bulantım oldu bi anda..şimdi de sol yımırtalığıma kramplar giriyo ufak ufak..ya kendimi kaptırmak istemiyorum..daha da çok war..ama noluyo yaa:uhm:

Yapacaksın tabi bitanem yaaaaaa mutlu heyecanlı sevinçli en önemlisi anneeeeeeeeeee adayııııııııııı olacaksın inşallah hep dularım sizinle kızlar bu pazar eyip sultana gidicez hepinize dua edicem:))

bide ben geçen hafta yasin okudum evde çok dua ettim allahım yeni yıla bebişimle gireyim kısmeti varsa gelsin dedim allahım kabul etti demekki ya aglıyorum şuan kıslar wc gidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…