bizde birgün durumumuzu MUTLU yapabilecekmiyiz acabaa:uhm:
:sm_cool:günaydın kızlar ben geldimhihoyyyt..... mavişten haber varmı?:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
cnm senin çok dediğin 6-7 gün falan değilmi yanlışmı hatırlıyom.inşallah hamilelik belirtisidir cnm.3 gündür karnım feci ağrıyodu..dün akşam korkunç bi mide bulantım oldu bi anda..şimdi de sol yımırtalığıma kramplar giriyo ufak ufak..ya kendimi kaptırmak istemiyorum..daha da çok war..ama noluyo yaa:uhm:
naniknanikkız niye öyle diyon bak bende beklemedeyim ama mutlu yaptım mutlu olalımki mutluluklar gelsin bize relax ol canım relax ol relax düşün relax olsunkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 hehuhehuhehu
Yapacaksın tabi bitanem yaaaaaa mutlu heyecanlı sevinçli en önemlisi anneeeeeeeeeee adayııııııııııı olacaksın inşallah hep dularım sizinle kızlar bu pazar eyip sultana gidicez hepinize dua edicem:))
bide ben geçen hafta yasin okudum evde çok dua ettim allahım yeni yıla bebişimle gireyim kısmeti varsa gelsin dedim allahım kabul etti demekki ya aglıyorum şuan kıslar wc gidim
:sm_cool:günaydın kızlar ben geldimhihoyyyt..... mavişten haber varmı?:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
ANG€L;4650137 .!.:cnm senin çok dediğin 6-7 gün falan değilmi yanlışmı hatırlıyom.inşallah hamilelik belirtisidir cnm.
kuşumm ağlattın beni...senağlamaezan okunuyo şimdi..hepimize dua ettim..zuzucummm bence sende hamilesinnn deryamın 3. bebeği senin olcakkkkkkkk
ewet canım ya yaklaştı..Zuzu ben 15 gün attırdım :)) tarihimi vaybe okadar yaklaşmışmı günlerimiz
vayyy be cooook sevındım allah tamamına erdırsın:Saruboceq: ınsallah bende sıze 8 gun sonra hamış oldugumu haber verırım. darısı sızlerın başına:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
nazyaz ne iyimser birisisin hee nekadardır bekliyordun yeni 3 aylık evliydin dimi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?