En erken hamilelik belirtileri

yeni annelerimiz bebişleriniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. darısı hepimizin başına..

cnm senin çok dediğin 6-7 gün falan değilmi yanlışmı hatırlıyom.inşallah hamilelik belirtisidir cnm.

kız niye öyle diyon bak bende beklemedeyim ama mutlu yaptım mutlu olalımki mutluluklar gelsin bize relax ol canım relax ol relax düşün relax olsunkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 hehuhehuhehu
naniknanik

canım benimmm yaa kıyamam kısss
:sm_cool:günaydın kızlar ben geldimhihoyyyt..... mavişten haber varmı?:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

mawiişşş...artıkınn hamiişşşşşş
hihoyyyt:CüvCüv:

ANG€L;4650137 .!.:
cnm senin çok dediğin 6-7 gün falan değilmi yanlışmı hatırlıyom.inşallah hamilelik belirtisidir cnm.

ewet canım hesaplayıcılara göre haftaya bugün..ama ben bi iki gün daha atar diye düşünüyorum..çok diilmi?? ay heycan yaptım bak şimcikkk..

vayyy be cooook sevındım allah tamamına erdırsın:Saruboceq: ınsallah bende sıze 8 gun sonra hamış oldugumu haber verırım . darısı sızlerın başına:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

benide listeye ekleyin yaa..26sında adet olmam lazım...

günaydın kızlar herkeze selamlar bende bekliyorum. 7-8 gün kaldı merak içindeyim ama daha erken tabi bi belirtide yok zaten gene tutmadı galiba hayırlısı herkez için....

bu arada yeni hamileler var sanıım hayırlı uğurlu olsun...darısı bizim başımıza inş.

zuzucummm bence sende hamilesinnn deryamın 3. bebeği senin olcakkkkkkkk
kuşumm ağlattın beni...senağlamaezan okunuyo şimdi..hepimize dua ettim..
Zuzu ben 15 gün attırdım :)) tarihimi vaybe okadar yaklaşmışmı günlerimiz
ewet canım ya yaklaştı..

vayyy be cooook sevındım allah tamamına erdırsın:Saruboceq: ınsallah bende sıze 8 gun sonra hamış oldugumu haber verırım . darısı sızlerın başına:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

aynı günler müjde wericez inşallah canım senle..

Maviş83 ve Handan çoookk tebrik ediyorum..... Dualarınızı tüm hamiş olmayı bekleyenler olarak istiyoruz. Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....

Gerçekten test yapıp 2. çizgiyi görebilmek ne güzel bir duygudur.. İNş. Rabbim bize de nasip eder.

nazyaz ne iyimser birisisin hee nekadardır bekliyordun yeni 3 aylık evliydin dimi ???

İyimser olmalyız.....iyi düşünce iyi olayları doğurur....sositosositohayır canım 3 sene 3 aylık evliyim. 7-8 aydırda bebek istiyoruz.....kariyer uğruna birazcık geciktim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…