En erken hamilelik belirtileri

Kızlar benim adete de 21 gün var ... Bİr belirtim olabilir mi ?? ( şaka şaka )
NDk kıs gördüm adeti onda bile inanmadım belki üstüne görmedir diye...
artık psikolojim bozulcak yafff gelsin nazlı bebişlerimiz ehuehe :))

daha yumurtlama bile gelmedi tabiki ... sizden heveslendim ..5 aydır negatifleri gördük yettti dimi..
artık pozitif gelsin insallah..

İyimser olmalyız.....iyi düşünce iyi olayları doğurur....sositosositohayır canım 3 sene 3 aylık evliyim. 7-8 aydırda bebek istiyoruz.....kariyer uğruna birazcık geciktim....

Peki dr.a gitmedin mi?8 ay yaklaşık 1 sene ..Ne diyorlar doktorlar...
Valla bende yaklaşık 2 senelik evliyim korunduğuma okadar pişmanımki..:çok üzgünüm:

GÜNÜM 10 gün geçti bu gün ama çok belirti yok hamile olma şansım ne kadar acaba hamileyim bende

handann mavişşşş keşke tubacık ta görebilseydi hamile olduğunuzuu nasıl sevinirdii (( nerde bu kız yaa çok merak ediyorummm...

GÜNÜM 10 gün geçti bu gün ama çok belirti yok hamile olma şansım ne kadar acaba hamileyim bende

10 gün mü geçtiiiiii:1shok: yuh yaniiii bacım ne duruyonn bi kan testi yaptırsanaaaa. anam biz günümüze 10 gün kala yapıyoss testleriiikaydirigubbakcemile3

daha önce de gecikme oluyomuyduuu? nekadarlık evlisinn tedavi oluyomusunn. anlat biseeee:1hug:

Peki dr.a gitmedin mi?8 ay yaklaşık 1 sene ..Ne diyorlar doktorlar...
Valla bende yaklaşık 2 senelik evliyim korunduğuma okadar pişmanımki..:çok üzgünüm:

1 sene olmadan doktorlar birşey yapmıyorlar....bir sıkıntı görünmüyor çünkü.bende keşke bukadar beklemeseydim diyorum....

bu ne sabır walla helal:) hemen bi test yap canım..warsa mutlak çıkar..yoksa da en azından doktora gidersin bukadar gecikme nedendir diye..

handann mavişşşş keşke tubacık ta görebilseydi hamile olduğunuzuu nasıl sevinirdii (( nerde bu kız yaa çok merak ediyorummm...

sahi ya..noolduki tubacığa..kötü bişe yoktur inşallah..hergün mutlaka girerdi o..

Evet ndkcım ya tubacık olsaydı keşke deneyimlerini anlatsaydı ben melül melül bakınıom işyerinde kimseye sölemedim daha erken hele doktora gidim

eşimde varikosel var ama doktor cerrahi mudahaleye gerek yok dedi....bekleyin dedi.bekliyoruz....

Necla 10 gün geçmiş iyi sabretmişsin... ben kaç gün önce test yapıcam diye gun sayıyorum...

hatta bak benim kaldı 21 gün euheuheueh :))

selam kızlar, hamile arkadaşlarımızı kutluyorum allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza :))))) daha reglim bugün 2 oldu ama sabırsızlanıyorum ocakta hamile oluruz inşallah :)))))

inşallah tubacım dularım ssizin için

1 sene olmadan doktorlar birşey yapmıyorlar....bir sıkıntı görünmüyor çünkü.bende keşke bukadar beklemeseydim diyorum....

ee git canım niye gitmiyosunnn illa günü gününe 1 sene dolmasını mı bekliyosunn. git doktora 1 senedir olmuyo de başla tedavinee gecikmee tüpler falan tıkalıdır belkii hemen açılırr hamile kalırsınnn.. bence hiç ihmal etmeee rahatsın vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…