nazyaz sen 3 aylımı evlisinnaniknanik yaaa kıskandım vallahı:çok üzgünüm:
İyimser olmalyız.....iyi düşünce iyi olayları doğurur....sositosositohayır canım 3 sene 3 aylık evliyim. 7-8 aydırda bebek istiyoruz.....kariyer uğruna birazcık geciktim....
GÜNÜM 10 gün geçti bu gün ama çok belirti yok hamile olma şansım ne kadar acaba hamileyim bende
Peki dr.a gitmedin mi?8 ay yaklaşık 1 sene ..Ne diyorlar doktorlar...
Valla bende yaklaşık 2 senelik evliyim korunduğuma okadar pişmanımki..:çok üzgünüm:
bu ne sabır walla helal:) hemen bi test yap canım..warsa mutlak çıkar..yoksa da en azından doktora gidersin bukadar gecikme nedendir diye..GÜNÜM 10 gün geçti bu gün ama çok belirti yok hamile olma şansım ne kadar acaba hamileyim bende
handann mavişşşş keşke tubacık ta görebilseydi hamile olduğunuzuu nasıl sevinirdii(( nerde bu kız yaa çok merak ediyorummm...
GÜNÜM 10 gün geçti bu gün ama çok belirti yok hamile olma şansım ne kadar acaba hamileyim bende
Maviş83 ve Handan çoookk tebrik ediyorum..... Dualarınızı tüm hamiş olmayı bekleyenler olarak istiyoruz. Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
Gerçekten test yapıp 2. çizgiyi görebilmek ne güzel bir duygudur.. İNş. Rabbim bize de nasip eder.
yok güzelim 3 yıl 3 ay oldu evleneli 2005 de evlendim......üzülme yani uzuuuuuun zaman olduyerimseniben
1 sene olmadan doktorlar birşey yapmıyorlar....bir sıkıntı görünmüyor çünkü.bende keşke bukadar beklemeseydim diyorum....
zuucum ınsallah beraber verırız pozıtıf haberını bakalım once kım vercek hadı yarış yapalım:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?