Evet ndkcım ya tubacık olsaydı keşke deneyimlerini anlatsaydı ben melül melül bakınıom işyerinde kimseye sölemedim daha erken hele doktora gidim
arkadasım allah beraber daha nıce yıllar nasıp eder ınsallah. kıskandım dıye saka yapıyorum allah 2+1 yapar ınsallahhihoyyytbenım 6 yıl oldu
ANG€L;4650450 .!.:zuzu cnm inşallah sende hamilesindir.3. kişide sen olursun.2-3 gün beklede sende tahlil yap.inşallah çıkar:sm_cool::dance:
bu arada ben hiç korunmadım 12 ocak 2008 de evlendim ve hala bişey yok umarım allahın izniyle bu sefer hayrılsıyla olur
2 ay önce gittim doktora...bekle diyooooooooo.ne yapayım?
amin canım allah sizide 2+1 yapsın...6 yılı banada göstersin...sizede nice güzel 16, 26,36,46,56....... seneler olsun..
Nazyaz cım ben de bekliyorum canım..
1 aya hamile kalıcaz ya o zaman gideriz işte merak etme sen :))..
. İnşallah tedaviye gerek olmadan hepimiz hamiş oluruz...
Allah kimseyi doktorlara düşürmesin... Hamişlerimiz de sağlıkla doğurup gelsinler insallah...
Ben idrar testini yaptım sakladım kantestinden sonra eşime söleyim dedim uyanık çmutfak çöpünde kutusunu görmüş geldi bu ne ne çıktı felan die heycanla boncuk boncuk bakınca silik dedim yemek bile yemeden hemen hastane götürdü
allahım isteyen herkese versin inşallah saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah kızlar
doktorunu değiştirr yeni dokotra bir senedir korunmuyos dee ne yapılacaksa hemen yaptırr bak döferim seniiiiiiiiii:mymeka:
neclacımm bian önce git doktoraa eğer olmazsa bu ay da. tedaviye başla bitanem tam 1 sene olmuşş seninn geç kalma hiçbişey için. yaş kaç bu arada?
zuzummmmmmmm hamilesin ben biliyommmmmmmmmmmmmm:lepi:
arkadasım benım 4 yasında bı oglum var zaten ınsallah 2+2 yaparhihoyyyt
kızz ndk bi olmıyıımmm oraya geliiirrr saçından sürüklerim seni bööle kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile canım benimm inşallah yaa..yalnız war yaa çok fecisiniz ha;daha sabah kesin diilim diyodum kocime,şimdi ööle bi gaza geldimki sormayın:)) deli karılar kontrolümü kaybettirdiniz bana laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?