En erken hamilelik belirtileri

Ceylan cım sorma canım bak ben de 8 aylık evliyim.... 4 ay korundum ve yine de pişmanım ...
iyiki daha uzun korunmamışım...
sanki 20 yaşındayım da korunuyorum ......
sanki doktora da kariyer yapıyorum...
1 ay korun bırak işte.. bir de cocukları delı gibi severım nıye öyle korundum haberım yok kıss...

haklısınız test yapmam lazım ama negatif çıkar diye korkuyorum ve hala değilmişim giib geliyor adet olacakmışım gibi geliyor ama bu gün yaptırcam testi
evet adetlerim düzenliydi canım bi ara 7 gün geçti sonra oldum ama son aylarda düzenliydi
teşekkürler iyiki varısnız :)

bu arada ben hiç korunmadım 12 ocak 2008 de evlendim ve hala bişey yok umarım allahın izniyle bu sefer hayrılsıyla olur

Evet ndkcım ya tubacık olsaydı keşke deneyimlerini anlatsaydı ben melül melül bakınıom işyerinde kimseye sölemedim daha erken hele doktora gidim

handan hayırlı olsun rabbım daım eder ınsallah. ben ılk hamılelıgımde cızgıyi gorunce esıme aglıyarak mujde vermıstımsenağlamahihoyyyt

arkadasım allah beraber daha nıce yıllar nasıp eder ınsallah. kıskandım dıye saka yapıyorum allah 2+1 yapar ınsallahhihoyyytbenım 6 yıl oldu

amin canım allah sizide 2+1 yapsın...6 yılı banada göstersin...sizede nice güzel 16, 26,36,46,56....... seneler olsun..

ANG€L;4650450 .!.:
zuzu cnm inşallah sende hamilesindir.3. kişide sen olursun.2-3 gün beklede sende tahlil yap.inşallah çıkar:sm_cool::dance:

ya angelim bebeimmm gaza getirmeyin beni ..ben yoktur diye düşünüyorum..inşallah wardır tabi de..haftaya bugün doooğru hastaneye test yaptırmaya..kocime yeniyıl süprisi olur belkimmm:1rolleyes:

sewiyorum kıss ben siziiiiŞenizŞeniz

ya kızlar birde ben şeyi soracaktım eşimin sperm testi yanımda dün girdim ama bugün bulamıyorum o konuyu nerde bulabilirim bilen varmı değerleri yazıyımda bi bilen çıkar belki anlayan durumdan

Nazyaz cım ben de bekliyorum canım..
1 aya hamile kalıcaz ya o zaman gideriz işte merak etme sen :))..

. İnşallah tedaviye gerek olmadan hepimiz hamiş oluruz...

Allah kimseyi doktorlara düşürmesin... Hamişlerimiz de sağlıkla doğurup gelsinler insallah...

2 ay önce gittim doktora...bekle diyooooooooo.ne yapayım?

doktorunu değiştirr yeni dokotra bir senedir korunmuyos dee ne yapılacaksa hemen yaptırr bak döferim seniiiiiiiiii:mymeka:

neclacımm bian önce git doktoraa eğer olmazsa bu ay da. tedaviye başla bitanem tam 1 sene olmuşş seninn geç kalma hiçbişey için. yaş kaç bu arada?

zuzummmmmmmm hamilesin ben biliyommmmmmmmmmmmmm:lepi:

Ben idrar testini yaptım sakladım kantestinden sonra eşime söleyim dedim uyanık çmutfak çöpünde kutusunu görmüş geldi bu ne ne çıktı felan die heycanla boncuk boncuk bakınca silik dedim yemek bile yemeden hemen hastane götürdü

allahım isteyen herkese versin inşallah saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah kızlar

amin canım inşallah...sen nekadardır bekliyorsun?

kızz ndk bi olmıyıımmm oraya geliiirrr saçından sürüklerim seni bööle kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile canım benimm inşallah yaa..yalnız war yaa çok fecisiniz ha;daha sabah kesin diilim diyodum kocime,şimdi ööle bi gaza geldimki sormayın:)) deli karılar kontrolümü kaybettirdiniz bana laelaelaelaelae

canım testi atmadıysan renksiz oje sür üstüne sakla hatıra :jeyyar:

yerim seni.....ocak ayında bir tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyorum zaten.....dövme beni seeeeeeeeeev:Saruboceq:

canım ben de 5 aydır deniyorum .....6. ay hamile olacağız insallah... UMUT herşey...

kendimi ve hepimizi hamile hayal ediyorum. Dua ediyorum sağlıkla inş...

benide geçen aylarda sen gaza getirmiştin hala o gazın etkisindeyimm regliyken bile test yapasım geliyoo sizin yüsünüsdennn. sizde olmasanızz kim bizi motive eder yaww...

yaşasınn kk dostluklarıııııııı, yaşasın kader arkadaşlarımıssss, yaşasınnn umut yolculuğumusss:enbuyukkk: :1hug::teselli:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…