Ben idrar testini yaptım sakladım kantestinden sonra eşime söleyim dedim uyanık çmutfak çöpünde kutusunu görmüş geldi bu ne ne çıktı felan die heycanla boncuk boncuk bakınca silik dedim yemek bile yemeden hemen hastane götürdü
allahım isteyen herkese versin inşallah saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah kızlar
arkadasım keske 6. aydan sonra dr gtseydın:uhm:
yerim seni.....ocak ayında bir tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyorum zaten.....dövme beni seeeeeeeeeev:Saruboceq:
benide geçen aylarda sen gaza getirmiştin hala o gazın etkisindeyimm regliyken bile test yapasım geliyoo sizin yüsünüsdennn. sizde olmasanızz kim bizi motive eder yaww...
yaşasınn kk dostluklarıııııııı, yaşasın kader arkadaşlarımıssss, yaşasınnn umut yolculuğumusss:enbuyukkk: :1hug::teselli:a.s.
NDk kıssssssss nereden aklına geldi.. YOk parlatıcı sür de sakla demek.... Alemsin yani...
( AY HEPİMİZ İNSALLAH BU AY 2 CİZGİ GÖRÜR DE SAKLARIZ ) seneye buluşup bebeklerimiz ile yanımızda getiririz :)
doktorunu değiştirr yeni dokotra bir senedir korunmuyos dee ne yapılacaksa hemen yaptırr bak döferim seniiiiiiiiii:mymeka:
neclacımm bian önce git doktoraa eğer olmazsa bu ay da. tedaviye başla bitanem tam 1 sene olmuşş seninn geç kalma hiçbişey için. yaş kaç bu arada?
zuzummmmmmmm hamilesin ben biliyommmmmmmmmmmmmm:lepi:
canımm benimmm sevdiğimden döfüyommsırnaşık şey laelaelaelaelae
ocakta mutlaka git ihmal etmee hiçbiriniz ihmal etmeyin kıslarr bakın benim bir tüpüm tıkanıkmışş yumurtlamam geç oluyomuşş gitmesemm bilmicektimm kendime edecektim her ayy...
ewet naz ankdayım canımmm
ya bilmiyorum belkide haklısın ama olmuyorsa bi sebebi vardır dedik hep dua ettik allahatan hayırlısını istedik aslında bi bakıma o zamanlar olmaması iyi olmuş borç harc derken malum ya yeni evliler ilk bi kasç sene borçla geçer çok şükür biştti bizimkisi ve allahın izni ile gunumde 10 gün geçti
hadi hayırlısı
Necla kıs hadi inş hamişsindir gülüm yaaaaaaaaaa
zuzuu sende 2 sındemı adet olcaksın? tabı ınsallah olmazsındaaa
neresindesin ben çayyolunda oturuyorum....
teşekkür ederim ilginize yaş 23
birde biz eşimle dr gittik gecen ay bana bi hap verdi bebek emziren anne resmi olan hap adını unuttum onu içiyorum son 1 aydır eşimde sperm testi ve ultrasyona girdi eşimde çok buyuk bi sorun yok ve dediğim gibi 10 gün geçti ilaçlar sanırım etkisini gösterdi he kızlar ne dersiniz inşallah hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?