En erken hamilelik belirtileri

kıyamam ayyyy:1hug:..........

arkadasım keske 6. aydan sonra dr gtseydın:uhm:

ya bilmiyorum belkide haklısın ama olmuyorsa bi sebebi vardır dedik hep dua ettik allahatan hayırlısını istedik aslında bi bakıma o zamanlar olmaması iyi olmuş borç harc derken malum ya yeni evliler ilk bi kasç sene borçla geçer çok şükür biştti bizimkisi ve allahın izni ile gunumde 10 gün geçti
hadi hayırlısı

NDk kıssssssss nereden aklına geldi.. YOk parlatıcı sür de sakla demek.... Alemsin yani...

( AY HEPİMİZ İNSALLAH BU AY 2 CİZGİ GÖRÜR DE SAKLARIZ ) seneye buluşup bebeklerimiz ile yanımızda getiririz :)

yerim seni.....ocak ayında bir tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyorum zaten.....dövme beni seeeeeeeeeev:Saruboceq:

canımm benimmm sevdiğimden döfüyommsırnaşık şey laelaelaelaelae

ocakta mutlaka git ihmal etmee hiçbiriniz ihmal etmeyin kıslarr bakın benim bir tüpüm tıkanıkmışş yumurtlamam geç oluyomuşş gitmesemm bilmicektimm kendime edecektim her ayy...

Allaahh bee yürü be kızımm kim tutar seni...:lepi::lepi:

ayyyy evet............ne güzel olur...... tubayok sende ankaradaymışsın bende ankaradayım zuzuuda ankarada galiba yakınız birbirimize....

teşekkür ederim ilginize yaş 23
birde biz eşimle dr gittik gecen ay bana bi hap verdi bebek emziren anne resmi olan hap adını unuttum onu içiyorum son 1 aydır eşimde sperm testi ve ultrasyona girdi eşimde çok buyuk bi sorun yok ve dediğim gibi 10 gün geçti ilaçlar sanırım etkisini gösterdi he kızlar ne dersiniz inşallah hayırlısı olur.

doğru söylüyorsun.....ocağa kadar şans verdim olmazsa gidicem......:lepi::1hug:

Evet cnm ankaradayım ben de... dediğin gbi kar da yağdı bugün ama hala bebiş yok...ocak ayında olur artık ınsallah..

ya arkadasım ne meraksızsın:mymeka: ben senın yerınde olsaydım 3 kere test yapmıstım kız koş eczaneden alda gel merakta bırakma bızıklava:

belki folic asittir canımm bebek düşünenlere veriliyoo odur belkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…