En erken hamilelik belirtileri

amaaaaaaaannnnnn...bende bugun heveslendım...bı test yapayım dedım.sonuc negatıf....sılık mılık bı cızgı daha aradım yokkkkkk....ama umudum devam edıyo...testı erken mı yaptım ne...adet tarıhım 30 aralık....ama ne yapayım bugun benım dogum gunum belkım cıkar bana en buyuk hedıye dedım ...ama maleseffffffff

MAVİŞŞŞ, HANDAAAANNNN kızlar cok cok sevindim ya ne gzel haber bunlar tebrik ediyorum sizlere Allah ım inşallah saglıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin kac aydır oldu mu olacak mı derken cok guzel bir haber inşallah arkanızdan tek tek dokuluruz simdi cıkmam lazım hepinizi opuyorum tatlı hamişlerr:dance::hooray:

ama aldıgım testte 7 gunluk hamılelıkten sonra sonuc verır dıyooooooo...arkadaslar yok mu aranızda benı tesellı edecek.....

asu1984 bence ümitlerin kırılmasın ....bu fırlamaların oyunlarına şimdiden alışmamız lazım bize nazlı bebekler gelecek şimdiden belli....bi olsunlar nazlanmayı görecekler ama....

asucumm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnn papatyammm daha erkenn bekle canım inşallah ham ilesindirr.

yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldinisssssssss

şanslısın aslında...ben 8 yıllık evliyim eşim geçen sene askerden geldi...ve artık bu yıl çocuk düşünmeye başladık 3 aydır tedaviye başladım....benim sorunum yumurta oluşmuyordu...neyseki bu ay 2 tane oluştu ve bekliyoruz...şuan yumurtlama dönemindeyim....hayırlısıyla bu ay biraz ümidim var....inşallah 14 gün içinde güzel haber alırım....senin sorunun neymiş...neden kaynaklanıyormuş....

asucummm allah bağışlasınnn ne güsell bir yavrun varmışşşşşşş. demekki ümitsiz değilsinn ikincide gelir en kısa zamandaaa...

asucumm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnn papatyammm daha erkenn bekle canım inşallah ham ilesindirr.

yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldinisssssssss

insallah canımoledır...bugun hamılelerı duyunca içim içime sıgmadı...gıttım hemen test aldım...sonucu ogrendım yaaa sımdıde keske bekleseydım dıyorummirmirmirmirmirmirmirmir

canım bende 5 aydır negatif 6 . ay bakalım ne olacak geçen ay klomen kullanmıştım doktorum çok ümitliydi adet günüm gelmeden kanda bakalım demişti ben beklemek istemiştim sonra gene gününde hastalandım şimdi adet tarihim 1 ocak ama pek umudum yok ama genede insan kırmızıları görünce üzülüyor Rabbim herkeze hayırlısını nasib etsin ben ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim çok acı bişey yaşayan bilir....:a015:

benım oglum oldukta sonra spıral tattırdım...bu arada benımde esım askerden gelelı 8 ay oldu....işte sonra 5 ay once cıkarttırdım.cıkartmakta bıraz zor oldu anestezı ıle aldılar...işte ogunden bu gune beklıyorum....bu ayda olmazsa doktorA GIDECEGIM...doktorlarda bu gbı durumlarda 6 aydan sonra tedavıye baslıyolar zaten...işte bole canımmmm:çok üzgünüm:

insallah canım sendende guzel haberler alrız...sonucu bızımle paylas olur muuuuhihoyyythihoyyyt

öncelikle herşeyin hayırlısı inşallah fazla aramadan buluruz onları....allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.....evet böyle durumlarda 6 ay şart çünkü kadınlar vücut olarak ancak toparlanırmış.....benim bir tanıdığımın çocuğu karnındayken ölmüştü ve 6 ay dinlenmeden sonra tekrar süre biter bitmez hamile kaldı ve şuan minik kızı 2 yaşında.....yani her şey olabiliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…