MERHABA ARKAŞALR test yaptırdım ama tek çizgi çıktı ne yani şimdi ben hamile değilim ama 10 gün geçti adet olmadım bu neye işaret bi bilen varmıdır acaba
gerçi herşeyde bi hayır vardır ben çok takmam ama eşim istiyor eşim 30 yaşında ben 23 yaşım geldi diyor :) sanırım benimde gelmiş olmalı he
MERHABA ARKAŞALR test yaptırdım ama tek çizgi çıktı ne yani şimdi ben hamile değilim ama 10 gün geçti adet olmadım bu neye işaret bi bilen varmıdır acaba
gerçi herşeyde bi hayır vardır ben çok takmam ama eşim istiyor eşim 30 yaşında ben 23 yaşım geldi diyor :) sanırım benimde gelmiş olmalı he
kIZLAR MERHABALAR DÜN AKŞAMKİ İLETİLERİ GÖRDÜM Kİ BENİM HAKKIMDA ÇOK BİLMİŞ FİLAN DENİLMİŞ BEN HERŞEKİLDE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRKEN LİSTEYİ YAZARKEN GÖRDÜKÇE İLETİLERİ EKLİYORUM KİMİSİ DEFALARCA DEDİĞİNDE GÖRDÜM İŞLERDEN DOLAYI DEVAMLI SAYFALARI TAKİP ETMEM MÜMKÜN DEĞİL
NEYSE BUNDAN SONRA LİSTEYİ GÜNCELLEMEYECEĞİM LİSTEYİ GÜNCELLEYEBİLİRSİNİZ BEN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORDUM ..
HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM ..
kIZLAR MERHABALAR DÜN AKŞAMKİ İLETİLERİ GÖRDÜM Kİ BENİM HAKKIMDA ÇOK BİLMİŞ FİLAN DENİLMİŞ BEN HERŞEKİLDE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRKEN LİSTEYİ YAZARKEN GÖRDÜKÇE İLETİLERİ EKLİYORUM KİMİSİ DEFALARCA DEDİĞİNDE GÖRDÜM İŞLERDEN DOLAYI DEVAMLI SAYFALARI TAKİP ETMEM MÜMKÜN DEĞİL
NEYSE BUNDAN SONRA LİSTEYİ GÜNCELLEMEYECEĞİM LİSTEYİ GÜNCELLEYEBİLİRSİNİZ BEN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORDUM ..
canım geçen ay aynı şeyi bende yasadım 13 gün geciktim hemde hayatımda ilk kez adetim gecikti ama bebiş yoktu stresten dedi dr ama çıkmamışta olabilir seninki geç döllenme olabilir yada idrarda çıkmamış olabilir ama üzülme sakın yoksada herseyin hayırlısı..olmamıssa bi dahaki ay olur hem adet düzensizlikleri olmaya baslayınca kısa süre sonra hamiş kalan çok arkadas var bu da bi umut işte
canım bi sorun olmalı yaa 10 gün geçmesi gebelik yoksa normal değill. bence hemen bi doktora görün polikistik olabilir. allah şifa versinn git bian önce canımmmm
tşk ederim biraz moralim düzeldi aslında çok takmıyorum yaa kısmet işte hayırlısı herşeyin ama demekki oluyor öle 13 10 gün geçikme hee ilginçmiş hiçte stresli değildim ama neyse
allah hayırlısını versin hayırsız olacaksa vermesin
hadi ya polikistik nedir ki ran devu aldım yarın gidiyorum dr.
umarım iyi olur
hadi ya polikistik nedir ki ran devu aldım yarın gidiyorum dr.
umarım iyi olur
Ceylancım bende geçen ay çok üzüldüm ilk denememdi gecikme olmasına rağmen test negatifti ben ağlayarak duygularımı yazdım o arada 2.çizgisi silik baska bi arkadas test sonucunu bekliyodu ve herkes oraya yoğunlaştı teselli aradım ama kimse ilgilenmedi ama yeniyim diye öyle olduğunu düşündüm ama sen çok emek verdin ben hep takip ediyorum haketmiyosun böyle şeyleri önemseme nolur
Ceylancım bende geçen ay çok üzüldüm ilk denememdi gecikme olmasına rağmen test negatifti ben ağlayarak duygularımı yazdım o arada 2.çizgisi silik baska bi arkadas test sonucunu bekliyodu ve herkes oraya yoğunlaştı teselli aradım ama kimse ilgilenmedi ama yeniyim diye öyle olduğunu düşündüm ama sen çok emek verdin ben hep takip ediyorum haketmiyosun böyle şeyleri önemseme nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?