En erken hamilelik belirtileri

ogluma hamıleyken adetımın 9 gunu test yapmıssım o gune kadarda hıc yapmamıstımmm....sonuc dırek pozıtıf...doktora gıttım ben sanıyorum 3-4 haftalık ...bebegım cıktı 6hafta 7 gunluk...meger ustune gormusum...o zamn ben de ne sabır varmıs...sımdı ole degılımmmmmmmm...beklıyemıyoyum yaa...

MERHABA ARKAŞALR test yaptırdım ama tek çizgi çıktı ne yani şimdi ben hamile değilim ama 10 gün geçti adet olmadım bu neye işaret bi bilen varmıdır acaba
gerçi herşeyde bi hayır vardır ben çok takmam ama eşim istiyor eşim 30 yaşında ben 23 yaşım geldi diyor :) sanırım benimde gelmiş olmalı he

kIZLAR MERHABALAR DÜN AKŞAMKİ İLETİLERİ GÖRDÜM Kİ BENİM HAKKIMDA ÇOK BİLMİŞ FİLAN DENİLMİŞ BEN HERŞEKİLDE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRKEN LİSTEYİ YAZARKEN GÖRDÜKÇE İLETİLERİ EKLİYORUM KİMİSİ DEFALARCA DEDİĞİNDE GÖRDÜM İŞLERDEN DOLAYI DEVAMLI SAYFALARI TAKİP ETMEM MÜMKÜN DEĞİL
NEYSE BUNDAN SONRA LİSTEYİ GÜNCELLEMEYECEĞİM LİSTEYİ GÜNCELLEYEBİLİRSİNİZ BEN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORDUM ..
HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM ..

canım geçen ay aynı şeyi bende yasadım 13 gün geciktim hemde hayatımda ilk kez adetim gecikti ama bebiş yoktu stresten dedi dr ama çıkmamışta olabilir seninki geç döllenme olabilir yada idrarda çıkmamış olabilir ama üzülme sakın yoksada herseyin hayırlısı..olmamıssa bi dahaki ay olur hem adet düzensizlikleri olmaya baslayınca kısa süre sonra hamiş kalan çok arkadas var bu da bi umut işte

canım bi sorun olmalı yaa 10 gün geçmesi gebelik yoksa normal değill. bence hemen bi doktora görün polikistik olabilir. allah şifa versinn git bian önce canımmmm

neden öyle söylüyosun ben görmedim yazıları ama çok üzüldüm espri yapmışlardır nolur üzme kendini listeyi falanda bırakma lütfen..

ben anlamadım..kim demiş..nerden çıkmışş..ne alaka yani..sen de burda hepimiz gibi bebek için uğraşan we hepimize destek olan bi arkadaşımızsın ceylanım..kim demişse ayıp etmiş..

canımmmmmmm kıyamam sanaaaaaaaaaa, sen bizim sanal dokotrumuzsunn herşeyi senden öğrendik burdaaa böyle deme nolurr çok üzersin biziii. o arkadaşım espri yapmıştır canımm. sen güncelliceksinnnnnnnnnnnnnnnnnn bananeeeeeeeeeeeeeee küserim yoksa bendee girmem burayaa senağlama

tşk ederim biraz moralim düzeldi aslında çok takmıyorum yaa kısmet işte hayırlısı herşeyin ama demekki oluyor öle 13 10 gün geçikme hee ilginçmiş hiçte stresli değildim ama neyse
allah hayırlısını versin hayırsız olacaksa vermesin

canım bi sorun olmalı yaa 10 gün geçmesi gebelik yoksa normal değill. bence hemen bi doktora görün polikistik olabilir. allah şifa versinn git bian önce canımmmm

hadi ya polikistik nedir ki ran devu aldım yarın gidiyorum dr.
umarım iyi olur

Öyle düşün işte bende çokistiyodum geçen ay kesin var dedim ama 10 gün olmayınca adet dr a gittim kist falanda yoktu psikolojik dedi biraz daha bekle 3 gün fln bi dra git bakalım geç döllenme ihtimaline karsı ultrasonla fln bakar için rahatlar

umarım iyi olur

kist falan olabilir yani kist varsa adetler düzensizleşiyo ben polikistik hastasıyımm ama gebeliğe engel değil ilaçlarla geçiyoo. korkma canımm doktorun hemen anlar varsa bişeyyerimseniben

ceylan lutfen üzme kendını....hem bak benım senden bı istegım var benıde 30 aralıga eklermısın....bugun test yaptım negatıf....ama yınede umudum var ekle benıde olur mu:):))))))

Ceylancım bende geçen ay çok üzüldüm ilk denememdi gecikme olmasına rağmen test negatifti ben ağlayarak duygularımı yazdım o arada 2.çizgisi silik baska bi arkadas test sonucunu bekliyodu ve herkes oraya yoğunlaştı teselli aradım ama kimse ilgilenmedi ama yeniyim diye öyle olduğunu düşündüm ama sen çok emek verdin ben hep takip ediyorum haketmiyosun böyle şeyleri önemseme nolur

anladım ya valla iyiki girip bi bakmışlım neler var diye bayadır üyeyim ama uzun süredir bakmıyordum iyi oldu bu ziyaret artık hergün burdayım
hepinize teşekkür ederim neyse şimdilik hoşçakalın yarın görüşrüz belki ilerleyen saatlerde gelebilirm allaha emanet olun

umarım iyi olur

Canım benim
Polikistik over sendromu (veya hastalığı) nedeni kesin olarak aydınlatılamamış olan bir yumurtlama bozukluğudur. Hastalıkta her adet döngüsünde gelişerek çatlaması gereken folikül (yumurta hücresini içeren sıvı keseciği), gelişmesinin yarıda kalması nedeniyle yumurtalık dokusu içinde 3-10 milimetre çapında bir kiste dönüşür.
Yumurtalık dokusu, bu kistler sayıca arttığında "polikistik" yani çok sayıda kistik oluşum içeren bir yapıya dönüşür.

Kadında bu türdeki sürekli bir yumurtlama bozukluğu aşağıdaki sonuçları beraberinde getirir:

* Yalnızca yumurtlama olduğunda üretilebilen progesteron hormonu üretiminin aksaması, adet döngüsünün uzamasına, yani adet gecikmelerine veya düzensiz adet kanamalarına yol açar.
* Çatlayamayan foliküller fazla miktarlarda testosteron ("erkeklik hormonu") üretir. Kadında fazladan üretilen erkeklik hormonu tüylenme ve sivilcelenme gibi kozmetik sorunlar yaratır.
* Yumurtlama olmaması kadını zor gebe kalma veya gebe kalamama sorunuyla, gebe kalınması durumunda ise artmış düşük yapma riskiyle başbaşa bırakır.

:1hug:

baharcım ceylana moral wermen hoş ama bi hatanı düzeltiym..kasıtlı bi şekilde yeni arkadaşlarla ilgilenmeme dışlama gibi bişe bu topicde asla olmaz..heleki ndk we ceylan burdaysa..bende bikaç ay önce ilk geldiğimde aynı hisse kapılıp bi de küsüp gitmiştim..okadar içten gel lütfen dedilerki dayanamadım geldim,we şimdi kkda ilk işim burayı açmak..bu topici takip eden çok arkadaş war we malum konu bebek kolunca sayfalar okadar hızlı akıyoki inan arada kaynıyo biçokkez mesajlar..bide arkadaşların bi çoğu çalıştığı için sürekli pc başında msj okuyamıyolar..birine cwp yazarken bile bi bakıyosunuz sayfa ilerlemiş bisürü bişe yazılmış..arada kalanlar haliyle görülmüyo..uzun oldu biraz ama gereksiz kırgınlıklar olmaması için izah etmek istedim durumu..hayır ben yedim o haltı zamanında ordan biliyorummyerimseniben

ceylannnn bana da bı yorumda bulunsana yaaa...adetıme 6 gun var ama ben bu gun test yaptım negetıf...testtede 7 gunluk gebelıklerde sonuc verır dıyoooo....

oyy canım benimm sende hakkını helal ettt inan işte böyle oluyoo farkında olmadan kırıryoruz birbirimisii ( ama küsmek yokkk olur böyle şeylerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…