baharcım ceylana moral wermen hoş ama bi hatanı düzeltiym..kasıtlı bi şekilde yeni arkadaşlarla ilgilenmeme dışlama gibi bişe bu topicde asla olmaz..heleki ndk we ceylan burdaysa..bende bikaç ay önce ilk geldiğimde aynı hisse kapılıp bi de küsüp gitmiştim..okadar içten gel lütfen dedilerki dayanamadım geldim,we şimdi kkda ilk işim burayı açmak..bu topici takip eden çok arkadaş war we malum konu bebek kolunca sayfalar okadar hızlı akıyoki inan arada kaynıyo biçokkez mesajlar..bide arkadaşların bi çoğu çalıştığı için sürekli pc başında msj okuyamıyolar..birine cwp yazarken bile bi bakıyosunuz sayfa ilerlemiş bisürü bişe yazılmış..arada kalanlar haliyle görülmüyo..uzun oldu biraz ama gereksiz kırgınlıklar olmaması için izah etmek istedim durumu..hayır ben yedim o haltı zamanında ordan biliyorummyerimseniben
ceylan lutfen üzme kendını....hem bak benım senden bı istegım var benıde 30 aralıga eklermısın....bugun test yaptım negatıf....ama yınede umudum var ekle benıde olur mu:):))))))
Ceylancım bende geçen ay çok üzüldüm ilk denememdi gecikme olmasına rağmen test negatifti ben ağlayarak duygularımı yazdım o arada 2.çizgisi silik baska bi arkadas test sonucunu bekliyodu ve herkes oraya yoğunlaştı teselli aradım ama kimse ilgilenmedi ama yeniyim diye öyle olduğunu düşündüm ama sen çok emek verdin ben hep takip ediyorum haketmiyosun böyle şeyleri önemseme nolur
Canım yazdım umarım hamilesindir ..umutlar bitmez zaten
canım hoşgeldin aramıza ..İnan hamile olana dediğin gibi yoğunlaşmışızdır o yüzden yazamamıştır şimdi nasılsın??Yok yeni eski diye bu topicte öyle şey hepimiz aynı belirtileri yaşamak için umut arıyoruz ..
:1hug:Bağımlılık yaparız umarımki bu ay hamilesindir
saol canım ama ben küsmedimki sadece çok moralim bozuktu ve evde yalnızdım sadece üzüldüm ve kendimi çok ama çok yalnız hissettim ama geçti bak hala burdayım gitmicem zaten bananemirmirmirmir
ceylancım bu arada benide eklermisin listeye 6 ocak lütfennnn
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2benim doğum günüm inşallah bana güzel hediye vermiş olursun inşallah olmazsın :CüvCüv: hamiş ol
ekledim seni de hoşgeldin geçikmiş hoşgeldin desemde :1hug:
Zuzuu küsüp çıktı siteden sonra özel msj atmıştım şimdi ne güldüm hee o gün aklıma gelince :roflol:
oyy canım benimm sende hakkını helal ettt inan işte böyle oluyoo farkında olmadan kırıryoruz birbirimisii( ama küsmek yokkk olur böyle şeylerrr
ceylaann bugün senin doğumgünün müüühihoyyyt
ceylaann bugün senin doğumgünün müüühihoyyyt
nayırrrrrrrrrrr 6 ocak akıllımmmmlaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2benim doğum günüm inşallah bana güzel hediye vermiş olursun inşallah olmazsın :CüvCüv: hamiş ol
ekledim seni de hoşgeldin geçikmiş hoşgeldin desemde :1hug:
Zuzuu küsüp çıktı siteden sonra özel msj atmıştım şimdi ne güldüm hee o gün aklıma gelince :roflol:
zuzucummmmm bugun benım dogum gunummmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zuzucummmmm bugun benım dogum gunummmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyyhh hatlar karıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nice nice güsel yaşlara şekeriimmmm....:CüvCüv:
Doğumgünün kutlu olsun canımmm..
ceylannnn bana da bı yorumda bulunsana yaaa...adetıme 6 gun var ama ben bu gun test yaptım negetıf...testtede 7 gunluk gebelıklerde sonuc verır dıyoooo....
offfffffffffffflama kız zilli kaydirigubbakcemile lülülülülülü lülülülülülüceylannnnnnnnnn yaa offf(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?