En erken hamilelik belirtileri

saol canım ama ben küsmedimki sadece çok moralim bozuktu ve evde yalnızdım sadece üzüldüm ve kendimi çok ama çok yalnız hissettim ama geçti bak hala burdayım gitmicem zaten bananemirmirmirmir

ceylan lutfen üzme kendını....hem bak benım senden bı istegım var benıde 30 aralıga eklermısın....bugun test yaptım negatıf....ama yınede umudum var ekle benıde olur mu:):))))))

Canım yazdım umarım hamilesindir ..umutlar bitmez zaten

canım hoşgeldin aramıza ..İnan hamile olana dediğin gibi yoğunlaşmışızdır o yüzden yazamamıştır şimdi nasılsın??Yok yeni eski diye bu topicte öyle şey hepimiz aynı belirtileri yaşamak için umut arıyoruz ..
:1hug:Bağımlılık yaparız umarımki bu ay hamilesindir

teşekkür ederim şimdi, çok iyiyim tabi sende iyiysen dahada iyiyim inşallah bu aya umutlarım

saol canım ama ben küsmedimki sadece çok moralim bozuktu ve evde yalnızdım sadece üzüldüm ve kendimi çok ama çok yalnız hissettim ama geçti bak hala burdayım gitmicem zaten bananemirmirmirmir

gitmicen tabe kaydirigubbakcemile2:1hug:

ceylancım bu arada benide eklermisin listeye 6 ocak lütfennnn

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2benim doğum günüm inşallah bana güzel hediye vermiş olursun inşallah olmazsın :CüvCüv: hamiş ol
ekledim seni de hoşgeldin geçikmiş hoşgeldin desemde :1hug:
Zuzuu küsüp çıktı siteden sonra özel msj atmıştım şimdi ne güldüm hee o gün aklıma gelince :roflol:

lülülülülülü lülülülülülü

oyy canım benimm sende hakkını helal ettt inan işte böyle oluyoo farkında olmadan kırıryoruz birbirimisii ( ama küsmek yokkk olur böyle şeylerrr

ya çok utandım şimdi ben aslında zaten biliyodum hepinizin böyle çok şefkatli olduğunuzu kırılmadım valla geçti çoktan geçti.

xaracımmm sen neden yazmıyosun bidenemmm, altta fgörüyorum seni hepp okuyup kaçıyosunn. yoksa bizi beğenmiyormusunnnn :jeyyar:

hoş buldum hatta çok önceden okadar hoş buldumki hemen geldim aranıza hepinizi çok ama çok öpüyorum bu ay belirtim de yok hiç sizin belirtileriniz varmı bu ay sölesenize ne kadar zamanda belirti olurki belirtiler

teşekkür ederim ceylan
ya birde aslında buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama sabırzısım biraz gerçek yerine yazzdım ama orda cvp vercek kimse yok sanırım 2 aydır cvp yazılmamaış sorulara buraya bi yazyaım dedim inşallah cvp alırım
eşimin sperm testi sonucları aşagıdadır yorumlarsanız sevinirm
şimdiden tşkler

benim eşimde yaptırdı bilen biri yorumlarsanız sevinirim
bulunan normal deger
miktar 3 ml 2-6 ml
absitens süresi ---- ----
renk donuk beyaz donuk beyaz
görünüm opelasan opelasan
likefaksiyon süresi 20 dk <60 dk
ph 8.0 7.2- 8.0
sayı 58.000.000/ml >20.000.000/ml
total hacimde sayı 174.000.000/ ejekülatör >40.000.000/ ejekülatör

1 saat %25 ileri haraketli >%25
%30 ileri yavaş haraketli >%50
%10 yerinde haraketli
%35 haraketsiz

2 saat %15 ileri haraketli haraketli
%20 ileri yavaş haraketli >%50
%15 yerinde haraketli
%50 haraketsiz

şekil %70 normal >%30
%12 baş anomalisi <%35
%10 boyun anomalisi <%20
%8 kuyruk anomalisi <%20

lökosit 15-20 lökossit 1-2 lökosit

ceylannnn bana da bı yorumda bulunsana yaaa...adetıme 6 gun var ama ben bu gun test yaptım negetıf...testtede 7 gunluk gebelıklerde sonuc verır dıyoooo....

Canım eniyisi kan testi nerden biliyorsun 7 gün döllenmenin geçtiğini belki bebiş dün tutundun bekle biraz ..
ceylannnnnnnnnn yaa offf (((((((((
offfffffffffffflama kız zilli kaydirigubbakcemile lülülülülülü lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…