En erken hamilelik belirtileri

bu aksam anneme gıdıyorum.esımın toplantısı varda o nedeniyle...1 hafta aranızda olmaya bılırım kusupte gıttım sanmayın hıııııı....insallah guzel haberlerle gelırım..

ceylancım ben beklemeye karar verdım artık adet tarıhının gecmesı bekleyecegım...umudum var desemde nagatıfı gormek cok kotuuuuu...bakalım artık hayırlısı....

asucum doğum günün kutlu olsun.......

şimdi baktımda kırılmışsın biraz ,,,,,Ceylancım ve diğer yorum yapan arkadaşlar.....burada dert edinmeye değil dertlerimizi paylaşmaya geliyoruz.birileri diğerlerini beğenmiyor ise yazışmazlar....sorun çözülür.ceylancım kırılmışsındır eminim ama yapma güzel bir ekip kurulmuş burda herkes birbirini tanımadan hiç bir çıkar gözetmeden birbirine destek oluyor.Lütfen........problemlerin değil çözümlerin parçası olmak için buradayız.....bir umut için buradayız.....bizler gibi bebek isteyen arkadaşlar edinmek ve umutlarımızı mutluluklarımızı paylaşmak için buradayız.....Burada çocukça yorumlara çekişmelere gerek yok...ne güzel ceylan birşeyler biliyor ve paylaşıyorsa ne mutlu bize.......

bu psıkolojiiii nasıl bısey yawww....kasıklarım şiş ve agrıyo...belım aglıyooooo...goguslerım 10 gunden berı sıs....bıde üstelık aradada mıdem bulanıyoooooo.....ama bende tıkkkkkkk yokkkkkkkkkk.....hııı bıde gecen ayda 5 gun gecıktıııı...hastayım şu psıkolojımeeeeee

baya bi geç oldu ama asu doğum günün kutlu olsun canım
bende kendi derdimden kimsenin derdine ortak olamıyorum affet canım
inşallah hayırlısıyla bi bebişin olur

delikafaduldenkim o arkadaşlar bilmem ama bende bilmiş olucam galiba ceylan:))))))))))))))))))))))))))) yeni topik kuralım herşeyi çok bilip ne zaman bebekleri olacak bilemeyenler diyedelikafaduldendelikafadulden

evet geldimmmmm birazcık iş yatım....proje çizdim geldim.....herşey nekadar çabuk ilerliyor burada.....

bende sabah test yaptım ama negatif çıktı...yarın adet günüm...acaba erken mi yaptım bu testi....

çok hoşsun bu psikoloji bir sana geliyor bir bana demekki.......hiç olmazsa bir tık dimi yani

xaracımmm sen neden yazmıyosun bidenemmm, altta fgörüyorum seni hepp okuyup kaçıyosunn. yoksa bizi beğenmiyormusunnnn :jeyyar:

Canım hiç olur mu öyle şey, baylıyorum size, çok samimi ve tatlısınız. Yazamıyorum tatlım nedense elim gitmiyor, sadece okuyorum iyi haberler var mı diye. Bu arada rahim flmin iyi çıkmış tatlım gözün aydın. Allah tez zamanda sağlıklı bebişler versin. Maviş83 ve handan sizlere de çok sevindm, inşallah herşey yolunda gider ve bebeklerinize kavuşursunuz. Allah'ım bizlere ve steyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.

insallah naz erken yapmıssındırda pozıfıf cıkar....benımde 6 gun var heveslendırdınız benı yaptım amma benımde negatıffffffffff

sorma yaaaaaaa nazzz...bıde gıyorum pjamalarııı...hamıleyken uyku falan oluyomus yaaaaa...basımı yastıktan kaldırasım gelmıyodu.....bu gun negatıfı gordum yaaaa dirildim bırdennnnnnnnn

asucumm nice yıllara canımmmmmmmmm, kocaman bi zilli oldun artıkk bi bebiş yakışır kucağınaa allah yeni yaşında versin ikiz bebek sanaaa kolunda saracak yer kalmasın emiiiiiiiiiiii :))

xaracımm canımsınn öyle uzak durma sende yazzz olmuyo böylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…