En erken hamilelik belirtileri

ayyyyy ya benim koçişe sinir oldum.gerek yok çiftse hamilesin diyor sinir oldum.iğnelere başla diyor.işim cok diyor gelemem diyor.kendi başımada cesaret edemem gitmeye heyecan yaptım.

ayyyyy ya benim koçişe sinir oldum.gerek yok çiftse hamilesin diyor sinir oldum.iğnelere başla diyor.işim cok diyor gelemem diyor.kendi başımada cesaret edemem gitmeye heyecan yaptım.

maalesef erkekler çok rahatlar bu konulardaa.hazıra konmayı çok seviyorlar. sen git yaptır nolcak yaa cesaretlen birazz gitt hadiiiiiiiii bişey olmassssssssss

:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm: fisfisfisfisfisfis :mymeka:

yok canım aslında raha değil aksin bu ay cok stresliydi bu konuda.ancak kendi işimiz patron ve bayram var önumuzde elemanların parasını vermek zorunda.yarım kalan işleri bitirmek zorunda.onun için koşturuyor.

dk cım aynı belirtileri bende yaşıyorum sanki sol kasığımda top var özellikle oturduğumda oluyo bazen geçiyo ama yine oluyo sonra inş hamileyizdir canım yaa((

yok canım aslında raha değil aksin bu ay cok stresliydi bu konuda.ancak kendi işimiz patron ve bayram var önumuzde elemanların parasını vermek zorunda.yarım kalan işleri bitirmek zorunda.onun için koşturuyor.

sen git bebişimmmmmmmm, hadiiiiiiii, ne güsel ilk sen öğrenceksinn söyliceksin herkeseee hadi yaa git lütfenn ben geliim birlikte gidelim istersennkaydirigubbakcemile

bu arada evede kalan tek testid yaptım 3 dk sonra çift çizgiyı gördüm.eh tabi silik.

Konyalı arkadaşlar sizlere sesleniyorum biriniz gidin gelgitle 3.5 saaat bekle ben geliyim

ndk cım aynı belirtileri bende yaşıyorum sanki sol kasığımda top var özellikle oturduğumda oluyo bazen geçiyo ama yine oluyo sonra inş hamileyizdir canım yaa((

valla canım ben dün çatlatma iğnesi yaptırdım. gerçi ondan önce 1 yumurtam kendiliğinden atılmıştı. ben yumurtlamayla ilgili olduğunu düşünüyorummm. ama tuhaf bi durummmm otururken öyle yavaş oturuyorum kii ilk defa böyle bişey yaşıyomm. inşallah canımm inşallah hamileliktendirrrr.

sen git bebişimmmmmmmm, hadiiiiiiii, ne güsel ilk sen öğrenceksinn söyliceksin herkeseee hadi yaa git lütfenn ben geliim birlikte gidelim istersennkaydirigubbakcemile

ayyyy canım benim ya.gelde gidelim beraber.ya belki ne var buyutecek diyeceksiniz ama hamile kalması ayrı hamile kaldıktan sonrası ayrı dert.korkuyorum işte hamile değilsem hayal kırıklığı hamileysem yine aynı seyleri yasama korkusu....heyecandan önce korku var bende suan o yuzden tereddüt ediyorum.
şimid yaptırsam cıkar akşama kadar değilmi.

cıkıyorum kızlar koçiş aradı geliyormus dayanamamıs.bende gunahunı aldım bak tuh.neyse gelince hber ederim.inşallah haykırırım hamile olduğumu

canımcımm ne kadar korksanda başına geleceklerden kaçışın yokk. inanıyorum ki hamilesin ve bu sefer tosun gibi bi çocuğun olacakk. hem varsa önlemini alman gerekiyor. böyle stres yapıp zaman geçirirsen önlem alman güçleşirr. neyse durumun öğrenmen lazım. şimdi versen verirler bikaç saate kadar hadi be gülüm hadi canım hadi bitanemm. gitgel :))

ayyy ne güzel yaa bayramla birlikte geliyo bebişin içim kıpır kıpır oldu şimdi bi test daha yapasım geliyo bide içini açarım testin incelerim bi güzel ohhh tek çizgiyi görür rahatlarım :)))))))))))))) eczane kalmadı yaw dolaylarda hepsinden ikişer tane aldım :)))))))))))

Deryacım incele incele sen bir git kan testine bence yarın adet olmamda inş test yaparım pazar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…