ayyyyy ya benim koçişe sinir oldum.gerek yok çiftse hamilesin diyor sinir oldum.iğnelere başla diyor.işim cok diyor gelemem diyor.kendi başımada cesaret edemem gitmeye heyecan yaptım.
ayyyyy ya benim koçişe sinir oldum.gerek yok çiftse hamilesin diyor sinir oldum.iğnelere başla diyor.işim cok diyor gelemem diyor.kendi başımada cesaret edemem gitmeye heyecan yaptım.
canlarım bişey sorcammm. ya ben otururken karnımın içinde sol tarafta sanki bişey yukarı doğru itiliyoo. kasıklarımdan karnıma doğru bi basınç oluyo oturduğumdaa. ilk defa böyle bişey duydum bunuda mı görecektikkkafamçokkarıştı dün oldu ilk defa bugün de oluyo yumurtlamayla ilgilidir demiii???
yok canım aslında raha değil aksin bu ay cok stresliydi bu konuda.ancak kendi işimiz patron ve bayram var önumuzde elemanların parasını vermek zorunda.yarım kalan işleri bitirmek zorunda.onun için koşturuyor.
ndk cım aynı belirtileri bende yaşıyorum sanki sol kasığımda top var özellikle oturduğumda oluyo bazen geçiyo ama yine oluyo sonra inş hamileyizdir canım yaa((
sen git bebişimmmmmmmm, hadiiiiiiii, ne güsel ilk sen öğrenceksinn söyliceksin herkeseee hadi yaa git lütfenn ben geliim birlikte gidelim istersennkaydirigubbakcemile
ayyyy canım benim ya.gelde gidelim beraber.ya belki ne var buyutecek diyeceksiniz ama hamile kalması ayrı hamile kaldıktan sonrası ayrı dert.korkuyorum işte hamile değilsem hayal kırıklığı hamileysem yine aynı seyleri yasama korkusu....heyecandan önce korku var bende suan o yuzden tereddüt ediyorum.
şimid yaptırsam cıkar akşama kadar değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?