En erken hamilelik belirtileri

bencede geçmeden yapmayalım testleri.........ben yaptım gerçi içim çok acımadı negatif çıkınca deligibi ağlıyordum ilk zamanlar....artık alıştım mı ne?gerçi bu ay çok güzel rüyalar gördüm ondandır belkide hala hamile olbileceğimi düşünüyorumdur....:)))))))))))))

sorma yaaaaaaa nazzz...bıde gıyorum pjamalarııı...hamıleyken uyku falan oluyomus yaaaaa...basımı yastıktan kaldırasım gelmıyodu.....bu gun negatıfı gordum yaaaa dirildim bırdennnnnnnnn

ay sen çok tatlısın...gerçekten :1hug:

tesekkur ederım canım benımmmm...ama yok ben ikiz almayayım....cunkum bana agır gelır .zaten bı tanecık oglum var benım....bebek bebek derken bu kadarda cok olursa bakamam herhaldeeeeeeee.ALLAH hıc cocugu olmayan arkadaslarımıza nasıp etsın...kaydirigubbakcemile3

Öğretmen Öğretmenim canım benim :) (xara)
Nasılsın bak 1 gün girmiyorsun topicte aranıyorsun sen arada gir yaz durumları Yaklaşıyorda günün İnşallah hamiş olacaksın

burdayım okuyorum geçmişi.......ceylana tam olarak ne olduğunu merak ettim de.......

ya kızlar bişey sorucam ya şimdi benim değerim 87,48 çıktıya acaba ne kadarlık hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…