En erken hamilelik belirtileri

mavişim bir yerde yazıyordu ama hangi konunun içersinde yazdığını anımsayamıyorum dr.ne zaman gidiyorsun

baharcım garanti weremicem..bu ilk bekliyişim..nası bi ruh halinde olurum bilemicem..hatta şööle söliyim günüm gelince direkt kan testi yaptırmayı düşünüyorum..hiç boşa kasmıyım yoksa da diye...

haa bu arada bu ay bence kesin diilim..klasik adet öncesi iştah artışım başladı..bi de millet kasık ağrısı diyip duruyo benim yımırtalıklarımnan karnım ağrıyo..idrarda tortu da yok..akıntı artar diyo bende hiçbişe yok..göğsümün ucu bucağı hiçbiyeri de acımıyo..yok anam yok gaza getirmeyin bidaha beni..

kız belkı o iştah hamılelıktendır...bellı olmaz bu belırtılere...sen ümıdını sakın kesmeesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

kızz ceylannn 15 gunde bıraz fazla degıl mı nasıl sabredeksın...bızım gıbı sabırsızlara sole bakem...

Zuzu zapdederim o benim avucumun içinde geçen ay gaza getiren bizlerdik onu:)hatta tarihlerimizde peşpeşeydi ben kaç aydır dayanamazdım baktım psikolojimi altüst etmeye başladı beynime hüküm geçiriyorum bu ay hiç bir belirti hissetmeyeceğim.Allahın takdiri 15 ocak olsun İnşallah olmazsam Aslanlar gibi gidip kan testi yaptıracağım

birde ateş ölçme yöntemini denediğim için tahmin edebilirim

arkadaşlar teminden beri yazılarınızı okuyorum çok tatlı bir diyalog içindesiniz...hepinizi tebrik ederim.....herşeyin dostane çerçeve bulması gerçekten çok hoş...ben henüz rahatsızlığımı bile tam olarak bilmiyorum.....sanırım sonuçlarıma göre prolaktin yüksek....test sonuçlarımı yazsam bana da bilgi verirmisiniz? insülin: 13.40 prolactin: 42,19 lh: 2,05 fsh: 7,51 e2: 85,54 serbest testosteron: 2,1 dhea-s: 2370 tabi bu testler 10.11.2008 tarihinde 2 aydır tedavideyim şuan 3. ayımdayım....şimdiden teşekkür ederim....

merhabalar ben bu ateş ölçmeyi anlamdım ateş normalinden biraz yüksekse mi gebelik şüphesi oluyo düşükse mi?

arkadaslar en iyi aksamlar sızlerın olsun....ben cıkıyorum...valız hazırlamam lazım...ben gelınceye kadar hamısler artar insallh....hepınızı ayrı ayrı opuyorum...bugun benı yalnız bırzkmadınız ayrıca cok teskkur edıyorum...veda konusması gıbı olduuuuu...neyse annemın evındede arada gırmeye calısırım öptummmmmmmmm

canım benim hoşgeldin aramızaa dur bak prolaktin problemi olan patricia arkadaşımız var onu çağırayımm yardımcı olacaktır sana... geçmiş olsun canımmmmmmmmmmm:1hug:

doktorumun ilaç tedavisi de adet döneminin 5. günü sabah akşam klomen (5 gün) 11. gün kontrol 13. gün prengly (bu ay ilk defa oldum)....16. gün den itibaren duphaston sabah akşam 10 gün ve haftada 2 tane dostinex......................benim gibi bu ilaçları kullanan arkadaşlarım var mı?

hoşgeldin şekerimmm..ben bu işlerden pek anlamıyorumm..kızlaarr bi el atıwerin anrebin mesajınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…