ya kızlar bişey sorucam ya şimdi benim değerim 87,48 çıktıya acaba ne kadarlık hamileyimdir
ya hadi söz ver bu sefer kendimize değil birbirimize söz vercez o zaman tutarızben defalarca söz verdeim yapmayacağım test diye ama şimdiden diyim nafile..
haa bu arada bu ay bence kesin diilim..klasik adet öncesi iştah artışım başladı..bi de millet kasık ağrısı diyip duruyo benim yımırtalıklarımnan karnım ağrıyo..idrarda tortu da yok..akıntı artar diyo bende hiçbişe yok..göğsümün ucu bucağı hiçbiyeri de acımıyo..yok anam yok gaza getirmeyin bidaha beni..
ya hadi söz ver bu sefer kendimize değil birbirimize söz vercez o zaman tutarız
Bu ay ilk defa listede bilen biliyor adet tarhimi 15 gün ileri attım o güne kaadar test yapmayacağım :) bu ay çok rahatım hiç bişey hissetmiyorum Sen söz verklava:
Zuzu zapdederim o benim avucumun içinde geçen ay gaza getiren bizlerdik onu:)hatta tarihlerimizde peşpeşeydi
arkadaşlar teminden beri yazılarınızı okuyorum çok tatlı bir diyalog içindesiniz...hepinizi tebrik ederim.....herşeyin dostane çerçeve bulması gerçekten çok hoş...ben henüz rahatsızlığımı bile tam olarak bilmiyorum.....sanırım sonuçlarıma göre prolaktin yüksek....test sonuçlarımı yazsam bana da bilgi verirmisiniz? insülin: 13.40 prolactin: 42,19 lh: 2,05 fsh: 7,51 e2: 85,54 serbest testosteron: 2,1 dhea-s: 2370 tabi bu testler 10.11.2008 tarihinde 2 aydır tedavideyim şuan 3. ayımdayım....şimdiden teşekkür ederim....
arkadaşlar teminden beri yazılarınızı okuyorum çok tatlı bir diyalog içindesiniz...hepinizi tebrik ederim.....herşeyin dostane çerçeve bulması gerçekten çok hoş...ben henüz rahatsızlığımı bile tam olarak bilmiyorum.....sanırım sonuçlarıma göre prolaktin yüksek....test sonuçlarımı yazsam bana da bilgi verirmisiniz? insülin: 13.40 prolactin: 42,19 lh: 2,05 fsh: 7,51 e2: 85,54 serbest testosteron: 2,1 dhea-s: 2370 tabi bu testler 10.11.2008 tarihinde 2 aydır tedavideyim şuan 3. ayımdayım....şimdiden teşekkür ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?