En erken hamilelik belirtileri

1 hafta çok kıızz..gel arada:icecream:

teşekkürler zuzucum....allah hepimizin yardımcısı olsun.....bunları düşünmek bile ne büyük dertmiş...:)

saydıklarından sadece pregny vuruluyorum yumurta takibindeyim yumurtalarım istenen boyuta gelince vuruluyorum canım çatlatmak içinn. diğerlerini bilemiom maaleseff:1no2:

Hoşgeldin aramıza övgü dolu sözlerin için teşekkür ederiz ..bağımlılık yaparız hihoyyyt
hormonlarından süt salgılayan hormon yani prolactin epey yüksek çıkmış ..Bu hormon düşmeden bebek olması biraz zor :Saruboceq:inşallah otez zamanda hamile olursun

NE KAYNATIONUZ GENE KISLARkaydirigubbakcemile2 BİŞE DİCEM GEÇEN HAFTA BUGUNLERDE İÇİM KIPIR KIPIR OLMUŞTU BÖLE KANATLANIP UÇUCAM SANMIŞTIMM İNSAN Bİ ŞEKİLDE HİSEDİO DEMEKKİ , 15 OCAK GELECEK CEYLAN REGL GÖRMEYECEKKK :lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:

canım merhaba evet prolaktinin yüksekmiş. 42,19, dostineks kullanıyormusun ?
benimde 35,5 ti 2ay ilaç kullandım indi hemen. ancak ilacı bırakınca hemen fırladı yıne ve tekrar başladım. doktorunla konuşman lazım ilacı hemen benim gibi bırakmaman lazım canım. tekrar geçmiş olsun.

anreb cim büyük ihtimal düşmüştür ıkı ay oldu diyorsun. raglin ikinci günü bi baktır istersen prolactine

anreb cim büyük ihtimal düşmüştür ıkı ay oldu diyorsun. raglin ikinci günü bi baktır istersen prolactine

doktor bu ay iğneyi vurdurdu 2 tane yumurta gözüküyormuş 11 . gün kontrole gitmiştim....sence vurdurduğuna göre bir şeyler olmuş olabilir mi? teşekkür ederim bu arada....

anrab cim doktorun sana fazla ilaç takviyesi yapmış gibi geldi bana, öncelikle prolaktini düşürüp normal seviyeye getirmesi ve sonra eğer yumoşların düzgün çalışmazsa diğer ilaçları vermesi gerekiyordu. çünkü ilaç içerken hamiş kalırsan dostineksi bırakman lazım ve tekrar prolaktin yükselir ve bebiş düşer allah korusun.

Öğretmen Öğretmenim canım benim :) (xara)
Nasılsın bak 1 gün girmiyorsun topicte aranıyorsun sen arada gir yaz durumları Yaklaşıyorda günün İnşallah hamiş olacaksın

Canım yaaa sen süpersin, görmesemde seni çok sevdim, Allah güzel gönlüne versin canım. İnşallah sende, bende hepimizde hamiş oluruz tez zamanda.

Ceylanla peş peşe hamile kalcanız kız inşallahhhhh patrica aynı tarihleriniz ndk senin ne zaman kuşum

canım benim 16 aralıkta başladıı 20sinde film çektirdimm hala ara ara kanamam varr az önce baktım yine gelmişş :s bitmesi lazımdı çoktan geçmiyoo filmden sonra olurmuş ara ara... belli değil yani tarihimm herşey birbirine girdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…