arkadaslar en iyi aksamlar sızlerın olsun....ben cıkıyorum...valız hazırlamam lazım...ben gelınceye kadar hamısler artar insallh....hepınızı ayrı ayrı opuyorum...bugun benı yalnız bırzkmadınız ayrıca cok teskkur edıyorum...veda konusması gıbı olduuuuu...neyse annemın evındede arada gırmeye calısırım öptummmmmmmmm
doktorumun ilaç tedavisi de adet döneminin 5. günü sabah akşam klomen (5 gün) 11. gün kontrol 13. gün prengly (bu ay ilk defa oldum)....16. gün den itibaren duphaston sabah akşam 10 gün ve haftada 2 tane dostinex......................benim gibi bu ilaçları kullanan arkadaşlarım var mı?
arkadaşlar teminden beri yazılarınızı okuyorum çok tatlı bir diyalog içindesiniz...hepinizi tebrik ederim.....herşeyin dostane çerçeve bulması gerçekten çok hoş...ben henüz rahatsızlığımı bile tam olarak bilmiyorum.....sanırım sonuçlarıma göre prolaktin yüksek....test sonuçlarımı yazsam bana da bilgi verirmisiniz? insülin: 13.40 prolactin: 42,19 lh: 2,05 fsh: 7,51 e2: 85,54 serbest testosteron: 2,1 dhea-s: 2370 tabi bu testler 10.11.2008 tarihinde 2 aydır tedavideyim şuan 3. ayımdayım....şimdiden teşekkür ederim....
arkadaşlar teminden beri yazılarınızı okuyorum çok tatlı bir diyalog içindesiniz...hepinizi tebrik ederim.....herşeyin dostane çerçeve bulması gerçekten çok hoş...ben henüz rahatsızlığımı bile tam olarak bilmiyorum.....sanırım sonuçlarıma göre prolaktin yüksek....test sonuçlarımı yazsam bana da bilgi verirmisiniz? insülin: 13.40 prolactin: 42,19 lh: 2,05 fsh: 7,51 e2: 85,54 serbest testosteron: 2,1 dhea-s: 2370 tabi bu testler 10.11.2008 tarihinde 2 aydır tedavideyim şuan 3. ayımdayım....şimdiden teşekkür ederim....
merhabalar ben bu ateş ölçmeyi anlamdım ateş normalinden biraz yüksekse mi gebelik şüphesi oluyo düşükse mi?
Patrica adet tarihin ne zaman canım
anreb cim büyük ihtimal düşmüştür ıkı ay oldu diyorsun. raglin ikinci günü bi baktır istersen prolactine
Öğretmen Öğretmenim canım benim :) (xara)
Nasılsın bak 1 gün girmiyorsun topicte aranıyorsun sen arada gir yaz durumları Yaklaşıyorda günün İnşallah hamiş olacaksın
Ceylanla peş peşe hamile kalcanız kız inşallahhhhh patrica aynı tarihleriniz ndk senin ne zaman kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?