En erken hamilelik belirtileri

doktor bu ay iğneyi vurdurdu 2 tane yumurta gözüküyormuş 11 . gün kontrole gitmiştim....sence vurdurduğuna göre bir şeyler olmuş olabilir mi? teşekkür ederim bu arada....

canımm yumurtan oluştuğuna göre insallah bişeyler olmustur ama dediğim gibi, hamiş kalsan bile prolaktin eger üşmemişse çocuğu düşürüyor. umuyorum düşmüş ve sabitlenmiştir. çünkü bazı bünyeler çok inatçı oluyor. düşeceği yerde geri çıkıyor. doktorun tekrar prolaktini kontol etmeden iğne vurmakla yanlış yapmış bence , valla ne diyim canım. iyi düşünmek lazım. umarım sağlıklı bi şekilde kalır ve sürdürür bünyen.

patricia canım ben ilaçlarımı......klomen adetin 5. günü başlıyor sabah akşam 5 gün kullanıyorum 11 . gün kontrole gittim 2 yumurta görüldü ve 13. gün iğneyi oldum....şimdi yumurtlama dönemindeyim...duphostona başladım 16. günden 26 güne kadar sabah akşam birde dostinex haftada 2 tane kullanıyorum...bana göre tek zararlı dostinex hamilelik durumu varsa tabi....diymi canımmmm

Canım yaaa sen süpersin, görmesemde seni çok sevdim, Allah güzel gönlüne versin canım. İnşallah sende, bende hepimizde hamiş oluruz tez zamanda.

:asigim: İnşallah kalacağız zincirin halkaları çözülmeye başladı en yakın sensin hadi güzelim tez zamanda senden bekliyoruz:1hug:

Rahim filminde güzel odu inş 2009 hepimize ugurlu kısmetli gelecek kızlar , o zaman ndk sen gün aşırı ilişkiye devam etcen yumurtlama zamanı karışır heralde allahım bu ay sizlerede verecek inşallah umutsuzluk yok meleklerimiz birer birer yola çıkıolar:))

ben 2 aydır bir şeyler biliyorum bu siteyi allahtan buldum ki sizin gibi insanlarla en azından paylaşayım dedim sağolsun ndk da hemen seni çağırdı çok mutlu oldum çok bilmiyorum ama merak ediyorum daha hastalığımın ne olduğunu bile bilmiyorum yazmamın nedeni de belki benim gibi vardır da birbirimize yardımcı olabiliriz diye şimdiden teşekkürler

aynen öyle canım hamişlik olursa

handancımm ben adetimin 2. günü kontrole gitmiştimm. ogün bissürü çatlamaya hazır yumurtalarım vardı belkide yumurtlama dönemimi regliyken geçirdim:çok üzgünüm:

Ndk canım yumurta mumurta takılma kuşum sen gün aşırı çalış rabbim denk getirir inşallah bak ben yumurtlamadıgımı sandıgım hafta kalmışım allahın işi hiç belli olmuo sen inancını kaybetme hep dua et hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişim die allahım ne zaman dogru zamansa o zaman verir inşallahhhhhhhhh

Kızlar prolaktin kafanıza hiç takmayın, bence psikolojiyle çok ilişkili onun inip çıkması. Benim yaptırdığım bir testte (adetin 3. günü)40 çıkmıştı, adetin 12. günü yaptırdığım testte 15 çıktı, 21. gündeki testte de 32 çıktı. Doktorum bu hormonun gün içinde bile değişiklik gösterebileceğini, göğüslerin, göğüs uçlarının uyarılmasıyla da yükselebileceğini söyledi. İlaca gerek görmedi, yumurtlamanızı engellemedği sürece sorun yok bence (çünkü o ay benim kaliteli bir yumurtam oluşmuştu) ama yumurtladığınızdan da emin olmalısınız (ateş ölçmeyi öneririm). Gerçi benim prolaktin şu an ne durumda bilmiyorum, ama kafaya hiç takmıyorum onu. Bir de hayıt tohumu deneyebilirsiniz hormonları dengelemek için.

teşekkür ederim handancım hep beraber inşallah bu saatten sonra mutluluklar yaşarız ne diyelim allah büyük.....

Canım benim katılıyorum stres herşeyin düşmanı lütfen arkadaşlarım,hormonlarınızı sevinkaydirigubbakcemile3
Ateş ölçme yöntemi yumurtlama dönemini cidden kaçırmamak için en iyi yöntem..:1hug:

katılıyorum sana, ben bu ay dostinexle birlikte hayıt suyu kullanıyorum ama genelde yumurtaları bozuyor bu lanet hormon ama canım benim doktor reglin sadece 2 ve 3. günleri yapıyor prolakti testini. diğer günler kesinlikle yapılmıyor. evet sinirine göre yükselip alçalıyor, o yuzden sabahın köründe daha hiç birşey yaşamamışken yaptırmalısın testini:))) ve kafana takmıcaksın benim pro fazla diye delikafadulden
mesela ben eşimi tehtit ediyorum baaaaa sinirlendirdin yine fırladı proooo diye kötükedihüso

kızlar ben bu ay hem ateş takibi , hem ovulasyon testi, hem akıntı kıvamı, hemde dostinex ve hayıt kullanıyorum. e tutmazsa atacam kendimi camdan aşağı haberiniz olsun heueheuheueheuh

Suzancım hoşgeldin tatlı hamişimiz nasılsınız bakıyım...Taze fasulye nasıl:)))))
hamişlerimiz var topicte

Haa bu arada bu bahsettiğim aydan 1 önceki ay ve ondan da 1 önceki ayda da normal çıkmıştı (adetin 3. günü), takmayın, boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…