doktor bu ay iğneyi vurdurdu 2 tane yumurta gözüküyormuş 11 . gün kontrole gitmiştim....sence vurdurduğuna göre bir şeyler olmuş olabilir mi? teşekkür ederim bu arada....
Canım yaaa sen süpersin, görmesemde seni çok sevdim, Allah güzel gönlüne versin canım. İnşallah sende, bende hepimizde hamiş oluruz tez zamanda.
patricia canım ben ilaçlarımı......klomen adetin 5. günü başlıyor sabah akşam 5 gün kullanıyorum 11 . gün kontrole gittim 2 yumurta görüldü ve 13. gün iğneyi oldum....şimdi yumurtlama dönemindeyim...duphostona başladım 16. günden 26 güne kadar sabah akşam birde dostinex haftada 2 tane kullanıyorum...bana göre tek zararlı dostinex hamilelik durumu varsa tabi....diymi canımmmm
Rahim filminde güzel odu inş 2009 hepimize ugurlu kısmetli gelecek kızlar , o zaman ndk sen gün aşırı ilişkiye devam etcen yumurtlama zamanı karışır heralde allahım bu ay sizlerede verecek inşallah umutsuzluk yok meleklerimiz birer birer yola çıkıolar:))
Kızlar prolaktin kafanıza hiç takmayın, bence psikolojiyle çok ilişkili onun inip çıkması. Benim yaptırdığım bir testte (adetin 3. günü)40 çıkmıştı, adetin 12. günü yaptırdığım testte 15 çıktı, 21. gündeki testte de 32 çıktı. Doktorum bu hormonun gün içinde bile değişiklik gösterebileceğini, göğüslerin, göğüs uçlarının uyarılmasıyla da yükselebileceğini söyledi. İlaca gerek görmedi, yumurtlamanızı engellemedği sürece sorun yok bence (çünkü o ay benim kaliteli bir yumurtam oluşmuştu) ama yumurtladığınızdan da emin olmalısınız (ateş ölçmeyi öneririm). Gerçi benim prolaktin şu an ne durumda bilmiyorum, ama kafaya hiç takmıyorum onu. Bir de hayıt tohumu deneyebilirsiniz hormonları dengelemek için.
Kızlar prolaktin kafanıza hiç takmayın, bence psikolojiyle çok ilişkili onun inip çıkması. Benim yaptırdığım bir testte (adetin 3. günü)40 çıkmıştı, adetin 12. günü yaptırdığım testte 15 çıktı, 21. gündeki testte de 32 çıktı. Doktorum bu hormonun gün içinde bile değişiklik gösterebileceğini, göğüslerin, göğüs uçlarının uyarılmasıyla da yükselebileceğini söyledi. İlaca gerek görmedi, yumurtlamanızı engellemedği sürece sorun yok bence (çünkü o ay benim kaliteli bir yumurtam oluşmuştu) ama yumurtladığınızdan da emin olmalısınız (ateş ölçmeyi öneririm). Gerçi benim prolaktin şu an ne durumda bilmiyorum, ama kafaya hiç takmıyorum onu. Bir de hayıt tohumu deneyebilirsiniz hormonları dengelemek için.
kızlar ben bu ay hem ateş takibi , hem ovulasyon testi, hem akıntı kıvamı, hemde dostinex ve hayıt kullanıyorum. e tutmazsa atacam kendimi camdan aşağı haberiniz olsun heueheuheueheuh
çok güzel ya SİNİRLENDİRDİN YİNE FIRLADI PRO........................:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?