En erken hamilelik belirtileri

Suzancım hoşgeldin tatlı hamişimiz nasılsınız bakıyım...Taze fasulye nasıl:)))))
hamişlerimiz var topicte

merhaba canım.sen nasılsın ceylancım.benim net gidip geliyor burada fırtına var ondan kaynaklanıyor galiba.
handancım ve mavişcim kutlarım.Allah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
bu arada dün hastaneye gittim sonunda ikili tarama sonucumu aldım.herşey normal çıktı.bugün yün aldım ama ne öreceğime karar veremedim.zaten ördüklerimi gelecek kış giyebilecek bebeğim.

onlar bizden daha panik zaten ....biraz bizden çeksinler.... bende yapacam artık hadi bakalım... çok hoşuma gitti...:)

Kütahya'da da kar var.Yakınız ya fırtına estiriyoruz size doğru yaztatilinde ordaydık o sıcak neydi kuzum kafamçokkarıştı
hihoyyytçok sevindim herşeyin normal olmasına bak çok güzel örnekler var el emekleri bölümünde girip bir incele istersen sositososito:asigim:

ben kendim kafadan modeller yapmak istiyorum.o nedenle karar veremedim.biz burada yazın yanıyoruz.bu yaz bebekle naparız bilemem artık.

suzancımm taramaları atlattığına sevindimmm şimdi bebişini beklemek kaldı sadeceee. dualarında unutma bisi dee...

Suzancım saol bitanem hadi anlat bana napmam lasım şimdi hemen doktora gideyim demi sen hamiş kaldıktan sonramı gittin doktora test yaptılarmı hemen

sizleri unuturmuyum canım.dualarım hep sizlere.ocağın ilk haftasındada gösterirse bebişimiz cinsiyetini öğreniriz herhalde.bende kan uyuşmazlığı olduğu için bu tarama sonucunu beklerken çok strese giriyorum.Allaha şükür şuan için bir problem yok.İnşallah hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız canlarım benim.

suzancım hadi gözün aydın..sewindim bi problem olmadığına..ay ne güzell bi kaç hafta sonra cinsiyetini de öğreniceksin:dance:

Suzancım saol bitanem hadi anlat bana napmam lasım şimdi hemen doktora gideyim demi sen hamiş kaldıktan sonramı gittin doktora test yaptılarmı hemen

canım ben pazartesi öğrendim hamile olduğumu salı günüde dra gitmiştim.ama benim değerim çok yüksekti.4,5 haftalık hamileydim.erkenden dra gitmenin faydasını gördüm.çünkü rahimiçindeki kanama farkedildi ve önlemimizi aldık.bana sorarsan git derim bir problem varsa(İnşallah yoktur)erkenden öğrenmiş olursunuz.hemde ilaçlarına hemen başlamış olursun

suzannn naber kızzzzzzzzzzzzzzz, valla her ........................... yiyişimde seni anıyorum. kulakların çınlayınca bilki ben konuşuyorum :)))))))) canım hadi bakalım cinsiyetine az kaldı heee. kız bizede sur bira elini yaaaaa biz kazık çaktık kaldık böyle anacımmm

Degerin kaç çıkmıştı senin canım benim 47,75 çıktı ama erken gitmek faydalı olur dogru sölüosun çok saol canım ya napcamı şaşırdım yarın doktor araştırması yapım öle şaşkınım ki adapte olamıyorum ya

sohbetlere sürekli dahil olamıyorum fakat burda kimsenin bi başkasına çok bilmiş falan demeye hakkı yok..o yüzden sırf senin için böle bişe diyn varsa umursama boşver..dediğim gibi sürekli sohbetlere eşlik edemesemde takip halindeyim ve kim ne durumda az çok öğrendim..sonuçta hepimiz bebeğimiz olsun diye sabırsızlanıyoruz ve bekliyoruz..lütfen başka şekilde üzmeyelim birbirimizi..

941,8 çıkmıştı handancım.patricia kız ne yiyorsun yazsana.benim kolay kolay canım çekmiyor.çekersede kocamı ararım alsın.

kızlarrrr bana da bir yardım lütfen yaaaaa sordum sordum kaynadım arada gittim. kafam karıştı. şimdi ben daha önce 23 eylül-20 ekim-18 kasım da regl oldum ama bu ay "psikolojik sanırım" 23 aralıkta oldum.şimdikkk bidahaki ay kaçında olcam? yumurtlama tarihim ne zaman olucak? çözemedim ya yardım nolurrrr

YA SUZANCIM BENDE SORAYIM BARİ BENİMDE 87,48 ÇIKTI DEĞERİM KESEYİ KAÇINCI HAFTADA GÖRÜYOZ KALP ATIŞINIDA HANGİ HAFTAda duyuyoz

941,8 çıkmıştı handancım.patricia kız ne yiyorsun yazsana.benim kolay kolay canım çekmiyor.çekersede kocamı ararım alsın.

kız çiğköfteeeeeee muhabbetlerimizi unuttun galiba. burda hepinizi komaya sokmuştum çiğköfteeee diye -tatlicadiarzu-

canım bu ceylan arkadaşımızın alanına giriyor ama büyük ihtimal poliçe kesiyordur şimdi. işi bıtsın mutlaka cevap verir. ama ben onun için bilgi alayım senden. sen kaç günde bir oluyorsun regl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…