Haa bu arada bu bahsettiğim aydan 1 önceki ay ve ondan da 1 önceki ayda da normal çıkmıştı (adetin 3. günü), takmayın, boşverin.
Suzancım hoşgeldin tatlı hamişimiz nasılsınız bakıyım...Taze fasulye nasıl:)))))
hamişlerimiz var topicte
merhaba canım.sen nasılsın ceylancım.benim net gidip geliyor burada fırtına var ondan kaynaklanıyor galiba.
handancım ve mavişcim kutlarım.Allah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
bu arada dün hastaneye gittim sonunda ikili tarama sonucumu aldım.herşey normal çıktı.bugün yün aldım ama ne öreceğime karar veremedim.zaten ördüklerimi gelecek kış giyebilecek bebeğim.
Kütahya'da da kar var.Yakınız ya fırtına estiriyoruz size doğru yaztatilinde ordaydık o sıcak neydi kuzum kafamçokkarıştı
hihoyyytçok sevindim herşeyin normal olmasına bak çok güzel örnekler var el emekleri bölümünde girip bir incele istersen sositososito:asigim:
Suzancım saol bitanem hadi anlat bana napmam lasım şimdi hemen doktora gideyim demi sen hamiş kaldıktan sonramı gittin doktora test yaptılarmı hemen
kIZLAR MERHABALAR DÜN AKŞAMKİ İLETİLERİ GÖRDÜM Kİ BENİM HAKKIMDA ÇOK BİLMİŞ FİLAN DENİLMİŞ BEN HERŞEKİLDE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRKEN LİSTEYİ YAZARKEN GÖRDÜKÇE İLETİLERİ EKLİYORUM KİMİSİ DEFALARCA DEDİĞİNDE GÖRDÜM İŞLERDEN DOLAYI DEVAMLI SAYFALARI TAKİP ETMEM MÜMKÜN DEĞİL
NEYSE BUNDAN SONRA LİSTEYİ GÜNCELLEMEYECEĞİM LİSTEYİ GÜNCELLEYEBİLİRSİNİZ BEN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORDUM ..
HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM ..
941,8 çıkmıştı handancım.patricia kız ne yiyorsun yazsana.benim kolay kolay canım çekmiyor.çekersede kocamı ararım alsın.
kızlarrrr bana da bir yardım lütfen yaaaaa sordum sordum kaynadım arada gittim. kafam karıştı. şimdi ben daha önce 23 eylül-20 ekim-18 kasım da regl oldum ama bu ay "psikolojik sanırım" 23 aralıkta oldum.şimdikkk bidahaki ay kaçında olcam? yumurtlama tarihim ne zaman olucak? çözemedim ya yardım nolurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?