En erken hamilelik belirtileri

YA SUZANCIM BENDE SORAYIM BARİ BENİMDE 87,48 ÇIKTI DEĞERİM KESEYİ KAÇINCI HAFTADA GÖRÜYOZ KALP ATIŞINIDA HANGİ HAFTAda duyuyoz

canım 4-4,5 haftalık olduğu zaman keseyi görebiliyoruz kalp atışları ise 6-7 haftalık olduğu zaman görebiliyorsun.

acaba ben kaç haftalık hamileyim yaa 2 hafta olmuşmudur acaba? adetimden hesaplattırdım bilgisayardaki hesaplamalara göre 4 hafta diyo anlamadımki şimdi gitsem keseyi görürmüyüm

selaaam ben geldim......suzancım herşeyin iyi olduğuna çok sevindim.....ben daha iki günlük katılımcıyım yani tanışmadık daha...:))))))))))

Yaa nie o kadar bekliosun canım ama sen ilaç kullanıosun doktor kontrolündesin tabi benim hemen gitmem lasım folic asit felan almam lasım galiba

hesaplayıcılara göre muhtemel adetin 24 ocak..5ile 10 ocak arası çalışmalar hız kazansınnkaydirigubbakcemile2

Oooo ne kadar yüksek çıkmış canım senin ya regl bayagı geçikmiş olmalı vay be

canım benim adetim 1 gün gecikince test yaptım çıktı.benim hamilelik erken döllenme olduğu için yüksekti.
patriciacım yanlış kişinin kulaklarını çınlatıyorsun kız.çiğköfte diye sızlanan tubaciktı.benim eşim ben istediğimde çiğ köfte yapıyor zaten.

canım bu ceylan arkadaşımızın alanına giriyor ama büyük ihtimal poliçe kesiyordur şimdi. işi bıtsın mutlaka cevap verir. ama ben onun için bilgi alayım senden. sen kaç günde bir oluyorsun regl?

canım teşekkür ederim ilgilendiğin için. tamam ben ceylanı bekliyim bide.işte normalde düzenli oluyo 2-3 gün geriye atıyo ama bu ay şaştı beni de şaşırttı :çok üzgünüm:

Yok nazcım almadım daha yarın araştırmalara telefonlara başlıyorum inşallah bu cumartesi gderim kesin anlatırım size:) ayy anne deeme kız bi tuhaf oluom göslerim doluo

Kısmaviş nebilim herkes folicasit dio nette bakıom hamiş kalmadan önce kullanılması lazım felan dio sende doktora gidiosun die kullanıosundur dedim , ben cumartesi giderim inşallah kız bekleme o kadar sende git bence canım

kız maviiş hayırlı olsun canım bebişin allah bizlerede versin insallah allah analı babalı büyütsün belirtilerini paylastınmı sonsoyfayı okuyunca dayanamayıp atlaıdım hemen ayyyyyyyyy cok mutlu oldum ya hayırlı olsuuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…