En erken hamilelik belirtileri

saol canım allah isteyen herkese nasip etsin bütün herşeyi ayrıntılarıyla geçmiş sayfalarda anlattım canım

folit asit ney ya ne için kullanılır neye yarar:)))))))))))))

canım folikasit dünde söledim bebeğin omurilik gelişimi için çok önemli gebelikten önceki 3 ayda kullanılmasını öneriyo doktorlar yani sende biranönce başla derim ben 2 aydır kullanıyorum günde 3 tane folicplus içiyorum

zuzum üşenmemiş hesaplamış :)))))))))))))

hihoyyyt hihoyyyt

ben 20 gündür folic plus kullanıyorum canım..hamişş oluncaya kadar kullanmanı öneriyorum dedi doktor...

5 ile 10 ocak tamam şekerim tuttum aklımda . aaaa eşimin doğumgünü 5 ocak. inşallah tutar :dance:

inşallah...:)adetin biter bitmez gün aşırı çalış..ama özellikle o günleri boş geçirmemeye çalış..wee bebek fikrini düşünme,normal akışında dewam ettir hayatını..ben bilmem,söyliyenlerin yalancısıyımmkaydirigubbakcemile3

maviş handan folic asit alın bence......doktor bana hamile kalmayı düşünüyorum deyince verdi hemen....bebğin omiriliğinin gelişmesi için gerekli....yeşil yapraklı sebzelerde de var roka gibi mesela....

tamam canım öle yapıcam ayaklarıda havaya dikip belime de bi yastık koydummu olur inşallahhh

RÜZGAR YAĞMURRRR
tam olarak hesaplayıcıya göre 16.12.2008 adet göreceksin peki görmedinmi anlamadım

kıslar bişey sorucam adetten sonra günaşırı çalış diyosunuzya yumurlama günlerindedemi günaşırı çalışcaz yoksa o günlerde hergünmü

kızlar günde 1 tane tamamda kafanıza göre kulaktan dolma dozajını kaçırmayın folicasit kullanırken.ben bile günde 2 tane alıyorum.bazıları 3 tane bazılarıda 1 tane alıyor.mutlaka drunuza danışın.kişiye göre değişiyor dozajı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…