5 ile 10 ocak tamam şekerim tuttum aklımda . aaaa eşimin doğumgünü 5 ocak. inşallah tutar :dance:
hadi kız iyisin eşinin dogum gününde verirsin bi hediye:jeyyar:
kız maviiş hayırlı olsun canım bebişin allah bizlerede versin insallah allah analı babalı büyütsün belirtilerini paylastınmı sonsoyfayı okuyunca dayanamayıp atlaıdım hemen ayyyyyyyyy cok mutlu oldum ya hayırlı olsuuunnn
ruzgaryağmur söyledim ceylana gelecekmiş birazdan canım
folit asit ney ya ne için kullanılır neye yarar:)))))))))))))
zuzum üşenmemiş hesaplamış :)))))))))))))
ben 20 gündür folic plus kullanıyorum canım..hamişş oluncaya kadar kullanmanı öneriyorum dedi doktor...Kısmaviş nebilim herkes folicasit dio nette bakıom hamiş kalmadan önce kullanılması lazım felan dio sende doktora gidiosun die kullanıosundur dedim , ben cumartesi giderim inşallah kız bekleme o kadar sende git bence canım
5 ile 10 ocak tamam şekerim tuttum aklımda . aaaa eşimin doğumgünü 5 ocak. inşallah tutar :dance:
hihoyyyt hihoyyyt
ben 20 gündür folic plus kullanıyorum canım..hamişş oluncaya kadar kullanmanı öneriyorum dedi doktor...
inşallah...:)adetin biter bitmez gün aşırı çalış..ama özellikle o günleri boş geçirmemeye çalış..wee bebek fikrini düşünme,normal akışında dewam ettir hayatını..ben bilmem,söyliyenlerin yalancısıyımmkaydirigubbakcemile3
RÜZGAR YAĞMURRRR
tam olarak hesaplayıcıya göre 16.12.2008 adet göreceksin peki görmedinmi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?