En erken hamilelik belirtileri

RÜZGAR YAĞMURRRR
tam olarak hesaplayıcıya göre 16.12.2008 adet göreceksin peki görmedinmi anlamadım

canımcım 16 aralıkta olmadım işte. atladı hatta hamile sandım test yaptım 23 aralıkta oldum sonra. bugün 2.gün. ocakta ne zaman olurum ben? 5-10 ocak mı yumurtlama tarihim? bende baktım hesaplayıcı öle diyo. ama 1 hafta geç kaldı ya hesap şaştı

kizlar merhaba cok sevindim hamile arkadaslar mavis ve handan saglikli bebisler nasip etsin allah insallah.bu arada ben 5ay once hamile kalmak icin doktoruma gittim muayene oldum bir sorun yok simdilik ama olmadi daha o ayri.malum kafaya takma muhabbeti.ama ben 5aydir folik asit iciyprum ve doktor hamile kalsanda doguma kadar iciceksin dedi. Bence hemen baslayin cunku hamile kalinca dahada bi eksiliyomus onceden guclendirmek icin bu arkadaslar

Baharcım adtten sonra hep günaşırı davam et canım yumurtlama erken yada geç olaiblio sen gün aşırı devam et inş olur bitanem

semiramis hoşgeldinn

ndk alemsin anladım ben seni:)))

Baharcım sen hep günaşırı dene hergün olmas sperm kalitesi düşüo 48 saat beklesi lazımmış spermlerin o yüzden hep günaşırı

Bu ay aynı durum bende var psikolojik sanırım sen normal adet döngünü bir dermisin bana başka bir hesaplayıcıdan diyim sana çünkü birkere şaşma etkilemezmiş yumurtlamanı

kizlar benim bir arkadasim doktora gidip hesaplatmis yumurtlama gunu adetinin 6.gunuymus kizcagiz daha adetliyken beraber oluyo kocasiyla bebek icin herseye katlaniliyo iste allahim gor herkesi yarabbim tez vakitte bizlerede yasat bu mutlulugu

tamamda hani özel geceye kadar günaşırı olcak ya hani o özel günler 3-4 gün sürüyoya hani o günlerde hergünmü yoksa yine günaşırımı

arkadasım gun asırı yapılmasının nedenı kalıtelı ve yogun sperm olması.. anlarsın ıste:jeyyar: 14 gecede senın yumurtlamanın en cok oldugu gece. yıne gun asırı yap ama o 14. geceye denk getır işte:hooray:

semiramis meraba canım banada kimse selam vermedi bak giderim haaaaaaaaaaaaaa ((((((((((((((((((((((

aaa kıyamam sana ben butun kıslar adına kocaman selam vereyım o zaman:1hug: gece ne cok fıskos yapmışsınız ben erkenden yattım uyudum. ama coook yorulmuştum:jeyyar: sızıde kıskanmadım degıl haaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…