- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
RÜZGAR YAĞMURRRR
tam olarak hesaplayıcıya göre 16.12.2008 adet göreceksin peki görmedinmi anlamadım
baharcan adet gununden basla saymaya 14.gecesı ozel gece:asigim:işte o gece ooo gece
sagol handan sende olmasan bana selam vern olmıycak vallahı:dilcikar::dilcikar: senağlama
canımcım 16 aralıkta olmadım işte. atladı hatta hamile sandım test yaptım 23 aralıkta oldum sonra. bugün 2.gün. ocakta ne zaman olurum ben? 5-10 ocak mı yumurtlama tarihim? bende baktım hesaplayıcı öle diyo. ama 1 hafta geç kaldı ya hesap şaştı
Bu ay aynı durum bende var psikolojik sanırım sen normal adet döngünü bir dermisin bana başka bir hesaplayıcıdan diyim sana çünkü birkere şaşma etkilemezmiş yumurtlamanı
Baharcım sen hep günaşırı dene hergün olmas sperm kalitesi düşüo 48 saat beklesi lazımmış spermlerin o yüzden hep günaşırı
tamamda hani özel geceye kadar günaşırı olcak ya hani o özel günler 3-4 gün sürüyoya hani o günlerde hergünmü yoksa yine günaşırımı
semiramis meraba canım banada kimse selam vermedi bak giderim haaaaaaaaaaaaaa((((((((((((((((((((((
arkadasım gun asırı yapılmasının nedenı kalıtelı ve yogun sperm olması.. anlarsın ıste:jeyyar: 14 gecede senın yumurtlamanın en cok oldugu gece. yıne gun asırı yap ama o 14. geceye denk getır işte:hooray:
semiramis meraba canım banada kimse selam vermedi bak giderim haaaaaaaaaaaaaa((((((((((((((((((((((
tamam yazıyorum canım.
23 eylül
20 ekim
18 kasım
23 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?