En erken hamilelik belirtileri

tamam yazıyorum canım.

23 eylül

20 ekim

18 kasım

23 aralık

selam canım cok normal seninki yılda 2 defa adet düüzeni sasarmıs 30dan 30 a olumus
yani bende aynen böyle olmustum 2 ay sonra 3 ay 1. adet günüme gelmişti cok normal senin yumurtlama tarıhin değişmez bi sonraki adetin ocagın 24 olucak
calısmalar iseeee:jeyyar: ocagın 5 i ve 10 arası canım

kizlar benim bir arkadasim doktora gidip hesaplatmis yumurtlama gunu adetinin 6.gunuymus kizcagiz daha adetliyken beraber oluyo kocasiyla bebek icin herseye katlaniliyo iste allahim gor herkesi yarabbim tez vakitte bizlerede yasat bu mutlulugu

kız arkadasım rabbım boyle bı mutlulugu haram kılınmıs gunde verırmı hıç muhakkak bı yalnıs anlasılma vardır....

selam canım çok saolun cevaladığınız için ama kafam karıştı 5-10 ocak dedin sen, 9-16 ocak dedi ceylan saolsun, habire çalışcaz galiba kafam iyice karıştı ya napim ben şimdi..ikisinide deneyim demi üzmiyim sizi.

baharcım saol canım folit asit iç demissin ilgilenmissin:jeyyar:

kız seramis saol caney kaydirigubbakcemile5
dün epey geyik yaptık :jeyyar:

canım benim sen o zamanlarda gir ben almanca bir siteden baktım hemde hesaplayıcısı doğru çıkıyormuş 30 gün döngüne göre baktım benim bildiğim bu kadar
sevgilerimle..

Son düzenleme:
yawrukuşlar ben kaçarrrr...hepinisi öptümm...yarın görüşürüüzz

kırma bizi yap yap :jeyyar:
bide canım akan sıvılarıda takip et bukadar zorlanıyosan yummurtlama zamanında akan sıvı beyaz sey daha koyu oluyo yapıskan gibi oluyo sünüyo tamam mı dikkate al sengözlerimebaksanab

öle olunca yumurtlama zamanımmı olmuş oluyo? saol canımm

rüzgayağmur....yumurtlamanı hissedebilirsin.yumurtalıklarında hafif bir sızı olu...adet önce belirtilerin birazcık azı gibi....ateşin yükselir.ilk zamanlar menepoza giriyorum sanmıştım ben:))))

rüzgayağmur....yumurtlamanı hissedebilirsin.yumurtalıklarında hafif bir sızı olu...adet önce belirtilerin birazcık azı gibi....ateşin yükselir.ilk zamanlar menepoza giriyorum sanmıştım ben:))))

valla canım hesap öle şaştı benim psikoloji öle bi karıştıki hiçbişi hissedemem diye korkuyorum böle saldım çayıra mevlam kayırada olmasın diye uğraşıyorum işte kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…