tamam yazıyorum canım.
23 eylül
20 ekim
18 kasım
23 aralık
canım muhtemelen 09 ocak gibi yumurtlama yani riskli dönemin başlıyor 15 ocak yumurtalama günün olacak :1hug:
kizlar benim bir arkadasim doktora gidip hesaplatmis yumurtlama gunu adetinin 6.gunuymus kizcagiz daha adetliyken beraber oluyo kocasiyla bebek icin herseye katlaniliyo iste allahim gor herkesi yarabbim tez vakitte bizlerede yasat bu mutlulugu
selam canım cok normal seninki yılda 2 defa adet düüzeni sasarmıs 30dan 30 a olumus
yani bende aynen böyle olmustum 2 ay sonra 3 ay 1. adet günüme gelmişti cok normal senin yumurtlama tarıhin değişmez bi sonraki adetin ocagın 24 olucak
calısmalar iseeee:jeyyar: ocagın 5 i ve 10 arası canım
aaa kıyamam sana ben butun kıslar adına kocaman selam vereyım o zaman:1hug: gece ne cok fıskos yapmışsınız ben erkenden yattım uyudum. ama coook yorulmuştum:jeyyar: sızıde kıskanmadım degıl haaa:çok üzgünüm:
rüzgaryağmurcum sen 09-15ocak arası sıkı bir kampa gir ..
canım benim sen o zamanlarda gir ben almanca bir siteden baktım hemde hesaplayıcısı doğru çıkıyormuş 30 gün döngüne göre baktım benim bildiğim bu kadar
sevgilerimle..
kırma bizi yap yap :jeyyar:selam canım çok saolun cevaladığınız için ama kafam karıştı 5-10 ocak dedin sen, 9-16 ocak dedi ceylan saolsun, habire çalışcaz galiba kafam iyice karıştı ya napim ben şimdi..ikisinide deneyim demi üzmiyim sizi.
kırma bizi yap yap :jeyyar:
bide canım akan sıvılarıda takip et bukadar zorlanıyosan yummurtlama zamanında akan sıvı beyaz sey daha koyu oluyo yapıskan gibi oluyo sünüyo tamam mı dikkate al sengözlerimebaksanab
yeni gelenlere hoşgeldiniz diyim bende :)
rüzgayağmur....yumurtlamanı hissedebilirsin.yumurtalıklarında hafif bir sızı olu...adet önce belirtilerin birazcık azı gibi....ateşin yükselir.ilk zamanlar menepoza giriyorum sanmıştım ben:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?