En erken hamilelik belirtileri

ara ara yumurtalığımdan sol bacağıma doğru inen bir ağrı,göğüs dolgunluğu,azıcık bel ağrısı ve bazen kuyruk sokumu ağrısı....işte belirtiler....adet öncesi belirtiler((((((((((((galiba hamile değilim

eczanelerde ovulasyon testi var al yap yada ateş ölçme yöntemini dene bence ikisi de asla şaşmıyor

amaaaan düşün düşün fenalık geldi değilsem değilim allahın günleri çuvala mı girdi.....hayırlısıyla verecek allahım bi gün......hadi hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.....annecik handan öptüm seni....

kızlar ben bu ay hem ateş takibi , hem ovulasyon testi, hem akıntı kıvamı, hemde dostinex ve hayıt kullanıyorum. e tutmazsa atacam kendimi camdan aşağı haberiniz olsun heueheuheueheuh

canım Sakın atlama .. bak yeni yılda bebişler gelicek..
ay ben de ovulasyon testı aldım canım çizgi tam ortada ve tek çıktı.. kagıtta oyle bişi yok.. bozuk çıktı şansıma.. sonra bı tane daha yaptım ..

Bu arada dostinex nedir cnm.. bir de hayıt ot muydu onu nerden bulduk içiliyormu?
cok sordum canım kusuruma bakma..musait olursan söylersin .tşk:enbuyukkk::enbuyukkk:

Suzann cımmm ne güzel dedin kıss.. eşim de yapıyor çiğköfte diye... afiyet olsun... maşallah

kızlar 20 de olmam gerkekiyodu ya adet bugün 24 karnımda şişlik var hiç günümde geçmemişti bu zamana kadar niye şişlik var adet belirtisimiii

arkadaslar kımse yok mu ...................akrrep sımdı buradaydı nereye gıttın kız. dun gece saat uce kadar yazısmıssınız ben geldım kactın dımı. ((((((((((((((((

bben kendimden bilmiyorum ama kardeşimde annemde iştahsızlık cok uyuku hata biraz huysuzluk bile olmuştu bende şimdi evliyim dua edin darısı başıma:)

slm kızlar hamıle olanlar erken belırtılerını yazmıslar goguslerde degısıklık nezaman baslıyor hemen gun gecıncemı cok merak edıyorum bılgısı olnalar cvplarsa sevınırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…